forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Jutarnji danas 27. 12. 2006.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 30/12/2006 : 03:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Humbert Coe

quote:
Originally posted by Markos

"znalce pravog strip izražaja"? Na stranu (be)smislenost definicije, po cemu to Klara nije "pravi" strip izrazaj?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Markose, mislio sam da si kulturniji u komunikaciji. To što ti napisah, a ti izdvojio, nije niti bila definicija. Sebe ne definiram samo stripom. I molim te da, osim što se osjecaš osobno napadnutim kada se nekome ne svidi strip koji si izdao, ili samo koji ti misliš da je dobar, pažljivije citaš što pišu ljudi, a sada ja. Vidi se koliko cijeniš suprotna mišljenja. Gdje si vidio da kažem da Klara nije, kada ti se vec svida moj izraz, pravi strip izricaj?! Rekoh da se razumijem u strip i da mi se Klara ne svida. Nikada se nisi susreo s djelom, glazbenim, književnim, likovnim... da je dobro, ali da se tebi ne svida? Npr., braca Marx su odlicni, ali se mnogima ne svidaju(meni su odlicni!), Rafael de Santi je kvalitetan(malo je to reci)umjetnik, no meni se ne svidaju posebno njegova djela. Nekome nešto ne leži i to je to, pa ganjao ti i tukao forumaše da im se svidi.
Sada mogu ocekivati likovne umjetnike da me napadnu zbog neobožavanja spomenutog genijalca? Ili barem njinja kornjace?

Previše je mnogima jasno da neki ne pišu sve samo iz srca. Za kraj staaaaara narodna :"Treba znati zasvirati, ali i za pas zadjenuti."
Živjeli!

Ne vidim nista nekulturno u svojoj komunikaciji s tobom. Dapace, nisam odgovorio na direktnu, osobno provokaciju u tvom postu, nego sam odgovorio na ovo o Klari sto mi vise smeta. Uopce nije upitno to sto ti mislis o Klari, niti je bitno sto ja mislim o njoj, ili to sto sam je ja izdao a ne netko drugi. Upitno je sto je tvoj argument zasto ti se ne svidja "pitajte bilo kog 'znalca pravog strip izricaja' pa cete vidjeti da ce reci da to ne valja". Mislim, kakav je to argument? Naravno da ti se ne mora svidjati, ali onda kazes lijepo da ti je strip takav i takav i ne svidja ti se i tocka. TO je tvoj stav, na njega imas potpuno pravo i nitko ti ne moze reci da si u krivu ili u pravu. Ukusi su ukusi. Stoga, ne vidim cemu pozivanje na "znalce pravog strip izricaja".

Prije svega, hvala na odgovoru!
Ne, ne provociram ovim, samo ti opet želim reci da se nisi dobro izrazio. Iskreno se nadam da me pogrešno citiraš slucajno, tj. da ne citaš pažljivo, ili nisi dobro razumio. U protivnom, bilo bi to jako nekarakterno. Naime, stavio si pod navodne znakove recenicu koju nisam rekao, a niti ju možeš, opet suvislo, izvuci iz mojih rijeci. Citiram tvoj citat mene : "pitajte bilo kog 'znalca pravog strip izricaja' pa cete vidjeti da ce reci da to ne valja". To ja nisam napisao! Samo nepažljivi citac to može progutati. Necu ponavljati što napisah, možeš pogledati gore. Mislih pod tim(što je i jasno iz mojih rijeci) da ima puno ljudi koji se razumiju u kvalitetan strip, a kojima se Klara nece svidjeti.
Onaj tvoj napad na moj argument(koji nisam rekao) stajao bi da sam se pozivao na "znalce". Ne, na na nikoga se ne pozivam - kažem da se taj strip ne svida i mnogim poznavateljima stripa. Ne svim. Ne svim! A više vi uzimate za mjerilo mišljenje "poznavatelja" stripa, pa bili oni novinari ili ini, nego ja.
A moj komentar na nacin kako si mi se obratio odnosi se na tvoje pejorativno isticanje moga izraza te proglašavanje istoga (be)smislenim. Da to nisi mislio, mogao si ga ostaviti na stranu bez izraza "na stranu". Samo ga izostavi. Ono bješe nepotrebno i odatle moj komentar na komunikaciju. Ništa više.
Hvala i pozdrav!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/12/2006 : 03:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
U banani ste, zar ne vidite da je 30.12. Za koji dan izlazi novi "Top Ten" ( poznatiji pod nazivom "Moj, tvoj, svaciji" ). Svaki tjedan Top Ten jedan.

