Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/12/2006 : 15:42:22
|
A gdje je Nepobedivi i Okruzen Mrtvima :((((, to je top 3 100% ako nije i nummero uno :-))!
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going." |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3088 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 15:44:47
|
quote: Originally posted by seinfeld
A gdje je Nepobedivi i Okruzen Mrtvima :((((, to je top 3 100% ako nije i nummero uno :-))!
"I can't forget where I came from because I haven't gotten to where I'm going."
za tebe da, za neke druge ocito ne  
"...I only dream in black and white..." |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 15:46:09
|
quote: Originally posted by Tiger Jack
[quote]Originally posted by Toninho
ono šta ja znam od nounara uglavnom i nema neke škole i more se kupit za 50 eura pogotovo sportski cast iznimkama
Ne znam zašto misliš da je fora i supercool braniti svoje stavove na nacin da drugima sereš po glavi?
nisam upotrebljavo ružne rici pa necu ni sad nitko ti nije kriv što si u lošem društvu nije ni u mojoj profesiji puno bolje kao što sam i reko nemoj se odma crvenit deke i reagirat na prvu i kao uvijek cu rec svoje mišljenje bez ike pretenzije da sam u pravu i da ,možda sam ja baš onaj loši dio svoje profesije sve je relativno moj anštajne
|
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 15:51:58
|
mislija je na hrv izdavace
ja bi reko svoje mišljenje glede NEOM-a : taj jako kvalitetan strip u cb verziji gubi masu svoje snage ak me sad dekara upuca jebat ga , cijena demokracije |
 |
|
vladimir
New Member

Croatia
194 Posts
Member since 21/01/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 15:54:16
|
Hvala tebi, Markos, na ogromnom trudu, na ovom sajtu i za ove dobre, odlicne, najbolje stripove... Izvrstan urednicki posao. Uopce, vecina izdavaca mogla bi se sakriti pred vasim (tvojim, Melininim, Darkovim) poslom. Nije nikakva kurtoazija, da si mi najgori neprijatelj bilo bi isto.
Inace, top liste su debilana (ne radi se o utrci na 100m) i da, jebga, odnose se na hrv izdanja. Jer bi u tom slucaju "Nadziraci" bili prvi. (vraski posao, momci)
Takodjer, postoji fenomen "feniksacije" stripa na ovim prostorima... I taj fenomen ima svoje uzroke, kojim bi se rado pozabavio u nekom tekstu. |
Edited by - vladimir on 27/12/2006 16:02:04 |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 15:59:54
|
quote: Originally posted by Toninho
ja bi reko svoje mišljenje glede NEOM-a : taj jako kvalitetan strip u cb verziji gubi masu svoje snage ak me sad dekara upuca jebat ga , cijena demokracije
da, i meni je okruzen mrtvima u boji neprejebiv.  Toninho, ti si jedini covjek na svijetu koji ga je citao u boji, pa da znas da je ovako c7B izgubio snagu...     
http://zveles.blogspot.com/ |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 16:00:58
|
Nekada je bolje nemati mišljenje.
a ovaj tvoj post da mi je toliko ideja da te razvalim al necu jer nije fer jerbo ti neznaš cim se ja bavim
daklem , žestoka rasprava ako bude prilike da se upoznamo imam i ja materijala di se na mene može tuc iz haubica |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 16:02:41
|
quote: Originally posted by zveles
ja bi reko svoje mišljenje glede NEOM-a : taj jako kvalitetan strip u cb verziji gubi masu svoje snage ak me sad dekara upuca jebat ga , cijena demokracije
da, i meni je okruzen mrtvima u boji neprejebiv.  Toninho, ti si jedini covjek na svijetu koji ga je citao u boji, pa da znas da je ovako c7B izgubio snagu...     
