forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Biblioteka Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 20/12/2006 : 08:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
Stvarno je blesavo uzimati stripove, a iste ne citati vec im se samo diviti. Razumem, kada covek nema vremena, ali kad tad ce svaki strip koji kupim doci na red da se procita, ali kupiti da bi lepo izgledao na policama, pa to me podseca kao nekad kada su ljudi kupovali komplete knjiga da im se slaze boja sa regalom (ormarom), a sta je unutar korica niakad nisu ni pogledali :)))))

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/12/2006 : 09:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Meni su od tih sakupljaca necitaca jeidno gori oni kupci preprodavaci necitaci!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 20/12/2006 : 09:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by alen

Hahahahahaha. Imam i ja doma jedno metar Libellusovih stripova. Dobre korice. Ne znam sto je unutra.

Imas pivo od mene za iskrenost
Ostali nemaju hrabrosti priznati (pre svega samome sebi), da je od tih 500 komada stripova manje od 10% procitano...naravno sve te price su bezbroj puta procitane u Dnevnikovim izdanjima...za to ta izdanja i sluze...da bi se citala.Skupocena izdanja se NE CITAJU i NE POZAMLJUJU PRIJATELJIMA!
Ja tu ne vidim nista cudno...sve je to normalno.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Ma procitao sam cijeli metar.

Shalu nastranu; u nacelu ne posudjujem stripove, ali postoje izuzetci. Evo neki dan sam kolegi s posla, zaljubljeniku u misterije, bosanske piramide i cevape, covjeku koji se brine da moja radna stanica radi bez rusenja sistema (ne bi li visio na forumu cijeli dan ) posudio MM Gigant 1. Upozorio sam ga da ga pazi ko oci u glavi i dobio ga nazad neostecenog.

Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 20/12/2006 : 09:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message
Ja isto sve citam.

I uredno otvaram do kraja. Pa jbg, ako je vec u HC-u onda se ocekuje kvaliteta, a ne da se raspadne od otvaranja i citanja.

Poštenim putem ici bit' ce teško znaj
Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 20/12/2006 : 09:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Neznam jel netko vec povukao pitanje, ali meni je sad palo na pamet - hoce li jubilarci (n.100, 200...) biti izdavani u koloru? Daleko je to, ali zanima me.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/12/2006 : 09:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Shalu nastranu; u nacelu ne posudjujem stripove, ali postoje izuzetci. Evo neki dan sam kolegi s posla, zaljubljeniku u misterije, bosanske piramide i cevape, covjeku koji se brine da moja radna stanica radi bez rusenja sistema (ne bi li visio na forumu cijeli dan ) posudio MM Gigant 1. Upozorio sam ga da ga pazi ko oci u glavi i dobio ga nazad neostecenog.

Meni je najbolja fora dok dajem curi stripove i knjige na citanje. Ne mogu a da je ne opomenem nek dobro pazi na njih, a ona se nato uvijek naljuti, kao kaj ti misliš da ja ništa ne pazim i slicno... Znate vec kak to ide kod žena He, he:.

Uglavnom, imam loša iskustva s posudivanjem.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/12/2006 : 09:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Neznam jel netko vec povukao pitanje, ali meni je sad palo na pamet - hoce li jubilarci (n.100, 200...) biti izdavani u koloru?

Jel stvarno misliš da to bude tolko trajalo? Ak budu došli do toga, bit ce u boji.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 20/12/2006 : 09:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Neznam jel netko vec povukao pitanje, ali meni je sad palo na pamet - hoce li jubilarci (n.100, 200...) biti izdavani u koloru?

Jel stvarno misliš da to bude tolko trajalo? Ak budu došli do toga, bit ce u boji.

Prvih 100 brojeva je otprilike 50 epizoda. Uz 12 epizoda godisnje to je 4 godine.

Uuuuuuu... Crvene sjenke 2011!!!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/12/2006 : 10:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Meni je najbolja fora dok dajem curi stripove i knjige na citanje. Ne mogu a da je ne opomenem nek dobro pazi na njih, a ona se nato uvijek naljuti, kao kaj ti misliš da ja ništa ne pazim i slicno... Znate vec kak to ide kod žena He, he:.

Uglavnom, imam loša iskustva s posudivanjem.

Moja žena šta god dobije citati, odmah fino ispegla da se stranice ne okrecu kada ne drži u ruci. I onda traži da joj dam stripove. Naravno draga, evo odmah cu ti izabrati jedan baš za tebe (sve trcim...)

The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things.
It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 20/12/2006 : 10:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Moja cita samo NN i MM i njoj se to ne može dogoditi . Zna dobro kakav sam u vezi stripova i potpuno me razumije (ipak smo 15 godina zajedno ).
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2006 : 10:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

SLAŽEM SE

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3946 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 20/12/2006 : 11:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

SLAŽEM SE

baš tako!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 20/12/2006 : 11:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
ja sve citam ali jedanput, ne da mi se dva puta citati isti strip, ma koliko vremena prošlo od prvog citanja
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 20/12/2006 : 14:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:
Originally posted by lwood

quote:

SLAŽEM SE

baš tako!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight

sta ste bre zapenili...pa i oni doprinose procvatu strip-izdavastva na ovim prostorima
Ja vec planiram kupiti jedno 300-400 komada tog HC MN-a...pa vam to kasnije na aukcijama valjati po trostrukoj ceni

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 20/12/2006 : 15:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by Aftermath

ja sve citam ali jedanput, ne da mi se dva puta citati isti strip, ma koliko vremena prošlo od prvog citanja

Samo jednom Ja sam npr. Alan Ford biblioteku do broja 75 procitao najmanje 3 puta. Sad kako uzimam AF Klasik HC, to mi je za neke i 4. put, a za neke moram priznati prvi. Njih ce biti samo 2, koja nisam kupio kao pirate .
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/12/2006 : 21:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pa preprodavace necitace sasvim razumijem, njima nije stalo do stripa, bas ste cudni...
ali stripofili koji kupuju i samo slazu stripove, e to je vec jako, jako bolesno...naravno, osim ako strip nisu vec prije citali, to je nesto drugo...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/12/2006 : 21:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Zabrinjavajuce bolesno.. bez ikakvog smisla...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27565 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/12/2006 : 21:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

pa preprodavace necitace sasvim razumijem, njima nije stalo do stripa, bas ste cudni...
ali stripofili koji kupuju i samo slazu stripove, e to je vec jako, jako bolesno...naravno, osim ako strip nisu vec prije citali, to je nesto drugo...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

koji ce im ku... stripovi koje su vec citali?Bolje da kupe nešto šta nisu citali!

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/12/2006 : 22:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Dobro to, ali kupovati stripove koje nisi nikad i neceš citati, to je... loše
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2006 : 22:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
to je bolest.neka vrst fetišizma

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 02/01/2007 : 14:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Kako ce izgledati naslovnice?
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 02/01/2007 : 14:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Mislim, tko ce ih crtati,MV je riješio Parlov,Texa Villa...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 02/01/2007 : 16:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Nadam se originalima. Za vece epizode najljepša od nekoliko. A sve unutra ko u Texu.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27565 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/01/2007 : 16:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Bit ce nove korice od Mikice.Rekao mi na crš-u.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/01/2007 : 17:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ne valja, otkrio si nam iznenadjenje...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000