...Mmmm... i di san ono sta?...

Aha! I tako, stavim ja njene noge na ramena i ...

PS
Sretni blagdani!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 30/12/2006 : 03:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by vladimir

E, Humberte, mozes li mi navesti zadnjih pet stripova koje si procitao?
Jako me zanima, stvarno, nije zajebancija. Necu ih komentirat, samo me zanima, fakat.

Iskreno, ne djeluje mi iskreno ovaj post. Tome pridonose i tvoji odnosi prema ljudima koji su se iskreno izrazili. Možda griješim, no dobro. A i zašto tine bi komentirao što ti odgovorim? Što se mene tice, može i u novinama.
Sumnjam da i ne bi komentirao van ovog topica.
Ocekuješ odgovor :novi Zagor extra i sl.? Šalim se.
Ti me testiraš? :) To se ne radi na Forumu. Prvom prilikom kada se vidimo ili cujemo, rado cu razgovarati o stripovima i knjigama koje citam, koje volim i ne volim zbog toga i toga etc.. Iskreno, bit ce mi drago. Dodi na sastanak stripaša u Osijek, po svemu sudeci pocetkom veljace. Dobrodošao, kao i svi, jasno!
Da ti sada odgovorim, možda ne bi došao.
Živio!
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 30/12/2006 : 10:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Znao sam.
Na najnevinije pitanje ti izvodis mali esejcic.
Na obicnoj, iskrenoj top listi ti vidiš urote.
Hrabri Alex Coe.
Koji ce svima elokventno reci što ih ide.
Ali se ne smije potpisati pravim imenom.
Yeah!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2006 : 10:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Prije svega, hvala na odgovoru!
Ne, ne provociram ovim, samo ti opet želim reci da se nisi dobro izrazio. Iskreno se nadam da me pogrešno citiraš slucajno, tj. da ne citaš pažljivo, ili nisi dobro razumio. U protivnom, bilo bi to jako nekarakterno. Naime, stavio si pod navodne znakove recenicu koju nisam rekao, a niti ju možeš, opet suvislo, izvuci iz mojih rijeci. Citiram tvoj citat mene : "pitajte bilo kog 'znalca pravog strip izricaja' pa cete vidjeti da ce reci da to ne valja". To ja nisam napisao! Samo nepažljivi citac to može progutati. Necu ponavljati što napisah, možeš pogledati gore. Mislih pod tim(što je i jasno iz mojih rijeci) da ima puno ljudi koji se razumiju u kvalitetan strip, a kojima se Klara nece svidjeti.
Onaj tvoj napad na moj argument(koji nisam rekao) stajao bi da sam se pozivao na "znalce". Ne, na na nikoga se ne pozivam - kažem da se taj strip ne svida i mnogim poznavateljima stripa. Ne svim. Ne svim! A više vi uzimate za mjerilo mišljenje "poznavatelja" stripa, pa bili oni novinari ili ini, nego ja.
A moj komentar na nacin kako si mi se obratio odnosi se na tvoje pejorativno isticanje moga izraza te proglašavanje istoga (be)smislenim. Da to nisi mislio, mogao si ga ostaviti na stranu bez izraza "na stranu". Samo ga izostavi. Ono bješe nepotrebno i odatle moj komentar na komunikaciju. Ništa više.
Hvala i pozdrav!

Provokacija je bila ono sa "prepateticnim persiranjem". Sto se ostalog tice, smatram da si se pozivao na "poznavatelje" stripa i na to sam i reagirao.

Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 30/12/2006 : 15:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:

Znao sam.
Na najnevinije pitanje ti izvodis mali esejcic.
Na obicnoj, iskrenoj top listi ti vidiš urote.
Hrabri Alex Coe.
Koji ce svima elokventno reci što ih ide.
Ali se ne smije potpisati pravim imenom.
Yeah!!!

