Author |
Topic  |
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 10:42:51
|
koliko vidim to su sve ili velika vecina izdanja jedne kuce pa se ne bi iznenadio da je placena reklama , ali evo i po meni je Spagheti brothers jedno od najvecih iznenadenja ove godine , i mogao bi rec da je najbolji strip, tu naravno nikako ne bi mogao uvrstiti Klaru koja je totalna glupost.
http://guffy-stripovi.atspace.com/ |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/12/2006 : 10:48:18
|
Spaghetti su odlicni, no nikad se necu sloziti sa ovim od Sopranosa ili da je "svojevoljan odlazak gangsterske zvijeri na psihoterapiju najobicnija i nemoguca glupost".
Jack the Black. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
dragonheart
New Member

Croatia
104 Posts
Member since 21/07/2005 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 11:38:13
|
Nije baš da se slažem sa njihovim izborom(osim numera uno) ali neka stripa po novinama da se ljudi informiraju da nas ima još |
 |
|
vladimir
New Member

Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 12:09:45
|
"koliko vidim to su sve ili velika vecina izdanja jedne kuce pa se ne bi iznenadio da je placena reklama , ali evo i po meni je Spagheti brothers jedno od najvecih iznenadenja ove godine , i mogao bi rec da je najbolji strip, tu naravno nikako ne bi mogao uvrstiti Klaru koja je totalna glupost."
Ja sam napisao tekst. Placena reklama? Popushi mi placenu reklamu, znas. Vecina izdanja jedne kuce? Koje? Klara - glupost? E, moj decko...
Ne mora se netko sloziti s mojim izborom, al ne dam se vrijedjati. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 12:28:43
|
Pa naravno, vladimire, taj izbor najboljih je samo tvoje vlastito subjektivno mišljenje zbog kojega se uopce nitko ne treba kurcit.
in the evidence of its brilliance |
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 12:32:32
|
moj izbor, naravno, bio bi sasvim drugaciji, ali reakcija na "placenu reklamu" mi je vise nego razumljiva.
zapravo je Vladimir reagirao BLAZE nego sto je trebao.
nazvati clanak "placenom reklamom" je otprilike najgore sto novinaru mozete podvaliti.
jaaako ruzan komentar. mislim da je 100 puta gori nego da je napisao "ti si idiot Vladimire"!
_________________________ uz KUCU STRAHA, sada i svima omiljeno VESELO BILJE na www.kajgod.co.nr |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 12:54:11
|
vladimire ti si .......... jerbo se pališ brez potrebe što ste vi nounari uvredljiva bica a hebete državu uzduž i popreko što ne znaci da si ti taj vjerovatno nisi al niste više društveno politicki djelatnici pa da se baš moramo stalno bojat vaše velicine ono šta ja znam od nounara uglavnom i nema neke škole i more se kupit za 50 eura pogotovo sportski cast iznimkama al da se ne naljutiš ništa drukcije nije u bilo kojoj drugoj branši
evo ja mislim da je zeken blekan a klara mi je simpatico i šta sad i špageti jesu nešto najbolje ove godine jer je prevelik broj ljudi totalno razlicitih ukusa to proglasilo ludilo izdanjem |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 13:01:41
|
quote: Originally posted by vladimir
"koliko vidim to su sve ili velika vecina izdanja jedne kuce pa se ne bi iznenadio da je placena reklama , ali evo i po meni je Spagheti brothers jedno od najvecih iznenadenja ove godine , i mogao bi rec da je najbolji strip, tu naravno nikako ne bi mogao uvrstiti Klaru koja je totalna glupost."
Ja sam napisao tekst. Placena reklama? Popushi mi placenu reklamu, znas. Vecina izdanja jedne kuce? Koje? Klara - glupost? E, moj decko...
Ne mora se netko sloziti s mojim izborom, al ne dam se vrijedjati.
bez uvrede, ali i meni je ta misao prolazila kroz glavu tijekom citanja tog teksta, ali nije bitno jeli rijec o placenoj reklami ili ne - bitno je da ima stripova u medijima  |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 13:03:30
|
quote: Originally posted by vladimir
cuj ako si peder moraš nac nekog drugog da ti popuši , pošto ja to nisam a da sam tvoj decko ,nisam , ipak ceš to morat nac na nekom drugom forumu
http://guffy-stripovi.atspace.com/ |
 |
|
smile
Starting Member
Croatia
37 Posts
Member since 14/12/2006 |
Posted - 27/12/2006 : 13:09:48
|
smirite se malo. Šta god bilo, važno da se što više prica i piše o stripu - svakakva reklama stripu dolazi ko melem na ranu pa zato i nije važno šta je bilo u ovom slucaju. Ali ipak nemojte vredati novinare, pa i novinari nemojte gurati svoja cudesa drugima u usta |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 13:22:36
|
Ajd, ajd, pa da je i placena reklama, cemu vrijedat ljude... Covjek je dao svoju osobnu preporuku. Ako ne cita Bonelli te stvari se nece niti pojavljivati na listi.
Znam, wanderer se buni jer mu nije stavljen Zagor na top listu!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 27/12/2006 : 13:25:06
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ajd, ajd, pa da je i placena reklama, cemu vrijedat ljude... Covjek je dao svoju osobnu preporuku. Ako ne cita Bonelli te stvari se nece niti pojavljivati na listi.
Znam, wanderer se buni jer mu nije stavljen Zagor na top listu!
Deecay, nisam se ja bunio - ja sam cak pohvalio ovu inicijativu da ima sto vise o stripovima u medijima, a u ove druge rasprave oko placanja reklame ne bi ulazio  |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 13:38:43
|
izbor je unikatan, ali svako od nas bi napravio drugacijeg...vidjet cemo poslije glasanja kada usporedimo :)
a koja je firma platila ovo? ne vidim da bi neka imala vecinu |
 |
|
blueberry
Average Member

