Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 17:30:16
|
daklem ja OM nikad nisam cito evo bez srama to kažem i tu nisam ni mogo ništa komentirat al sam se zajebo i dobio zasluženo
moj komenntar je bio za nepobjedivog i stojim kod toga još bi nešto reko al bi mi onda gufi reka da se uvlacim što bi mi i bila namjera a jack bi se naljutio a ja ga stvarno cijenim i na forumu i tamo di je
sam mi nije jasno kak je u meni vidil nihilistu morat cu poradit na marketingu
|
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 17:31:10
|
quote: Originally posted by darth-vader
Da se razumijemo, ovo o placenom clanku je najveca moguca uvreda za tu struku.
--------------------------------------------------------------------- ma jeli ?? nisam znao
Drugo, ne vidim po cemu bi taj clanak bio placen.
--------------------------------------------------
ja sam ga tako vidio
Tamo je sve što je moralo biti ( zar ne spada Klara u prošlu godinu ? ).
----------------------------------------------------------
pa spada , samo je po meni Klara jako loš strip
Apsolutno se sa svime slažem,
-----------------------------
najbolje se sa svim složiti ;))
samo toliko , i ako sam ga uvrijedio, neka ,nemam se namjeru ispricavat , to je onako kako sam ja to vidio i to je to , uglavnom
http://guffy-stripovi.atspace.com/ |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 17:39:08
|
quote: Originally posted by Toninho
daklem ja OM nikad nisam cito evo bez srama to kažem i tu nisam ni mogo ništa komentirat al sam se zajebo i dobio zasluženo
moj komentar je bio za nepobjedivog i stojim kod toga
ma opushteno. sprdamo se malo. potpuno mi je jasno o chemu prichash i kao i tebi i meni je krivo shto finansije ne dozvoljavaju Nepobedivom da zasja onako kako treba i u domatjoj izvedbi ali bilo je ili to ili nishta. smatram da sam doneo pravu odluku kada se krenulo sa usivelom opcijom a ti kao i bilo ko drugo moze i treba da iznese svoj stav/mishljenje o tom i takvom izdanju. no, vratimo se temi(ili ipak ne?:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 17:41:36
|
Ima tu puno paranoicnih tipova koji vide zavjere i nepravde prema njima samima na sve strane. Da je kojim slucajem tamo se našlo Guffyjevo izdanje medu prvih pet, bez obzira na kvalitetu i kvantitetu, vladimir bi bio najnjajnajbolji novinar..
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 27/12/2006 : 17:43:29
|
Vjerojatno to nema nikakvog smisla sa placenom reklamom, ali, u našoj su državi sasvim "normalne" takve stvari pa uopce nije nikakvo cudo da je Guffy (a sigurno nije sam) pomislio na to. Glupo je raspravljati se i svadati zbog toga. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:46:30
|
radi se baš o tome da je to njegovo (Vladimirovo) mišljenje šta je top 10.i da,triba je pitat stripaše ako je mislija to na taj nacin numerirat.napravit anketu i slicno pa ne bi ima ko šta rec.ili je moga samo nabrojit izdanja
inner fear your worst enemy |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Posted - 27/12/2006 : 17:54:46
|
ma opushteno. sprdamo se malo.
il tako , il nikako
a glede teme mislim da medijski poslanik ima pravo napisat svoje mišljenje i svoju tablicu jerbo mu je to poso
no ak ga opeglaju mora bit puno smireniji u reakciji inace ispadne .... ko galic s mesicem
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 17:55:29
|
nisam cita clanak,pa ne znam šta piše:da li je to top lista izdanja po izboru citatelja ili po izboru autora clanka?Super je da nešto piše o stripu u dnevnim novinama.Valjda ce se neko zakaciti?
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 27/12/2006 : 17:58:41
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ima tu puno paranoicnih tipova koji vide zavjere i nepravde prema njima samima na sve strane. Da je kojim slucajem tamo se našlo Guffyjevo izdanje medu prvih pet, bez obzira na kvalitetu i kvantitetu, vladimir bi bio najnjajnajbolji novinar..
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
To sam primjetio, mislim da dosta ljudi (govoreci opcenito) vide nekakve zavjere i nepravde posvuda i na svim mogucim mjestima. Što me nimalo ne cudi jer svi znamo kakav je ovaj svijet u kojemu živimo. Meni niti u jednom trenutku dok sam citao tekst u Jutarnjem, nije palo na pamet da bi to mogao biti placeni clanak ili slicno.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 27/12/2006 : 18:05:22
|
ja nisan pomislija da je clanak placen al je bezveze da on napiše tako top 10. onda je moga napisat Moj Top 10 
inner fear your worst enemy |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 18:08:16
|
quote: Originally posted by lwood
ja nisan pomislija da je clanak placen al je bezveze da on napiše tako top 10. onda je moga napisat Moj Top 10 
inner fear your worst enemy
slažem se!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 18:22:47
|
quote: Originally posted by Toninho
no ak ga opeglaju mora bit puno smireniji u reakciji inace ispadne .... ko galic s mesicem
et vice versa! (ak se tak piše)
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/12/2006 : 18:55:03
|

Baš su šašavi ovi svi!!!

