forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Jutarnji danas 27. 12. 2006.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2006 : 17:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
to su škakljivi poslovi ,pogotovo u ovoj zemlji cudesa

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2006 : 17:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
daklem
ja OM nikad nisam cito
evo bez srama to kažem
i tu nisam ni mogo ništa komentirat
al sam se zajebo
i dobio zasluženo

moj komenntar je bio za nepobjedivog
i stojim kod toga
još bi nešto reko
al bi mi onda gufi reka da se uvlacim
što bi mi i bila namjera
a jack bi se naljutio
a ja ga stvarno cijenim
i na forumu i tamo di je

sam mi nije jasno kak je u meni vidil nihilistu
morat cu poradit na marketingu
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 27/12/2006 : 17:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by darth-vader

Da se razumijemo, ovo o placenom clanku je najveca moguca uvreda za tu struku.

---------------------------------------------------------------------
ma jeli ??
nisam znao

Drugo, ne vidim po cemu bi taj clanak bio placen.

--------------------------------------------------

ja sam ga tako vidio

Tamo je sve što je moralo biti ( zar ne spada Klara u prošlu godinu ? ).

----------------------------------------------------------

pa spada , samo je po meni Klara jako loš strip

Apsolutno se sa svime slažem,

-----------------------------

najbolje se sa svim složiti ;))

samo toliko ,
i ako sam ga uvrijedio, neka ,nemam se namjeru ispricavat , to je onako kako sam ja to vidio i to je to , uglavnom

http://guffy-stripovi.atspace.com/
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 27/12/2006 : 17:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

daklem
ja OM nikad nisam cito
evo bez srama to kažem
i tu nisam ni mogo ništa komentirat
al sam se zajebo
i dobio zasluženo

moj komentar je bio za nepobjedivog
i stojim kod toga

ma opushteno.
sprdamo se malo.
potpuno mi je jasno o chemu prichash i kao i tebi i meni je krivo shto finansije ne dozvoljavaju Nepobedivom da zasja onako kako treba i u domatjoj izvedbi ali bilo je ili to ili nishta.
smatram da sam doneo pravu odluku kada se krenulo sa usivelom opcijom a ti kao i bilo ko drugo moze i treba da iznese svoj stav/mishljenje o tom i takvom izdanju.
no, vratimo se temi(ili ipak ne?:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/12/2006 : 17:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ima tu puno paranoicnih tipova koji vide zavjere i nepravde prema njima samima na sve strane. Da je kojim slucajem tamo se našlo Guffyjevo izdanje medu prvih pet, bez obzira na kvalitetu i kvantitetu, vladimir bi bio najnjajnajbolji novinar..

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2276 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 27/12/2006 : 17:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Vjerojatno to nema nikakvog smisla sa placenom reklamom, ali, u našoj su državi sasvim "normalne" takve stvari pa uopce nije nikakvo cudo da je Guffy (a sigurno nije sam) pomislio na to. Glupo je raspravljati se i svadati zbog toga.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2006 : 17:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
radi se baš o tome da je to njegovo (Vladimirovo) mišljenje šta je top 10.i da,triba je pitat stripaše ako je mislija to na taj nacin numerirat.napravit anketu i slicno pa ne bi ima ko šta rec.ili je moga samo nabrojit izdanja

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2006 : 17:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message

ma opushteno.
sprdamo se malo.

il tako , il nikako

a glede teme
mislim da medijski poslanik ima pravo napisat svoje mišljenje i svoju tablicu jerbo mu je to poso

no
ak ga opeglaju mora bit puno smireniji u reakciji
inace ispadne ....
ko galic s mesicem

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/12/2006 : 17:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
nisam cita clanak,pa ne znam šta piše:da li je to top lista izdanja po izboru citatelja ili po izboru autora clanka?Super je da nešto piše o stripu u dnevnim novinama.Valjda ce se neko zakaciti?

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2006 : 17:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
imaš clanak u drugom postu na ovom topicu
link

bože kak je ovo uceno napisano
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 27/12/2006 : 17:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ima tu puno paranoicnih tipova koji vide zavjere i nepravde prema njima samima na sve strane. Da je kojim slucajem tamo se našlo Guffyjevo izdanje medu prvih pet, bez obzira na kvalitetu i kvantitetu, vladimir bi bio najnjajnajbolji novinar..

To sam primjetio, mislim da dosta ljudi (govoreci opcenito) vide nekakve zavjere i nepravde posvuda i na svim mogucim mjestima. Što me nimalo ne cudi jer svi znamo kakav je ovaj svijet u kojemu živimo. Meni niti u jednom trenutku dok sam citao tekst u Jutarnjem, nije palo na pamet da bi to mogao biti placeni clanak ili slicno.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2006 : 18:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
nego
napokon jedan malo krvaviji topic
dobro zagrijavanje za 2007-u
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2006 : 18:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja nisan pomislija da je clanak placen al je bezveze da on napiše tako top 10. onda je moga napisat Moj Top 10

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/12/2006 : 18:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ja nisan pomislija da je clanak placen al je bezveze da on napiše tako top 10. onda je moga napisat Moj Top 10

slažem se!

