Author |
Topic |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 18/12/2006 : 00:38:24
|
Znam.Možda ne možemo da utjecemo na brzinu izlaženja odredenih stripova al nek nas bar cuju.Dajmo predloge, završimo s tim jednom za svagda, pošto svako malo neko to spomene, kojim ritmom bi trebali da izlaze naši omiljeni (komercijalni) stripovi.
Zagor extra i regularni - 2 x mjesecno Zagor specijal ili ciko izdanje - 1 x mjes.(uz rotacijski sistem, jedan mjesec spec, drugi ciko, plus da bar sada pokušaju pratiti raspored, tj da izade "kožno lice") Zagor maxi - 2 x godišnje Zagor klasik - nikada Tex - 1 x mjes. MR.No - 1 x mjes. Nathan Never - never(šala, 1 x mjes.) Martin Mystery - 1 x mjes. Dylan Dog extra i regularni - 1 x mjes. Alan Ford klasik - 2 x mjes. Alan Ford regular - kad god hoce, svejedno je i tako Julia i Mali rendžer - 1 x mjes. NN,MM,DD,Tex i ostali u specijalnom izdanju - 1 x mjesecno (uz rotacijski sistem, jedan mjesec NN, drugi DD...ali tocno odredeni raspored, isto vrijedi i za maxi izdanja)
Ako sam koga zaboravio...samo dodajte, bez uvrede, pa da znaju što tražimo (iako tražimo što više, treba bit objektivan, treba to i financijski pratiti...)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
djukak
Senior Member
2931 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 18/12/2006 : 09:58:41
|
quote: Originally posted by jack 50
Slažem se za Zagor klasik
Ja ne. Ne vidim razlog ukidati izdanje ako se prodaje. S druge strane možda neki ljudi pocinju sakupljati. Zašto da placaju velike sume za prve brojeve SD kada mogu da ih nabave ovako
They have money for wars, but can't feed the poor! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/12/2006 : 10:14:20
|
Slažem, se dobar predlog, jedino si zaboravio Marka i Bleka, ovaj ritam izlaženja je ok, jedan mesec Mark, drugi mesec Blek i ne bi trebalo da se ukida Zagor Klasik, baš iz gore navedenih razloga, zbog novih kolekcionara koji pocinju sa sakupljanjem stripova, jer i Alan Ford Klasik kupuju novopeceni kolekcionari ! :)
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
kapetan
New Member
Croatia
202 Posts
Member since 28/09/2004 |
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 18/12/2006 : 10:55:01
|
Ja bi od Bonellijevaca volio što cešce viditi Dylana, Nathana i Juliju.... a za Zagora me cisto zaboli, izvire mi više na uši koliko ga ima... da je bar dobar strip covik bi još i reka
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/12/2006 : 11:07:54
|
Martin Mystere i NN dva puta mjesecno plus jedan specijalni mjesecno. Naravno, to bi trajalo dok ne bi stigli do onih izdanja koja izlaze sad u Italiji, e onda može jednom mjesecno, a MM jednom na dva mjeseca. Za ostalo me baš i nije briga kak izlazi...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3846 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 18/12/2006 : 14:08:44
|
quote: Originally posted by srdjandj
Slažem, se dobar predlog, jedino si zaboravio Marka i Bleka, ovaj ritam izlaženja je ok, jedan mesec Mark, drugi mesec Blek i ne bi trebalo da se ukida Zagor Klasik, baš iz gore navedenih razloga, zbog novih kolekcionara koji pocinju sa sakupljanjem stripova, jer i Alan Ford Klasik kupuju novopeceni kolekcionari ! :)
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/12/2006 : 14:26:09
|
quote: Originally posted by kapetan
Bilo bi to lijepo, ali me zanima koliko bi nas moglo financijski izdržati takav ritam izlaženja?
izdržacemo nekako, odreci cemo se drugih stvsri na uštrb stripova
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
|
Topic |
|