Croatia
527 Posts
Member since 30/03/2006 |
Posted - 27/12/2006 : 13:56:12
|
Vrhinski izbor...
"Hrvatsku su u 2006. godini posjetila dvojica velikana svjetskoga stripa - Hermann i Bunker. Prvi je posjetio novopokrenuti festival stripa u Makarskoj pa smo mogli uživati u nekim Hermannovim reizdanjima poput luksuznog “Comanche”, ali i novim radovima u “Drakulinim tragovima: Vlad nabijac” u izdanju Bookglobea. "
"Crtež velikana Jordi Berneta smo dosad mogli vidjeti u Torpedu, a nakon Klare, upoznajemo ga i kroz albume “Custer” i “Kraken” u izdanju Bookglobea.
Te stripove izdao je Strip-agent,a ne bookglobe. Molim te prepravi to u tekstu. |
Edited by - blueberry on 27/12/2006 14:01:17 |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4025 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 14:02:56
|
vlado, hvala sto si se izborio za cijelu stranicu o stripu! a zlonamjernici koji u tome namjerno vide placenu reklamu sada sigurno zale za vremenima kada su od stripova postojali samo pirati koje su onda mogli prodavati za nebulozne novce. 
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 14:03:36
|
@blueberry Da, ponovno ce izdati današnje izdanje Jutarnjeg
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
Edited by - DeeCay on 27/12/2006 14:04:11 |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 27/12/2006 : 14:36:29
|
quote: Originally posted by DeeCay
@blueberry Da, ponovno ce izdati današnje izdanje Jutarnjeg
    danas je svasta moguce - tehnologija radi cuda, pa zasto ne bi to bilo moguce promijeniti  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 14:49:51
|
quote: Originally posted by Guffy
[quote]Originally posted by vladimir
cuj ako si peder moraš nac nekog drugog da ti popuši , pošto ja to nisam a da sam tvoj decko ,nisam , ipak ceš to morat nac na nekom drugom forumu

inner fear your worst enemy |
 |
|
vladimir
New Member

Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 15:24:15
|
Nego, Guffy, imaš problema s interpunkcijom kad se naljutiš? Ne valja ti to, udahni, broj do 10, pa me spotakni ko pravi muškarac. A ne da ti se ljudi smiju...
Nego, Guffy, ajmo se pozabaviti terminom PLACENE REKLAME. Vidiš, možda ti misliš da sam ja novinar placen da napišem za neki strip da je dobar... To je legalno misliti. Ali, nisam. Nisam cak ni novinar. Naprosto, volim strip i ja mislim da bi svi trebali citati stripove. OK, who cares... Vratimo se temi. Nego pazi, ako je moj tekst PLACENA REKLAMA, onda to znaci da mi je netko platio da to napišem. A tko? Vjerojatno onaj prvi. "Spaghetti brothers", dakle, kojeg je izdala Fibra, to jest, Marko Šunjic. A Marko Šunjic je napravio ovaj sajt. Iz srca. A na ovom sajtu/forumu ti, u svom potpisu, imas jednu malu, besplatnu reklamu za svoje stare stripove koje preprodaješ, ili što bi naš narod rekao, švercaš.
Znaš, vrijedaš nekolicinu ljudi tim terminima. I otkrivaš jedno. Ti bi platio reklamu, da imaš za što i da imaš s cim. I potvrduješ jedno staro pravilo. Ljudi sude o drugima na osnovu sebe. Kako o njihovim moralnim nacelima, tako i o njihovoj seksualnoj orijentaciji.
(smiri se Goffy, udahni, broj do deset...) |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 15:35:26
|
quote: Originally posted by Toninho
ono šta ja znam od nounara uglavnom i nema neke škole i more se kupit za 50 eura pogotovo sportski cast iznimkama
Ne znam zašto misliš da je fora i supercool braniti svoje stavove na nacin da drugima sereš po glavi? Tu se dakako uklapa i Guffyjeva recenica o "placenoj reklami".
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/12/2006 : 15:37:54
|
I meni je Klara vrlo dobra, a i strip nije los !
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going." |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 15:38:14
|
Inace, dio stripova iz "Topa 10" nisam citao, pa o njima ne mogu suditi. Spaghetti - svakako zasluženo prvi, tu se slažem. Po meni bi ovakav popis morao sadržavati i hrvatski MV (ako vec ne još neke Bonellijeve junake). |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29605 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/12/2006 : 15:38:16
|
Poznajem Vladu osobno vec nekoliko godina, i to iz neke druge, Pips chips & videoclips price i ako nesto o njemu mogu reci, to je da ima kicmu i srce. Placena reklama je jako, jako ruzna uvreda, a s obzirom da su moja dva izdanja medju prva tri u izboru, ispada da sam ga ja platio, pa je samim tim to uvreda i meni. Ja je necu uzeti za ozbiljno, recimo da si se samo salio, jer ici u daljnje rasprave nema smisla.
Vlado, hvala ti.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Topic  |
|