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
|
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 19:22:53
|
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by DeeCay
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
To sam primjetio, mislim da dosta ljudi (govoreci opcenito) vide nekakve zavjere i nepravde posvuda i na svim mogucim mjestima. Što me nimalo ne cudi jer svi znamo kakav je ovaj svijet u kojemu živimo. Meni niti u jednom trenutku dok sam citao tekst u Jutarnjem, nije palo na pamet da bi to mogao biti placeni clanak ili slicno.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
ma bezveze Guffy nema svoje izdanje a i rekao sam da je broj jedan na listi i po meni definitivno najbolji strip koji je izašao ove godine u Hr.....
http://guffy-stripovi.atspace.com/ |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 20:00:58
|
quote: Apsolutno se sa svime slažem,
-----------------------------
najbolje se sa svim složiti ;))
pogotovo ako si skoro to sve procitao, i imaš približno slicno mišljeje ;)
no, na kraju krajeva izbori i služe tome da povuku neke kontroverze, zar ne ?
if you only knew the power of the dark side |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 20:59:38
|
U top tenu se spominje cak 6 razlicitih izdavackih kuca. O vlasnickoj strukturi ne želim raspravljati, dakle 6. Koliko ih još nije zastupljeno? Ludens , Strip Agent , Zagrebacka n. Pa i nema ih još puno. Zakljucak, raznovrsno stilski i sadržajno a izdanja je puno i teško je uskladiti ukuse. Mislim da je Vladimir napravija osobni izbor a mi opet imamo svoje favorite. I sasvim je razumljivo da je izbor osoban jer se nigdi ne spominje neka anketa ili podatak o prodaji.
Uh, onda bi po prodaji prvi bija MM G1. Rasproda se u 6 miseci. Samo ona Dekarina i Djoletova živina mogu tome konkurirati iako cjenovno nije za usporedbu.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 21:36:19
|
>U top tenu se spominje cak 6 razlicitih izdavackih kuca.
Ali, od deset izdanja ja sam radio na 6, dakle jasno je tko je potplatio Vladu.
@lwood: bolje jedno obavijessteno missljenje nego bilo koja "zajedniccki nazivnik" top lista koju che glasanje ovog foruma izlechi. Jer, ako bilo koji neupucheni ccitatelj Jutarnjeg posegne za bilo kojim izdanjem kojeg je Vlado naveo, neceh se zajebat - svidjelo mu se ili ne, mochi che zakljucciti da je strip moderna zabava koja svakome ima ssto ponuditi. A kad bi uzeo u ruke, recimo, MMG1 (navodim izdanje koje mi je ccak i drago) mogao bi zakljucciti da su stripovi samo za tukane koji nissta druge i ne ccitaju.
I nemass mi potrebe odgovarati: vech si triput rekao jedno te isto, ne vjerujem da imass isstao vrijedno za dodati.
I mislim da sam na pragu jedne novogodissnje odluke koja che mi blagotvorno utjecati na zzivce.
mcn
Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp ! |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/12/2006 : 21:45:40
|
>Ali, od deset izdanja ja sam radio na 6, dakle jasno je tko je potplatio Vladu.
Jbga, moraš toliko raditi kad hoceš reklamu. A ona košta. 
PS MMG1 san i spomenija kao meni drago izdanje, lip napravljeno, prodalo se odlicno, prvi put takva vrsta izdanja na tržištu ( ako racunamo Texa, drugi put ), izdavaci su mi dragi prijatelji itd. ali ne mislim da spada u top ten.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 27/12/2006 : 21:57:08
|
odlicno bas mi je drago sto je strip pronasao svoj dio u jednome korisnome mediju poput jutarnjega. nazalost slazem se sa tvrdonjom da ova top lista nije bas #top lista# jer je to cisto tvoj odabir najboljih stripova. nekome drugome su vjerojatno ljubav i rakete na vecem polozaju nego spaghetti brothersi. no pustimo to... cudi me samo da julia nije pronasla mjesto medju top 10, jer je zaista okrepljujuce izdanje, a malo #placene reklame# joj nebi skodilo :P
sve u svemu svaka cast na trudu oko svega
uzivajte decki
btw--- namjerno sve pisem malim slovima |
 |
|
Topic  |
|