forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 RITAM života / ritam STRIPOVA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 18/12/2006 : 00:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Znam.Možda ne možemo da utjecemo na brzinu izlaženja odredenih stripova al nek nas bar cuju.Dajmo predloge, završimo s tim jednom za svagda, pošto svako malo neko to spomene, kojim ritmom bi trebali da izlaze naši omiljeni (komercijalni) stripovi.

Zagor extra i regularni - 2 x mjesecno
Zagor specijal ili ciko izdanje - 1 x mjes.(uz rotacijski sistem, jedan mjesec spec, drugi ciko, plus da bar sada pokušaju pratiti raspored, tj da izade "kožno lice")
Zagor maxi - 2 x godišnje
Zagor klasik - nikada
Tex - 1 x mjes.
MR.No - 1 x mjes.
Nathan Never - never(šala, 1 x mjes.)
Martin Mystery - 1 x mjes.
Dylan Dog extra i regularni - 1 x mjes.
Alan Ford klasik - 2 x mjes.
Alan Ford regular - kad god hoce, svejedno je i tako
Julia i Mali rendžer - 1 x mjes.
NN,MM,DD,Tex i ostali u specijalnom izdanju - 1 x mjesecno (uz rotacijski sistem, jedan mjesec NN, drugi DD...ali tocno odredeni raspored, isto vrijedi i za maxi izdanja)

Ako sam koga zaboravio...samo dodajte, bez uvrede, pa da znaju što tražimo (iako tražimo što više, treba bit objektivan, treba to i financijski pratiti...)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 18/12/2006 : 00:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Slažem se za Zagor klasik
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 18/12/2006 : 01:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Ne slažem se za Zagor i Chico specijale, mislim da je u redu ovako kako sad izlaze.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 18/12/2006 : 02:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
AF klasik svakih 14 dana
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2931 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 18/12/2006 : 09:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Originally posted by jack 50

Slažem se za Zagor klasik

Ja ne. Ne vidim razlog ukidati izdanje ako se prodaje. S druge strane možda neki ljudi pocinju sakupljati. Zašto da placaju velike sume za prve brojeve SD kada mogu da ih nabave ovako

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/12/2006 : 10:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Slažem, se dobar predlog, jedino si zaboravio Marka i Bleka, ovaj ritam izlaženja je ok, jedan mesec Mark, drugi mesec Blek i ne bi trebalo da se ukida Zagor Klasik, baš iz gore navedenih razloga, zbog novih kolekcionara koji pocinju sa sakupljanjem stripova, jer i Alan Ford Klasik kupuju novopeceni kolekcionari ! :)

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kapetan
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 18/12/2006 : 10:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kapetan a Private Message
Bilo bi to lijepo, ali me zanima koliko bi nas moglo financijski izdržati takav ritam izlaženja?
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 18/12/2006 : 10:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
Ja bi od Bonellijevaca volio što cešce viditi Dylana, Nathana i Juliju.... a za Zagora me cisto zaboli, izvire mi više na uši koliko ga ima... da je bar dobar strip covik bi još i reka

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/12/2006 : 11:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Martin Mystere i NN dva puta mjesecno plus jedan specijalni mjesecno. Naravno, to bi trajalo dok ne bi stigli do onih izdanja koja izlaze sad u Italiji, e onda može jednom mjesecno, a MM jednom na dva mjeseca. Za ostalo me baš i nije briga kak izlazi...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 18/12/2006 : 14:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Slažem, se dobar predlog, jedino si zaboravio Marka i Bleka, ovaj ritam izlaženja je ok, jedan mesec Mark, drugi mesec Blek i ne bi trebalo da se ukida Zagor Klasik, baš iz gore navedenih razloga, zbog novih kolekcionara koji pocinju sa sakupljanjem stripova, jer i Alan Ford Klasik kupuju novopeceni kolekcionari ! :)

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/12/2006 : 14:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by kapetan

Bilo bi to lijepo, ali me zanima koliko bi nas moglo financijski izdržati takav ritam izlaženja?

izdržacemo nekako, odreci cemo se drugih stvsri na uštrb stripova

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000