Aleksandar Gucunski
Vijenac Petrove Gore 8
31000 Osijek
ili
Glagoljaška 28 a
32100 Vinkovci

Mobitel:098/1980-255
Vidiš, puno ljudi zna moje podatke tako da je tvoja provokacija presmiješna. Svatko s kim sam ikada poslovao ili se družio u vezi stripova zna moje podatke.
Novinaru, tebi smeta elokvencija? Ja nisam rjecit samo u novinama, a neki ni tamo(ne umišljaj, ne mislim ovdje na tebe). A urotu koju spominješ nisam niti pominjao, još manje rekao da je u ovom slucaju to sušta istina. Umišljaj i frajeriši se drugdje.
I lijepo da si prihvatio poziv u Osijek. Vjerojatno si mislio da cu tamo doci s maskom jer sam hrabar. Dobar si.
I tipicno novinarski, voliš da svi citaju što pišeš, iako se ljude ne tice naša rasprava. Sada i oni koji nisu znali moje podatke mogu kontaktirati "hrabrog Humbert Coea". Prokomentiraj i ovo, slobodno. No necu ti odgovarati ovim putem. Neka tvoja bude zadnja. Ionako ne voliš eseje.
A vezano i za Markosa, zar samo vas dvojica ne vidite patetiku medusobne hvale na Forumu? Nisam htio vrijedati, Markose, onom izjavom. Bez provociranja, kažem ovo prijateljski, vjerovao ili ne. Ne zabavlja me prepucavanje, ali želi reci što mnogi nece, prvenstveno jer to mislim.
Posjeti nas u Osijeku.
Živjeli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/12/2006 : 16:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
topic je opet uzavria

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 30/12/2006 : 16:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

topic je opet uzavria

ma ošo topic u k...c kao što rekoh prije

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 30/12/2006 : 17:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

U banani ste, zar ne vidite da je 30.12. Za koji dan izlazi novi "Top Ten" ( poznatiji pod nazivom "Moj, tvoj, svaciji" ). Svaki tjedan Top Ten jedan.

...Mmmm... i di san ono sta?...

Aha! I tako, stavim ja njene noge na ramena i ...

PS
Sretni blagdani!

www.gradac.hr

Kako je poceo rat na mom otoku!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/12/2006 : 17:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:
Originally posted by lwood

topic je opet uzavria

ma ošo topic u k...c kao što rekoh prije

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/

baš tako

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/12/2006 : 17:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
humbert coe mi se svida - postovi su mu ok. nisu zakuženi uvijanjem i zakulisnim tonom.

markos pak ima tu falingu da sam sebe shvaca (pre)ozbiljno. a tu mi nekako naginje i vladimir. to pak dalje otvara razne kombinacije i mogucnosti, pa je tako i mogucnost "uzajamne potpore" lako zamišljiva...što su neki forumaši i ucinili

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/12/2006 : 18:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
rekoh ja vec ranije u jednom starom topicu, evo konacno stinkyju druga za pricu.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/12/2006 : 18:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Bilo je samo pitanje vremena kada ce se Zagoratustra ponovno spustiti sa planine držeci orla u jednoj te Zagor Klasik u drugoj ruci... jer zna da je još puno mudrosti koju mora prenijeti ljudima.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/12/2006 : 19:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
je, tak ti je to kiky...onima koji su pozvani da budu heroji

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3951 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 30/12/2006 : 19:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
juuu-huuu...!!!! stinky man, ar ju alajv? :)))

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2006 : 20:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
A vezano i za Markosa, zar samo vas dvojica ne vidite patetiku medusobne hvale na Forumu? Nisam htio vrijedati, Markose, onom izjavom. Bez provociranja, kažem ovo prijateljski, vjerovao ili ne. Ne zabavlja me prepucavanje, ali želi reci što mnogi nece, prvenstveno jer to mislim.
Posjeti nas u Osijeku.
Živjeli!

Pateticno bi bilo to da jedan drugome u nedogled pisemo panegirike, ovdje se radi o dva posta. I to zato jer smo u poprilicno slicnim situacijama. Oboje se trudimo progurati i promovirati strip, napraviti nesto za "opce dobro", iz cistog entuzijazma, ja kroz stripovi.com, Vlado kroz jutarnji, kroz CRS, itd... i uvijek se nadje netko tko u svemu tome ide traziti skrivene namjere, teorije zavjere, mutne poslove itd, itd... I onda naracno da covjek popizdi "sto to meni sve treba"? Covjek progura stranicu teksta o stripu u jutarnjem (i to relativno cesto) i umjesto pohvala sto se trudi, ovdje ga se pljuje? A pohvale su pateticno uvlacenje. Sjajno.

Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 30/12/2006 : 20:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
"Vidiš, puno ljudi zna moje podatke tako da je tvoja provokacija presmiješna.
Svatko s kim sam ikada poslovao ili se družio u vezi stripova zna moje podatke."
Dobro, to je fino, no ja ih ne znam i ne mogu ih saznati preko foruma.
A nije lijepo da osoba sa anonimnim nickom soli pamet ljudima koji su se potpisali.

"Novinaru, tebi smeta elokvencija? Ja nisam rjecit samo u novinama, a neki ni tamo(ne umišljaj, ne mislim ovdje na tebe). A urotu koju spominješ nisam niti pominjao, još manje rekao da je u ovom slucaju to sušta istina. Umišljaj i frajeriši se drugdje."
Ja nisam novinar. Ne smeta mi elokvencija. Povremeno pišem u novinama.
Ne umišljam ja ništa, a ovo za frajerisanje... Gdje sam ja to, kod tebe doma, pa da me ti šalješ DRUGDJE?

"I lijepo da si prihvatio poziv u Osijek. Vjerojatno si mislio da cu tamo doci s maskom jer sam hrabar. Dobar si.
I tipicno novinarski, voliš da svi citaju što pišeš, iako se ljude ne tice naša rasprava."
Kakav poziv u Osijek? Kakva maska?
Da sam dobar, to zna moja žena.
Svi vole da ih se cita, ako pišu na javnom mjestu, kao što je recimo i ovo.
Ova rasprava se tice i mene.

"Sada i oni koji nisu znali moje podatke mogu kontaktirati "hrabrog Humbert Coea". Prokomentiraj i ovo, slobodno.
No necu ti odgovarati ovim putem. Neka tvoja bude zadnja. Ionako ne voliš eseje."
Evo, ljudi, možete kontaktirati Acu iliti hrabrog Humberta. Evo, prokomentirao sam.
Neceš mi odgovarati ovim putem? Ha ha ha, vidim.
Ne patim da moja bude zadnja. Par godina braka mi to izbije iz glave.
Volim eseje, ali dobre.

"A vezano i za Markosa, zar samo vas dvojica ne vidite patetiku medusobne hvale na Forumu?"
Aaaaa, tu smo, pticice. E pa, vidiš... Meni to nije bad.
Ja ne patim od tih malogradanskih pizdarija po kojima je neugodno ispoljiti emocije, pogotovo, pozitivne. Ovo malogradanski nema veze s Osijekom, da se razumijemo.
Gledaj, ja stvarno za Marka Šunjica mislim da radi odlican posao. Kako s ovim sajtom, koji je odigrao znacajnu ulogu u stripu na prostoru cijele bivše Jugoslavije, tako i sa izdavaštvom, jer radi odlican posao. Super radi i Macan. I Melina. I Dekara. Hoceš još?
Ja nemam problem s tim da to javno kažem, jer sam odgojen i poucen da je fino i pristojno u društvu i javno pohvaliti neciji rad ciji cijeniš. Pogotovo ako je taj rad javni.
A što se tice Spaghetti Brothersa, da ga je izdao moj najcrnji neprijatelj, ja bih to opet stavio na prvo mjesto top-liste.

I da se vratim na poziv u Osijek. Imam, hvala Bogu, divne prijatelje koje mogu posjetiti tamo.

Sad cu fakat završiti s ovim topicom.

