Author |
Topic |
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 12/12/2006 : 14:19:17
|
quote: Originally posted by fantom
Cestitke svima ukljucenima u projekt. Eto, Doc od pirata do de luxe izdanja!
Hvala na cestitkama, ali ne vidim kakve veze imaju prodaja pirata (kojom su se bavili mnogi) i prijevod za Libellus(sto radimo samo nas nekoliko)?
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
Edited by - Dok Lester on 12/12/2006 14:41:30 |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 14:22:07
|
Ma,malo se šalim,bez ironije,sorry! Iskreno ti cestitam i uvjeren sam da ceš obaviti odlican posao! I ako smijem sugerirati bez onako socnih psovki kakve imamo u piratima i kod Marinica povremeno! |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 14:23:59
|
Prijevod je za Libellus, a ne za Ludens, ne reklamiraj konkurenciju! I da, u meni imaš sigurnog kupca! Valjda ce se dobra prodaja odraziti i na tvoj honorar! Ako dodješ do Zadra javi se za pice! |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/12/2006 : 14:29:37
|
quote: Originally posted by Dok Lester
Cestitke svima ukljucenima u projekt. Eto, Doc od pirata do de luxe izdanja!
Hvala na cestitkama, ali ne vidim kakve veze imaju prodaja pirata (kojom su se bavili mnogi) i prijevod za Ludens (sto radimo samo nas nekoliko)?
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Predsjednice, ne nerviraj se!
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 12/12/2006 : 14:40:02
|
Prijevod je za Libellus, a ne za Ludens, ne reklamiraj konkurenciju! I da, u meni imaš sigurnog kupca! Valjda ce se dobra prodaja odraziti i na tvoj honorar! Ako dodješ do Zadra javi se za pice!
eto sto se desi kad odgovaram na forum sa posla
za pice u Zadru uvijek stoji dogovor (moj broj mobitela je jos isti, a nadam se i tvoj)
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 12/12/2006 : 14:41:10
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by Dok Lester
[quote]Originally posted by fantom
Predsjednice, ne nerviraj se!
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Ti, Sejo, budi dobar, jer cu inace otezati sa prijevodom
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 12/12/2006 : 14:43:25
|
Ma,malo se šalim,bez ironije,sorry! Iskreno ti cestitam i uvjeren sam da ceš obaviti odlican posao! I ako smijem sugerirati bez onako socnih psovki kakve imamo u piratima i kod Marinica povremeno!
Za tebe nikad nije bilo problema, amigo
Nece biti psovki, jer kod mene ti je cenzura kao u Dnevniku
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 12/12/2006 : 14:53:50
|
Nemam pojma. Valjda ima nekih problema sa takvim slanjem maila. Evo, upravo sam pokusao staviti svoj drugi mail u profil, ali evo sto mi je javilo:
www.stripovi.com www.stripovi.com Home | Profile | Register | Active Topics | Aukcije | Members | Search | FAQ You are logged on as Dok Lester All Forums Edit Your Profile
There Was A Problem With Your Details
* You Must enter a valid email address
Go Back To Enter Data
Back To Forum www.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page This page was generated in 0.02 seconds. Snitz Forums 2000
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 15:00:59
|
Mislim da je tvrdi uvez dobra odluka.Da su kojim slucajem i ljudi iz odašnjeg Dnevnika bili tako dalekovidni....... Zamislite,ZS i LMS u tvrdom uvezu.A razlika u cijeni neznatna. |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 12/12/2006 : 15:06:03
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ova prva adresa ti ne valja, poslao sam ti mail na drugu adresu.
ne znam. inace radi
odgovorio sam ti s druge
ajmo zbrisat ove stare postove da ne kvarimo topic ;-)
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 15:07:58
|
quote: Originally posted by chemako
Mislim da je tvrdi uvez dobra odluka.Da su kojim slucajem i ljudi iz odašnjeg Dnevnika bili tako dalekovidni....... Zamislite,ZS i LMS u tvrdom uvezu.A razlika u cijeni neznatna.
Kako je krenulo i ovo je jednog dana zamislivo. Vec imamo Marka,Bleka,Zagora,Mister Noa,Martija u tvrdom uvezu. Doduše,samo su Zagorovi specijalci,a ne regularna serija. Ali nek vas ništa ne iznenadi ako i to krene u HCu od prvog broja! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26834 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 15:13:37
|
quote: Originally posted by kico
Mislim da je tvrdi uvez dobra odluka.Da su kojim slucajem i ljudi iz odašnjeg Dnevnika bili tako dalekovidni....... Zamislite,ZS i LMS u tvrdom uvezu.A razlika u cijeni neznatna.
Kako je krenulo i ovo je jednog dana zamislivo. Vec imamo Marka,Bleka,Zagora,Mister Noa,Martija u tvrdom uvezu. Doduše,samo su Zagorovi specijalci,a ne regularna serija. Ali nek vas ništa ne iznenadi ako i to krene u HCu od prvog broja!
zagor klasik je utvrdom povezu!on reprintira regularnu seriju
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26834 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 15:41:13
|
quote: Originally posted by Dalen
Koliko ja znam Zagor Klasik NIJE u HC povezu. Ne kupujem to, ali ga ima na kiosku za kupiti, znaci da nije HC.
ima ga na kiosku,ali ima ga i u HC-u.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
|
chemako
Average Member
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 12/12/2006 : 15:54:53
|
Kako je krenulo i ovo je jednog dana zamislivo. Vec imamo Marka,Bleka,Zagora,Mister Noa,Martija u tvrdom uvezu. Doduše,samo su Zagorovi specijalci,a ne regularna serija. Ali nek vas ništa ne iznenadi ako i to krene u HCu od prvog broja!
Ja ne govorim o novim izdanjima,vec o starim.Sa ondašnjim naslovnicama i sa ondašnjim junacima.Dakle,ne samo ovi koje si nabrojio.Gdje su PSDZ,Met Meriot,Red Bak itd,itd? Vjerovatno u ono vrijeme nije bilo racunice za tvrdi uvez.To je ipak bilo doba socijalizma,a ne tržišta.A možda je na kraju,krajeva to imalo i jednu dobru stranu.Strip je ipak bio dostupniji onima koji su u to vrijeme bili djeca.Tako da zahvaljujuci tome danas,kada smo ušli u srednje godine (barem ja),možemo uživati u tvrdim uvezima koji danas na svu srecu,gotovo,pa svakodnevno izlaze.Mislim da smo se zahvaljujuci mekom uvezu i navukli na strip.Jer ko bi u ono vrijeme mogao od roditelja tražiti da ti kupi npr.Mister Noa u tvrdom uvezu,dobro su mi i meki kupili.Ili da mi dode moja mala pa da mi kaže da joj kupim Miki Mausa u tvrdom uvezu,kako da ne.Na svu srecu ima ga i u mekom.Ovako stripu cemo mu ostati vjerni ili do kraja života ili dokle izdrži kucni budet,pardon proracun,da me lektori ne ukore. |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/12/2006 : 17:55:50
|
to sa HC u biti uopce nije loše.kupiš šta ti odgovara i miran si bar 50 godina
inner fear your worst enemy |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3850 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 12/12/2006 : 18:28:36
|
quote: Originally posted by Dalen
quote: Originally posted by jaki ima ga na kiosku, ali ima ga i u HC-u.
Ma da? Svašta. To nisam znao.
Covjek se uci dok je živ!
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
Topic |
|