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/12/2006 : 18:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

no
ak ga opeglaju mora bit puno smireniji u reakciji
inace ispadne ....
ko galic s mesicem

et vice versa! (ak se tak piše)

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/12/2006 : 18:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
to je trajna vrijednost dee
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/12/2006 : 18:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

Baš su šašavi ovi svi!!!

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 27/12/2006 : 19:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
:)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 27/12/2006 : 19:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by DeeCay

To sam primjetio, mislim da dosta ljudi (govoreci opcenito) vide nekakve zavjere i nepravde posvuda i na svim mogucim mjestima. Što me nimalo ne cudi jer svi znamo kakav je ovaj svijet u kojemu živimo. Meni niti u jednom trenutku dok sam citao tekst u Jutarnjem, nije palo na pamet da bi to mogao biti placeni clanak ili slicno.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

ma bezveze
Guffy nema svoje izdanje
a i rekao sam da je broj jedan na listi i po meni definitivno najbolji strip koji je izašao
ove godine u Hr.....

http://guffy-stripovi.atspace.com/
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 27/12/2006 : 20:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
quote:
Apsolutno se sa svime slažem,

-----------------------------

najbolje se sa svim složiti ;))

pogotovo ako si skoro to sve procitao, i imaš približno slicno mišljeje ;)

no, na kraju krajeva izbori i služe tome da povuku neke kontroverze, zar ne ?

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2006 : 20:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
U top tenu se spominje cak 6 razlicitih izdavackih kuca. O vlasnickoj strukturi ne želim raspravljati, dakle 6. Koliko ih još nije zastupljeno? Ludens, Strip Agent, Zagrebacka n. Pa i nema ih još puno. Zakljucak, raznovrsno stilski i sadržajno a izdanja je puno i teško je uskladiti ukuse. Mislim da je Vladimir napravija osobni izbor a mi opet imamo svoje favorite. I sasvim je razumljivo da je izbor osoban jer se nigdi ne spominje neka anketa ili podatak o prodaji.

Uh, onda bi po prodaji prvi bija MM G1. Rasproda se u 6 miseci. Samo ona Dekarina i Djoletova živina mogu tome konkurirati iako cjenovno nije za usporedbu.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/12/2006 : 21:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>U top tenu se spominje cak 6 razlicitih izdavackih kuca.

Ali, od deset izdanja ja sam radio na 6, dakle jasno je tko je potplatio Vladu.

@lwood: bolje jedno obavijessteno missljenje nego bilo koja "zajedniccki nazivnik" top lista koju che glasanje ovog foruma izlechi. Jer, ako bilo koji neupucheni ccitatelj Jutarnjeg posegne za bilo kojim izdanjem kojeg je Vlado naveo, neceh se zajebat - svidjelo mu se ili ne, mochi che zakljucciti da je strip moderna zabava koja svakome ima ssto ponuditi. A kad bi uzeo u ruke, recimo, MMG1 (navodim izdanje koje mi je ccak i drago) mogao bi zakljucciti da su stripovi samo za tukane koji nissta druge i ne ccitaju.

I nemass mi potrebe odgovarati: vech si triput rekao jedno te isto, ne vjerujem da imass isstao vrijedno za dodati.

I mislim da sam na pragu jedne novogodissnje odluke koja che mi blagotvorno utjecati na zzivce.

mcn

Pogledajte http://qstrip.blog.hr ! Moj dnevnik citanja na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 12 na svim kioscima! *** Arhiva SERGEJA na www.zmcomics.co.yu *** Arhiva MARTINE MJESEC na www.stripovi.com/martinamjesec.asp !
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2006 : 21:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
>Ali, od deset izdanja ja sam radio na 6, dakle jasno je tko je potplatio Vladu.

Jbga, moraš toliko raditi kad hoceš reklamu. A ona košta.

PS
MMG1 san i spomenija kao meni drago izdanje, lip napravljeno, prodalo se odlicno, prvi put takva vrsta izdanja na tržištu ( ako racunamo Texa, drugi put ), izdavaci su mi dragi prijatelji itd. ali ne mislim da spada u top ten.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/12/2006 : 21:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
a hebate ode topic u klinac :-)

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 27/12/2006 : 21:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
odlicno bas mi je drago sto je strip pronasao svoj dio u jednome korisnome mediju poput jutarnjega. nazalost slazem se sa tvrdonjom da ova top lista nije bas #top lista# jer je to cisto tvoj odabir najboljih stripova. nekome drugome su vjerojatno ljubav i rakete na vecem polozaju nego spaghetti brothersi. no pustimo to... cudi me samo da julia nije pronasla mjesto medju top 10, jer je zaista okrepljujuce izdanje, a malo #placene reklame# joj nebi skodilo :P

sve u svemu svaka cast na trudu oko svega

uzivajte decki

btw--- namjerno sve pisem malim slovima
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000