Ma,malo se šalim,bez ironije,sorry! Iskreno ti cestitam i uvjeren sam da ceš obaviti odlican posao! I ako smijem sugerirati bez onako socnih psovki kakve imamo u piratima i kod Marinica povremeno!
Za tebe nikad nije bilo problema, amigo
Nece biti psovki, jer kod mene ti je cenzura kao u Dnevniku
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
tja, bah, beh, pih, svasta...kao da on odlucuje o tome sve benigne psovke automatski anticenzuriram u najgrublje prostacke izraze pa nije mr no zaludu glavni jebac bonellijev
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
tja, bah, beh, pih, svasta...kao da on odlucuje o tome sve benigne psovke automatski anticenzuriram u najgrublje prostacke izraze pa nije mr no zaludu glavni jebac bonellijev
Kupite novi Microsoftov program za prevodjenje i lektoriranje Curunir 666! Automatski zamjenjuje lijepe rijeci prostima, od sada i sa opcijom random !
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
hjebote savrseni ste!!! tako volim, ozbiljnima pristup zabranjen! nego fulao si, doce (obzirom da si dok a ne doc), dado999 pretvara drugove u izvidjace a crveno u crno-belo (ovo je verzija 1.2c koju je hakirao senka)... takodjer jebote pas prebacuje u izmuzao kozu dabogda i to nasumicno, neovisno o kolicini janjetine na stolu
hjebote savrseni ste!!! tako volim, ozbiljnima pristup zabranjen! nego fulao si, doce (obzirom da si dok a ne doc), dado999 pretvara drugove u izvidjace a crveno u crno-belo (ovo je verzija 1.2c koju je hakirao senka)... takodjer jebote pas prebacuje u izmuzao kozu dabogda i to nasumicno, neovisno o kolicini janjetine na stolu
Decec opet ti sa svojin kozin! Pocinjen se brinit šta ceš nan napravit u petak! Oceš da ponesen palice?
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
Ja cu razmisliti o kupovini slijedeceg Extra Zagor Klasik HC izdanja, kad bude od prvog broja (ne ovako), svaka epizoda zasebno, sa svim originalnim naslovnicama . Ovako mi je kompletan Extra Zagor sasvim dovoljan.