VRIJEÐAJTE MOJ IZBOR, ALI NE VRIJEÐAJTE MOJ OBRAZ.
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 30/12/2006 : 20:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Tek sad vidim Markosov post iznad.
Nikad se zbog ovakvih miševa necu zapitati "što sve ovo meni treba", jer naprosto STRIP MENI TREBA.
I furacu ga i dalje, jer mi je MERAK.
MERAK, rijec koju miševi nikad nece shvatiti.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/12/2006 : 20:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Pateticno bi bilo to da jedan drugome u nedogled pisemo panegirike, ovdje se radi o dva posta. I to zato jer smo u poprilicno slicnim situacijama. Oboje se trudimo progurati i promovirati strip, napraviti nesto za "opce dobro", iz cistog entuzijazma, ja kroz stripovi.com, Vlado kroz jutarnji, kroz CRS, itd... i uvijek se nadje netko tko u svemu tome ide traziti skrivene namjere, teorije zavjere, mutne poslove itd, itd... I onda naracno da covjek popizdi "sto to meni sve treba"? Covjek progura stranicu teksta o stripu u jutarnjem (i to relativno cesto) i umjesto pohvala sto se trudi, ovdje ga se pljuje? A pohvale su pateticno uvlacenje. Sjajno.

to uopce nije tako dramaticno kako to ti prikazuješ
netko traži teorije zavjere? ma daj
jednostavno ti mora biti jasno da kad nešto staviš na dispoziciju (nekakve) javnosti, da ce komentari biti svakakvi - i to je sve, najobicniji komentari koji uglavnom ne sežu u neke dubioze (osim eventualno kod rijedih slucajeva, koji vec spadaju u psihopatologiju itd)

druga je stvar što ti ne možeš podnijeti negativan komentar (što se vec u mnogo situacija pokazalo kod libellus-izdanja), pa "moraš" piliti sa "argumentima" do iznemoglosti i na taj nacin se opravdavati (od ne znam cega i ne znam kome)

Edited by - stinky on 30/12/2006 20:57:08
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 30/12/2006 : 21:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
... necu zapitati "što sve ovo meni treba", jer naprosto STRIP MENI TREBA.

ha,
pa to zapravo spada u velike nedostatke...prevelika žudnja za necim...u svašta se to može izroditi...treba težiti oslobadanju od stvari, pa i stripa

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/12/2006 : 21:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

to uopce nije tako dramaticno kako to ti prikazuješ
netko traži teorije zavjere? ma daj
jednostavno ti mora biti jasno da kad nešto staviš na dispoziciju (nekakve) javnosti, da ce komentari biti svakakvi - i to je sve, najobicniji komentari koji uglavnom ne sežu u neke dubioze (osim eventualno kod rijedih slucajeva, koji vec spadaju u psihopatologiju itd)

druga je stvar što ti ne možeš podnijeti negativan komentar (što se vec u mnogo situacija pokazalo kod libellus-izdanja), pa "moraš" piliti sa "argumentima" do iznemoglosti i na taj nacin se opravdavati (od ne znam cega i ne znam kome)

Niti sam ja to dramaticno prikazao, niti sam reagirao na negativan komentar (npr. vidi etmogosin topic o ljubav i rakete), reagirao sam na argument koji mi je zapeo za oko.
Sto se libellus izdanja tice i te nase stare rasprave, evo na topicu o Juliji imas jedan reality check.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2006 : 02:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Nikad se zbog ovakvih miševa necu zapitati "što sve ovo meni treba", jer naprosto STRIP MENI TREBA.

>Šeta Mujo sa prijateljem i cilo vrime se žali kako ga stiskaju postole, kako ga žuljaju i kako ce mu prsti otpast jer ima kamencica u cipeli.

Nakon nekog vrimena dosadilo prijatelju slušati kuknjavu i kaže,
"Pa što jarane to trpiš, istresi kamencice."

A Mujo ce na to.
"Eeee...al' MERAKA kuci kad se izvujem."

PS
Ovo je neka improvizirana verzija al' to je to.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 31/12/2006 : 03:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:

Tako je! Živioooo!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 31/12/2006 : 04:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
Cemu sve ovo? Kakva svada oko nicega...

Zajednicki nazivnik svima je da ovdje svi vole strip pa bi se trebali koncentrirati na to i naci nešto za svoj ukus.

Ja ovako gledam prilicno pozitivno na hrvatsku strip scenu, nisam baš upoznat sa strip scenama okolnih zemalja, ali kao što rekoh sa našom sam više nego zadovoljan... izvrsno.

Eto to je moje mišljanje kao laika.

Pozdrav svima i sretna vam NoV@ Godina!!!11!

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 31/12/2006 : 10:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Interesantno je kako je samo darth-vader primijetio da je Klara izasla u 2005. godini.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Edited by - Gaston on 31/12/2006 11:11:06
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000