forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Par prijedloga...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Lopov
New Member

Croatia
106 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 13/12/2006 : 20:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Lopov's Homepage  Send Lopov a Private Message
... možda za Fibru, jer izdaje nove stvari. Ima par talijanskih (mni) serijala koji su mi zapeli za oko, a koji bi možda mogli biti objavljeni kod nas u nekoj manjoj nakladi i tvrdom uvezu... Radi se o serijalu ESP (mislim da je autor Michelangelo La Neve, i da je izašlo 15-20 brojeva ukupno) i Hammer (Sf Star Comicsa, 13 epizoda).
Eto...
I jel ce netko napokon objaviti Mikija u formi u kakvoj idu Blek i Mark, pa da napokon zaokružimo reprint ZS-a i LMS-a?

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/12/2006 : 21:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Globinjo ce Mikija

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/12/2006 : 21:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Esp je dobar, prve tri-cetiri epizode, nakon toga pada. Ja imam svih 18, ali sam stao na 10-oj epizodi, dalje mi se nije dalo citati. Nazalost, izdavastvo je skup hobi i ne mogu si dozvoliti luksuz da izdajem stvari koje su nove (i samim tim prilicno riskantne), a da prvo mene kao citatelja nisu odusevile. U tom slucaju, ako i izdanje bude u minusu, bar imam zadovoljstvo da sam objavio nesto sto me odusevilo.

Trudim se od Fibre stvoriti neki brand (kako i sam moto kaze - "samo dobri stripovi") pa zato jako pazljivo biram nove stripove. Zasad je dobro pocelo, Spaghetti Brothers naisli na gotovo jednoglasno odobravanje i aplauz, vidjet cemo kako ce ici dalje.

Miki? Pa ja sam uvjeren da ce to Ludens raditi prije ili kasnije.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 13/12/2006 : 21:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Hmmm.... Hammer... >:)

Ko beše drži prava za to?

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/12/2006 : 23:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ma Mikija ce Ludens raditi.
Vidite li po Marku i Bleku da se priprema teren....
Kad?
Pitanje je mjeseca....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/12/2006 : 23:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Ma Mikija ce Ludens raditi.
Vidite li po Marku i Bleku da se priprema teren....
Kad?
Pitanje je mjeseca....

živi bili pa vidili

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 14/12/2006 : 07:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ja Mikija jedva cekam. Iz 2 razloga:
1) Mali ce mi za koju godinu poceti citati i od neceg mora krenuti. Sjecam se da je meni dok sam bio limach Miki bio super strip
2) Da se rijesim ZS Mikija

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/12/2006 : 09:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>1) Mali ce mi za koju godinu poceti citati i od neceg mora krenuti. >Sjecam se da je meni dok sam bio limach Miki bio super strip
>2) Da se rijesim ZS Mikija

Pa gle: dass malome za koju godinu ZS Mikije i rijessio si ih se. :)

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 14/12/2006 : 09:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>1) Mali ce mi za koju godinu poceti citati i od neceg mora krenuti. >Sjecam se da je meni dok sam bio limach Miki bio super strip
>2) Da se rijesim ZS Mikija

Pa gle: dass malome za koju godinu ZS Mikije i rijessio si ih se. :)

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !

To svakako. Ali postoji opasnost presedana na ustrb ostatka kolekcije.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/12/2006 : 09:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Hmmm.... Hammer... >:)

Ko beše drži prava za to?

Pa, Star Comics. Ako su cijene prava jeftine kao za Lazarusa Ledda, ovo i nije tako skupo za izdavati. Scenaristi Sime, Vietti, Olivares. Zar nisu oni crtaci?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/12/2006 : 10:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
kad smo vec kod hammera, nabavio sam cijeli komplet upravo kod mihaele (lopov), i ne mogu reci da sam nesto pretjerano odusevljen

stao sam na 5. broju, i ne znam da cu bas skoro nastaviti

koliko sam shvatio, hammer bi trebao biti star comicsov pandan nathanu, ali mislim da ta dva stripa definitivno ne mogu stati u istu pricu, jer je nathan za dva koplja ispred hammera

ne zelim reci da je hammer los strip, jer ima neki odredjeni sarm, ali mislim da trenutno nije za objavljivanje kod nas, jer se i redovni nathan ionako slabo prodaje

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000