Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 15/12/2006 : 00:35:18
|
...mislim, trebalo je da bude...zadnja strana...ali nismo dobili oridjidji fajlove...pa nam se nije dalo experimentisati sa skenovima sumnjivog kvaliteta...pa je onda ovo ostalo resto od broja jedan... planiralo se iskoristiti na jednom drugom izdanju...koje je pomereno za dalje...pa onda reko da ipak postavimo ovde. bezveze chekati kolorno izdanje "nedeljnih" strana ZiKe - ipak je 2010 daaaaaaaaaleko:)))
inache, informacije radi, karmu pored ustaljenih striparnica/mesta( Alan Ford, DarkWood, Omen(BG). More Comics te Libellus(ZG), Klub Obozavatelja Stripa(NS), BuyBook i chika Emir(SA)) mozete natji i u Sloveniji kod chika Aca i gazda Bucha. pa navalite dok josh ima. dvojka mozda i porani malchice a dal tje zavisi od prodaje tokom nastupajutjih praznika.
fala i pozdrav od ekipe ZiKe:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
|
Edited by - BlekenDekara on 15/12/2006 10:54:55
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 15/12/2006 : 00:57:28
|
:-))
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/12/2006 : 11:31:55
|
nem pojma, ja sam ovde samo u prolazu - djOooOoooOOlEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 15/12/2006 : 13:02:00
|
to je zato shto vishe volim starije mushkarce:))Pp RrRrrrRrrr!!!:))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3992 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 15/12/2006 : 13:28:04
|
quote: Originally posted by Markos
mozda je bolje "mama je uvek više volela tebe"?:)
"mama je uvek tebe vise volela". naglasak je na rijeci "tebe" pa je bolje istaknuta ako nije na kraju recenice. :)
quote: Originally posted by Markos
I "Ovo isto"->"Isto ovo"? :)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
isto :)
http://zveles.blogspot.com/ |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 15/12/2006 : 19:41:02
|
"isto ovo" ne valja. s druge strane, ako ide naglaseni oblik, tebe, onda svakako na kraju recenice.
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 15/12/2006 : 20:29:01
|
Ako cemo da cepidlacimo - da, i ja bih bio za puni oblik zamenice zbog naglasavanja. Naravno, AKO cepidlacimo:) Kul stripic bre:)
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 15/12/2006 : 22:58:48
|
Salon knjige, crni Dekara, zaboravio si taj dogadaj regionalnih proporcija koji se odigrava u Sarajevu do 24og na kojem se može naci Karma. I da, "Mama je uvek TEBE više volela!" (Jel da da je baš lijepo imati ova malešna slova... ).
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 15/12/2006 : 23:02:30
|
Dekara imaš mail. A Leo, kad vec pokazuješ interes. Bil ti uradio kakav songic za zvanicnu promociju ŽiKe? Onako, cisto usput...
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Posted - 16/12/2006 : 02:18:23
|
Ne pokazujem bre interes, nego interesovanje:) Pa, nisam nesto vest za te reklamne songove, sta ja znam - ali ako moze na neki drugi nacin da se pomogne, medijski i to sve, imam nekoliko nacina. Ako moj, sto se kaze, lik i delo moze da se upotrebi da se neko navuce na dobar i lep strip - u svako doba. Tu mi je mejl-adresa, pa ako zatreba, saljite s.o.s. da smislimo nesto:)
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 16/12/2006 : 11:16:26
|
Skontamo nešto pa proslijedimo. Kad ceš ti dolaziti u Sarajevo na kakav koncert? Mogli bi stripovsko druženje u isto vrijeme organizovati...
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 16/12/2006 : 11:18:44
|
Skontamo nešto pa proslijedimo. Kad ceš ti dolaziti u Sarajevo na kakav koncert? Mogli bi stripovsko druženje u isto vrijeme organizovati...
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Posted - 16/12/2006 : 15:23:18
|
Obavezno, sto da ne! Pa, bilo je nekih akcija al nista od toga, bili u Mostaru i Banja Luci sad pre mesec dana... Prvom prilikom, eto me:)
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 16/12/2006 : 22:44:56
|
wOoOooO-HooOooooo! znachi ipak IMA josh ljudi koji ovo nisu pazarili u prvom talasu:)) josh nije sve izgubljeno znachi - ima nade da jednom u zivotu i rasprodamo neko izdanje:)))
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 17/12/2006 : 04:25:14
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
wOoOooO-HooOooooo! znachi ipak IMA josh ljudi koji ovo nisu pazarili u prvom talasu:)) josh nije sve izgubljeno znachi - ima nade da jednom u zivotu i rasprodamo neko izdanje:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
E Dekara, Dekara kda sam te ja jos smarao sa pitanjima da li ima sanse da izdas Liberty Meadows...... Kad bi me poslusao pa se bacio na Rexa Mundia rasprodalo bi se 100%.... mogao bi da se posluzis slavom Davincijevog koda....
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 17/12/2006 : 04:25:43
|
REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI ----- REX MUNDI -----
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 17/12/2006 : 12:35:58
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda E Dekara, Dekara kda sam te ja jos smarao sa pitanjima da li ima sanse da izdas Liberty Meadows...... Kad bi me poslusao pa se bacio na Rexa Mundia rasprodalo bi se 100%....
mogutje... ali bi onda objavio strip koji me APSOLUTNO ne interesuje i napokon prerastao u pravog stripskog biznismena shto mi se josh uvek ne da. drugim rechima Rex Mundi je JAKO dosadan strip i netje se videti sa Lavirint etiketom dok je mene tamo. a shto se LM tiche, u trenucima kada si me ti smarao sa pitanjima Djole je vetj uveliko shtekao pare za izdanje
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 18/12/2006 : 15:05:52
|
Everobody's a critic...
"Mama te je uvek više volela" - nisam mogao da iskopam original, ali ako se ne varam, to "YOU" nije bilo ni na koji nacin naglašeno - ni boldovano, ni veci font. Plus, to "Mama je uvek više volela TEBE" mi nekako ide uz raspravu pred svedocima, gde se to "tebe" naglašava zbog drugih ljudi, ne zbog samih ucesnika svade. Ovde su njih dvojica - odnosno, on sam - ukljuceni u medusobnu svadu, i ne primecuju Leslija, te mislim da usled svega tpga nema potrebe za naglašavanjem na kraju recenice.
Naravno, više sam vremena proveo objašnjavajuci sada svoj izbor, nego što sam prevodio samu recenicu... ;)
Leo, kad se mal'ko stiša praznicna groznica (tamo, sredinom februara ), iskontaktiracemo se, pa da vidimo dal' možemo da smislimo nešto na obostrano zadovoljstvo. ;)
-- "Svetog mi Haralampija!" |
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Posted - 19/12/2006 : 11:27:46
|
Ajde, naravno - tu je mejl. Sigurno na neku foru moze da se doprinese, a meni ne da nije tesko nego mi i veoma drago pada:)
|
|
Topic |
|