Author |
Topic  |
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
Posted - 20/12/2006 : 08:59:39
|
Stvarno je blesavo uzimati stripove, a iste ne citati vec im se samo diviti. Razumem, kada covek nema vremena, ali kad tad ce svaki strip koji kupim doci na red da se procita, ali kupiti da bi lepo izgledao na policama, pa to me podseca kao nekad kada su ljudi kupovali komplete knjiga da im se slaze boja sa regalom (ormarom), a sta je unutar korica niakad nisu ni pogledali :)))))
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/12/2006 : 09:05:50
|
Meni su od tih sakupljaca necitaca jeidno gori oni kupci preprodavaci necitaci!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 20/12/2006 : 09:07:03
|
quote: Originally posted by sdragan@
quote: Originally posted by alen
Hahahahahaha. Imam i ja doma jedno metar Libellusovih stripova. Dobre korice. Ne znam sto je unutra.

Imas pivo od mene za iskrenost Ostali nemaju hrabrosti priznati (pre svega samome sebi), da je od tih 500 komada stripova manje od 10% procitano...naravno sve te price su bezbroj puta procitane u Dnevnikovim izdanjima...za to ta izdanja i sluze...da bi se citala.Skupocena izdanja se NE CITAJU i NE POZAMLJUJU PRIJATELJIMA! Ja tu ne vidim nista cudno...sve je to normalno.
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Ma procitao sam cijeli metar. 
Shalu nastranu; u nacelu ne posudjujem stripove, ali postoje izuzetci. Evo neki dan sam kolegi s posla, zaljubljeniku u misterije, bosanske piramide i cevape, covjeku koji se brine da moja radna stanica radi bez rusenja sistema (ne bi li visio na forumu cijeli dan ) posudio MM Gigant 1. Upozorio sam ga da ga pazi ko oci u glavi i dobio ga nazad neostecenog.
 |
 |
|
DannyTrejo
Junior Member

344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 20/12/2006 : 09:07:05
|
Ja isto sve citam.
I uredno otvaram do kraja. Pa jbg, ako je vec u HC-u onda se ocekuje kvaliteta, a ne da se raspadne od otvaranja i citanja.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 20/12/2006 : 09:08:28
|
Neznam jel netko vec povukao pitanje, ali meni je sad palo na pamet - hoce li jubilarci (n.100, 200...) biti izdavani u koloru? Daleko je to, ali zanima me.
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 20/12/2006 : 09:10:25
|
quote: Originally posted by alen Shalu nastranu; u nacelu ne posudjujem stripove, ali postoje izuzetci. Evo neki dan sam kolegi s posla, zaljubljeniku u misterije, bosanske piramide i cevape, covjeku koji se brine da moja radna stanica radi bez rusenja sistema (ne bi li visio na forumu cijeli dan ) posudio MM Gigant 1. Upozorio sam ga da ga pazi ko oci u glavi i dobio ga nazad neostecenog.
Meni je najbolja fora dok dajem curi stripove i knjige na citanje. Ne mogu a da je ne opomenem nek dobro pazi na njih, a ona se nato uvijek naljuti, kao kaj ti misliš da ja ništa ne pazim i slicno... Znate vec kak to ide kod žena He, he:.
Uglavnom, imam loša iskustva s posudivanjem.
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 20/12/2006 : 09:12:00
|
Neznam jel netko vec povukao pitanje, ali meni je sad palo na pamet - hoce li jubilarci (n.100, 200...) biti izdavani u koloru?
Jel stvarno misliš da to bude tolko trajalo? Ak budu došli do toga, bit ce u boji.
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Posted - 20/12/2006 : 09:36:06
|
quote: Originally posted by DeeCay
Neznam jel netko vec povukao pitanje, ali meni je sad palo na pamet - hoce li jubilarci (n.100, 200...) biti izdavani u koloru?
Jel stvarno misliš da to bude tolko trajalo? Ak budu došli do toga, bit ce u boji.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Prvih 100 brojeva je otprilike 50 epizoda. Uz 12 epizoda godisnje to je 4 godine.
Uuuuuuu... Crvene sjenke 2011!!!
 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 20/12/2006 : 10:05:58
|
quote: Originally posted by alen Shalu nastranu; u nacelu ne posudjujem stripove, ali postoje izuzetci. Evo neki dan sam kolegi s posla, zaljubljeniku u misterije, bosanske piramide i cevape, covjeku koji se brine da moja radna stanica radi bez rusenja sistema (ne bi li visio na forumu cijeli dan ) posudio MM Gigant 1. Upozorio sam ga da ga pazi ko oci u glavi i dobio ga nazad neostecenog.
Meni je najbolja fora dok dajem curi stripove i knjige na citanje. Ne mogu a da je ne opomenem nek dobro pazi na njih, a ona se nato uvijek naljuti, kao kaj ti misliš da ja ništa ne pazim i slicno... Znate vec kak to ide kod žena He, he:.
Uglavnom, imam loša iskustva s posudivanjem.
Moja žena šta god dobije citati, odmah fino ispegla da se stranice ne okrecu kada ne drži u ruci. I onda traži da joj dam stripove. Naravno draga, evo odmah cu ti izabrati jedan baš za tebe (sve trcim...)  
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together. |
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 20/12/2006 : 10:12:16
|
Moja cita samo NN i MM i njoj se to ne može dogoditi . Zna dobro kakav sam u vezi stripova i potpuno me razumije (ipak smo 15 godina zajedno ). |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/12/2006 : 10:33:23
|
SLAŽEM SE 
inner fear your worst enemy |
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3946 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 20/12/2006 : 11:45:27
|
quote: Originally posted by lwood
SLAŽEM SE 
inner fear your worst enemy
baš tako!  
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
 |
|
Aftermath
Junior Member

.jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 20/12/2006 : 14:17:42
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by lwood
SLAŽEM SE 
inner fear your worst enemy
baš tako!  
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
sta ste bre zapenili...pa i oni doprinose procvatu strip-izdavastva na ovim prostorima Ja vec planiram kupiti jedno 300-400 komada tog HC MN-a...pa vam to kasnije na aukcijama valjati po trostrukoj ceni
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

|
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 20/12/2006 : 15:51:23
|
quote: Originally posted by Aftermath
ja sve citam ali jedanput, ne da mi se dva puta citati isti strip, ma koliko vremena prošlo od prvog citanja
Samo jednom Ja sam npr. Alan Ford biblioteku do broja 75 procitao najmanje 3 puta. Sad kako uzimam AF Klasik HC, to mi je za neke i 4. put, a za neke moram priznati prvi. Njih ce biti samo 2, koja nisam kupio kao pirate . |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 20/12/2006 : 21:52:53
|
pa preprodavace necitace sasvim razumijem, njima nije stalo do stripa, bas ste cudni... ali stripofili koji kupuju i samo slazu stripove, e to je vec jako, jako bolesno...naravno, osim ako strip nisu vec prije citali, to je nesto drugo...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27565 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/12/2006 : 21:57:33
|
quote: Originally posted by Curunir
pa preprodavace necitace sasvim razumijem, njima nije stalo do stripa, bas ste cudni... ali stripofili koji kupuju i samo slazu stripove, e to je vec jako, jako bolesno...naravno, osim ako strip nisu vec prije citali, to je nesto drugo...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
koji ce im ku... stripovi koje su vec citali?Bolje da kupe nešto šta nisu citali!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27565 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/01/2007 : 16:13:58
|
Bit ce nove korice od Mikice.Rekao mi na crš-u.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/01/2007 : 17:50:33
|
Ne valja, otkrio si nam iznenadjenje... 
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
Topic  |
|