ups, zajeb mislija sam na nepobjedivog mea culpa    
http://zveles.blogspot.com/
|
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 16:15:28
|
sa vladimirovim izborom se u vecini slažem, prvo mjesto je neupitno, moja jedina zamjerka je da su sve albumi, i mislim da je trebalo ugurati pokretanje julie na kioscima barem na 10. mjesto, jer usprkos svim nedostacima u tehnickoj opremi i nelektoriranju prijevoda, to je jedan hvale vrijedan i hrabar izdavacki potez i malo reklame mu ne bi škodilo |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 16:16:23
|
http://zveles.blogspot.com/
izgleda da su fegoti mene prevarili onda, moja sva 4 TPB-a su siva (c/b) - kako su mi samo uspjeli to podvaliti   nego, imam i 1 svescicu, pa je opet siva   bice valjda da nisu pustili boju preko granice kad su uvozili iz USA        |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 16:18:56
|
u biti ispada da taj top 10 uopce nema smisla ako ga je radija sam Vladimir.odnosno to je njegov izbor.meni to ne znaci apsolutno ništa.dobro je jedino da je to u jutarnjem
inner fear your worst enemy |
 |
|
Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 16:26:07
|
a ovaj tvoj post da mi je toliko ideja da te razvalim al necu jer nije fer jerbo ti neznaš cim se ja bavim
daklem , žestoka rasprava ako bude prilike da se upoznamo imam i ja materijala di se na mene može tuc iz haubica
vidi stari, pošto se nikada nismo upoznali, meni je svejedno što ti o meni misliš slažem se da vrijedi i obrnuto
dakle, nisam se uvrijedio
radi se o tome da me užasava takav nacin razmišljanja: svi su (ili velika vecina)loši, neobrazovani, potkupljivi, grozni... ne mislim samo na novinare nego inace nitko ništa ne radi iz uvjerenja nego iz neke skrivene koristi... i slican crap to je izvrsna podloga da se u životu i ne primamo nicega jer je ionako sve uzaludno...
Zato kažem, nekada je bolje nemati mišljenje, nego da je takvo... |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 16:29:52
|
quote: Originally posted by Tiger Jack svi su (ili velika vecina)loši, neobrazovani, potkupljivi, grozni... ne mislim samo na novinare nego inace nitko ništa ne radi iz uvjerenja nego iz neke skrivene koristi... i slican crap
a sta si ti mislio gdje zivis?? u neverlandu?  ovo su cinjenice i od njih se ne moze pobjeci  |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 16:37:07
|
quote: Originally posted by lwood
u biti ispada da taj top 10 uopce nema smisla ako ga je radija sam Vladimir.odnosno to je njegov izbor.meni to ne znaci apsolutno ništa.dobro je jedino da je to u jutarnjem
inner fear your worst enemy
Zato se moramo strpiti još koji dan dok ne pocne naš godišnji izbor za najbolje stripove objavljene u 2006-oj godini.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 16:44:09
|
zašto nema smisla? zar bi trebali ocekivat da jutarnji provede anketu medu stripašima? to je jedan super koristan tekst/izbor za strip, pazi, u istom kulturnom prilogu i u istom rangu s najboljim knjigama, i zato vladimiru treba cestitat, jer da nije njega, tko bi se tamo uopce sjetio da postoji strip, a ovako ovo vec postaje tradicionalni prikaz strip izdavaštva na kraju godine |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 16:46:27
|
quote: Originally posted by vladimir
Nego, Guffy, imaš problema s interpunkcijom kad se naljutiš? Ne valja ti to, udahni, broj do 10, pa me spotakni ko pravi muškarac. A ne da ti se ljudi smiju...
Nego, Guffy, ajmo se pozabaviti terminom PLACENE REKLAME. Vidiš, možda ti misliš da sam ja novinar placen da napišem za neki strip da je dobar... To je legalno misliti. Ali, nisam. Nisam cak ni novinar. Naprosto, volim strip i ja mislim da bi svi trebali citati stripove. OK, who cares... Vratimo se temi. Nego pazi, ako je moj tekst PLACENA REKLAMA, onda to znaci da mi je netko platio da to napišem. A tko? Vjerojatno onaj prvi. "Spaghetti brothers", dakle, kojeg je izdala Fibra, to jest, Marko Šunjic. A Marko Šunjic je napravio ovaj sajt. Iz srca. A na ovom sajtu/forumu ti, u svom potpisu, imas jednu malu, besplatnu reklamu za svoje stare stripove koje preprodaješ, ili što bi naš narod rekao, švercaš.
Znaš, vrijedaš nekolicinu ljudi tim terminima. I otkrivaš jedno. Ti bi platio reklamu, da imaš za što i da imaš s cim. I potvrduješ jedno staro pravilo. Ljudi sude o drugima na osnovu sebe. Kako o njihovim moralnim nacelima, tako i o njihovoj seksualnoj orijentaciji.
(smiri se Goffy, udahni, broj do deset...)

