Knjiga XIII: Istinite tajne (MM #21/22 Il libro degli arcani) Knjiga XIV: Tunguska (MM 22/24 Tunguska!) itd
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Ili ako smo jos malo naprednji - prvih 12 knjiga pokriva prvih 21 brojeva regularne serije.
Jack the Black.
Sorry decki ali to mi prebrojavanje ne da mira . Gornji sam stav napisao danas oko pola pet, Gaston kasnije rece da ne vazi, onda Markos rece da vazi i ja mu pritvrdim. Dakle sta je sad istina? Gastone molim objasni.
Jack the Black.
Knjiga I: Ljudi u crnom (MM #1 Gli uomini in nero) Knjiga II: Osveta bozanstva Ra (MM #2/3 La vendetta di Ra) Knjiga III: Operacija Arka/Prokleto pleme (MM #3/4 Operazione Arca/La stirpe maledetta) Knjiga IV: Kuca na granici sveta (MM #4/5 La casa ai confini del mondo) Knjiga V: Zlocin u praistoriji (MM #5/6 Delitto nella preistoria) Knjiga VI: Izvor mladosti (MM #7/9 La fonte della giovenezza) Knjiga VII: Bermudski trougao (MM #9/10 Il triangolo delle Bermude) Knjiga VIII: U senci Teotiuakana (MM #11/12 All ombra di Teothiuacan) Knjiga IX: Vampir u Njujorku (MM #13/14 Un vampiro a New York) Knjiga X: Mac kralja Artura (MM #15/16 La spada di re Artu) Knjiga XI: Sablasni grad (MM #17/19 La citta delle ombre diafane) Knjiga XII: Vavilonska kula (MM #19/21 La torre di Babele)
U cemu je problem?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
jebate,tek sad vidim da sam, i ja tako prvi put napisa na trecoj stranici ovog topica.ne znam zašto sam poslije mislija da je do broja 19????????????????
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Cak je i moj prvi post tacan. 6. knjiga zavrsava u 9. broju regularne serije.
Gastone!!!!!!!!!!!!! Napravio si vecu zbrku nego Franquinov Gaston!!!
Jack the Black.
ma sta ti je, to je on namjerno... jer gledajte koliko stranica topica samo o prebrojavanju...nije on slucajno u marketingu i turizmu na mr nou se povukao jer sam spomenuo ivicu i kratko
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
No ako sad ne dobijam koju knjigu dzabe?... Ne bi to ni veliki Misterija rijesio .
Mozda me dosta ljudi ovdje ne voli. Uvijek nesto prigovaram protiv Bonellija, MM giganta (right Aco?), u poslednje vrijeme cak Nathana, posvadjao sam se sa nekima itd...
Znaci i Marti od kece,lijepo! Posto sam zblanut sa svim novim izdanjima,malo pitanjce za MM i MNo nazovimo ih extra,koja ce im biti velicina? Kao Ludensovi Maxi ili jos veci ....skoro pa do neba.
Na 1. stranici topica u 16:35h tvoj se odgovor izmedju ostalog glasio:
"...Dakle, tocan broj po talijanskoj numeraciji do kojeg cemo stici nakon objavljivanja 12. knjige je..."
Sta znaci da sam pogrijesio. Ali imao sam pravo. Ali posto reces da sam u krivom idem ja drugim putem i naravno da grijesim (broj 19 je pogrijesan).
I sad rezulat svega je, da sam se posvadjao sa Acom, smije mi se globinjo itd..
Ali na kraju krajeva - meni je sve skupa jako smijesno. A smijesno je posto sam do pravog odgovora dosao krivim putem .
Volim taj sajt i sve vas ovdje. Stvarno .
Jack the Black.
Ali ja nisam rekao da ti grijesis nego sam rekao da mozes to provjeriti na sajtu, a ne da ja lupam napamet. Uopce se nisam osvrtao na to je li 12 knjiga ide do broja 21, 26 ili 18. Samo sam rekao da postoji popis i da se moze provjeriti, a ona recenica na kraju je napisana da ti, nakon provjere na popisu, dodas broj koji je tocan. Kad se zahuktalo s racunanjem onda sam se poceo prisjecati sto sve treba ici u 12 prvih knjiga.
Naravno, i mi volimo tebe!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Znaci i Marti od kece,lijepo! Posto sam zblanut sa svim novim izdanjima,malo pitanjce za MM i MNo nazovimo ih extra,koja ce im biti velicina? Kao Ludensovi Maxi ili jos veci ....skoro pa do neba.
Kako mislis velicina? Bit ce standardni Bonelli format, a broj stranica ce varirati od epizode do epizode.
a naslovnice? hocete uraditi nesto popur ovih Texovih izdanja npr. ako je jedna epizoda iz vise delova, hoce li biti naslovnice svih delova u okviru izdanja? i sta ce biti na korici u tom slucaju?
inace - iako imam komplet LMS - ovo je ono o cemu sam dugo mastao... samo napred!!!
a naslovnice? hocete uraditi nesto popur ovih Texovih izdanja npr. ako je jedna epizoda iz vise delova, hoce li biti naslovnice svih delova u okviru izdanja? i sta ce biti na korici u tom slucaju?
inace - iako imam komplet LMS - ovo je ono o cemu sam dugo mastao... samo napred!!!
Niti jedna naslovnica nece biti izbacena, a koja ce biti na korici knjige, a koja unutar nje, vidjet cemo kod zavrsne pripreme samog stripa.
I ovo kupujem sigurno. Jedno pitanje za Gastona: Zasto ne probate bar s jednom knjigom Texa od pocetka da vidite da li bi to islo? Pa nece valjda propasti firma zbog eventualnog neuspeha jedne knjige? Kupovacu Mr.Noa i MM-a ali bi me ovo najvise obradovalo
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Vidim da me neki ogovaraju za sirenje dezinformacija o stanovitom Ivici, sto mu zecevih koza. A neki drugi su zapali u misterije prebrojavanja epizoda, misterije kao sto i dolikuje Martinu. Medjutim svi su se preracunali, zaboravili su Djila i izbacivali krive brojke...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
SVE JE OVO DIVNO I KRASNO,ALI ZAŠTO NITKO NE OBJAVI NAJVECEG OD NAJVECIH
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...