ti ocito imaš nekih drugih problema , a da nisi novinar to je valjda istina , a što se tice švercanja onda smo svi šverceri, a samo procitaj post više ako nije uvlakuša šta je onda
http://guffy-stripovi.atspace.com/ |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:05:47
|
[quote]Originally posted by Toninho
[quote]Originally posted by Tiger Jack
izvrceš jerbo si ljut daklem 50% +1 je za naprid ostatak bi najrade sve razjebo tak ja doživljavam svijet
a sad ti meni reci da nije istina da šupci napreduju a oni sa svojim mišljenjem koje je cesto bolno al istinito stoje di jesu okreni se oko nas i pogledaj face koje se smiješe sa naslovnih stranica saberi što su sve rekli i kolko puta su prominili mišljenje a kolko malo puta su rekli - eto zajebo sam
svi mi volimo da nam se tepa i laže
|
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:07:06
|
quote: Originally posted by wanderer
[quote]Originally posted by seinfeld
izgleda da su fegoti mene prevarili onda, moja sva 4 TPB-a su siva (c/b) - kako su mi samo uspjeli to podvaliti   nego, imam i 1 svescicu, pa je opet siva   bice valjda da nisu pustili boju preko granice kad su uvozili iz USA       
vidim da voliš bit drugi mokro i toplo jel al je preslano sokole
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:14:26
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Tiger Jack svi su (ili velika vecina)loši, neobrazovani, potkupljivi, grozni... ne mislim samo na novinare nego inace nitko ništa ne radi iz uvjerenja nego iz neke skrivene koristi... i slican crap
a sta si ti mislio gdje zivis?? u neverlandu?  ovo su cinjenice i od njih se ne moze pobjeci 

|
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:15:35
|
quote: Originally posted by dcopic
Zato se moramo strpiti još koji dan dok ne pocne naš godišnji izbor za najbolje stripove objavljene u 2006-oj godini.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
pa to ce vec pokazat šta ljudi misle
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:15:37
|
šta to znaci ništa ne radit odakle tebi ideja da ja sidim doma imam 250 kila buljim u ekran i pljucam na svit jer me ne shvaca
htio sam biti fer kad sam reko ono o profesijama a ti si se naduvo ka: ko si ti pa da bi ja s tobom divanio
a možda sam ja ljut pa tebe krivo shvacam kak je život nepredvidiv i zato lijep klasa optimist
|
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 17:15:48
|
ma jes bio bi super u boji ali jasno je da bi koshtao barem triput skuplje. sa ovakovom prodajom to je ipak teshko ostvarivo. no obzirom da ionako dobijam originalne kolorne fajlove za OMa te da tje ionako uskoro taj trejd koji planiramo da izbacimo odraditjemo ga skroz u boji pa shta bude.... jednom se zivi.
eve i privju.

**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 17:17:06
|
ala su novinari uvredljivi, pogotovo kada treba krenuti u orkestriranu paljbu
Da se razumijemo, ovo o placenom clanku je najveca moguca uvreda za tu struku. Drugo, ne vidim po cemu bi taj clanak bio placen. Tamo je sve što je moralo biti ( zar ne spada Klara u prošlu godinu ? ). Apsolutno se sa svime slažem, osim što bih malo pretumbao ljestvicu ( Zekan malo više ).
No vratimo se na novinare. Nedavno je jedan djelatnik jednog sportskog kluba rekao da se novinari ne peru i da izgledaju kao da ih je poplava donijela. To je velika uvreda i zaslužila je orkestriranu paljbu na njega. Par dana kasnije u jednoj emisiji Hamed Bangoura kaže da su novinari NEPISMENI ljudi koji nisu sposobni sastaviti ništa osim dvije proste recenice i na to nitko ne reagira. Ovo je po meni recenica u rangu ove o placenom tekstu. To je jedna ogromna uvreda ( obje su iznad poplave ) koja je prošla nezapaženo. Zašto ? Zato što je to takva struka u kojoj se stalno izvlaci na površinu ono što donosi nakladu. Zar bi Bangoura prodao koji primjerak više ? Vjerovatno ne bi. Ali zato Mamic bi, pa udarajmo po Mamicu ( da me se krivo ne shvati, apsolutno zasluženo. Tako nešto može samo seljacina na kub izgovoriti. Covjek koji nema obzira za ništa i za nikoga. ). I treba ga blatiti, ali onda treba svima dati jednaku priliku.
Da se vratimo na novinare. Kada bude pljacka banke i kada se to ne riješi, po 10 dana citamo po novinama kako nam je policija nesposobna. Kada u pljacki policajac, nedaj Bože nekoga rani, onda je policija prebrutalna i previše koristi silu citamo sljedecih 10 dana. Tko tu koga jebe i koliko mu za to placa ?
if you only knew the power of the dark side |
 |
|
Topic  |
|