forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Jutarnji danas 27. 12. 2006.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 31/12/2006 : 11:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Inace, u HR se jako rijetko moze procitati afirmativan tekst o stripovima (a tekst objavljen u Jutarnjem smatram upravo takvim) tako da ovakve top liste na kraju godine treba u startu podrzati. U odnosu na znacaj promocije stripa i strip scene, manje je bitno (po meni) jesu li takve ljestvice obojane objektivnijim ili subjektivnijim nijansama. Generalna slika clanka je najvaznija, a u ovom slucaju ona je bila apsolutno pozitivna.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16701 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 31/12/2006 : 11:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
potpisujem sve kaj si rekel

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 31/12/2006 : 11:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
bravo gastone!

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 31/12/2006 : 14:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Inace, u HR se jako rijetko moze procitati afirmativan tekst o stripovima (a tekst objavljen u Jutarnjem smatram upravo takvim) tako da ovakve top liste na kraju godine treba u startu podrzati. U odnosu na znacaj promocije stripa i strip scene, manje je bitno (po meni) jesu li takve ljestvice obojane objektivnijim ili subjektivnijim nijansama. Generalna slika clanka je najvaznija, a u ovom slucaju ona je bila apsolutno pozitivna.

Naravno da se slažemo s tim; rasprava(ne svada, kakvom ju neki percipiraju) nije zapocela zbog samoga clanka, vec zbog izricite netolerancije prema onima koji su se usudili s istim ne složiti(Guffy, cini mi se, bijaše prvi koji se javno nije složio), tj.iznijeti vlastito mišljenje o pojedinim stripovima.
Nikakav napad na izdavaštvo, masonske lože kojih sam predstavnik, urote te ine besmislice.
Naravno da je strip zajednicki nazivnik svih nas, a mojim komentarima nije niti cilj bezrazložno ocrnjivati ili vrijedati. Bilo izdavace, bilo novinare, bilo neljubitelje Umberta Ecoa, bilo... bilo pa prošlo.
Živjeli!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 31/12/2006 : 21:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
http://feral.mediaturtle.com/look/weekly1/article.tpl?IdLanguage=7&IdPublication=1&NrArticle=15006&NrIssue=1110&NrSection=15&ST1=text&ST_T1=interview&ST_PS1=2&ST_AS1=0&ST_LS1=0&ST_max=1

Tu je intervju sa slovenskim strip-autorom.

I ne pizdite više, stres nije dobar za zdravlje.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/01/2007 : 03:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Humbert Coe

quote:
Originally posted by Gaston

Naravno da se slažemo s tim; rasprava(ne svada, kakvom ju neki percipiraju) nije zapocela zbog samoga clanka, vec zbog izricite netolerancije prema onima koji su se usudili s istim ne složiti(Guffy, cini mi se, bijaše prvi koji se javno nije složio), tj.iznijeti vlastito mišljenje o pojedinim stripovima.
Nikakav napad na izdavaštvo, masonske lože kojih sam predstavnik, urote te ine besmislice.
Naravno da je strip zajednicki nazivnik svih nas, a mojim komentarima nije niti cilj bezrazložno ocrnjivati ili vrijedati. Bilo izdavace, bilo novinare, bilo neljubitelje Umberta Ecoa, bilo... bilo pa prošlo.
Živjeli!

Bezrezervno podrzavam artkulaciju osobnog misljenja. Svi mi obozavamo strip i zato i jesmo ovdje. Zivjele razlike!

Edited by - Gaston on 01/01/2007 03:42:27
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 01/01/2007 : 16:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Humberte, ne seri.
Nije ovo bila RASPRAVA o top listi, vec SVADJA oko nakana i motiva autora teksta, tj, mene.
Jer, ako mi frajer veli da sam placen (potapsan ili sto vec) od nekog izdavaca, onda mu ja automatski jebem mater, i to nije rasprava nego svadja/pljuvanje, KOJU NIJE ZAPOCELA MOJA PSOVKA!
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 01/01/2007 : 16:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Da smo pricali o tome zasto nema Ridjobradog, zasto ljubav i rakete nisu prve, je li Klara iz 2005... onda bi to bila rasprava.
Kojoj sam se nadao.
Klara je izala u 12. mjesecu 2005., a konzumirala se u 2006.
Isto tako, zbog kasnijeg izlaska nije dospjela u konkurenciju za top listu 2005 godine, pa sam se osjecao obaveznim uvrstiti je, pogotovo jer mi se svidjela i jer mislim da je to odlican strip.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/01/2007 : 16:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Neda mi se sad sve citati ali po meni,ovaj tekst je odlicna promocija stripa uopce.Ni ja se ne slažem sa redosljedom na top-listi,ali to mislim da uopce nije važno.Bitno je da se piše i eto svaka cast vladimiru što je progurao stranicu o stripu u Jutarnji list.
A što se top-liste tice,za mjesec dana stiže i ova "naša" pa cemo vidjeti.

I da,svim posjetiteljima stripovi.com želim zdravu,veselu i uspješnu Novu godinu sa puno dobrih stripova i medusobnog druženja a sa što manje svada!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 02/01/2007 : 12:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
quote:
Originally posted by Heyoka

http://feral.mediaturtle.com/look/weekly1/article.tpl?IdLanguage=7&IdPublication=1&NrArticle=15006&NrIssue=1110&NrSection=15&ST1=text&ST_T1=interview&ST_PS1=2&ST_AS1=0&ST_LS1=0&ST_max=1

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Tip je napricao hrpu gluposti!
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 02/01/2007 : 12:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Prosvijetli nas...
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 02/01/2007 : 12:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Nisam mislio o stripu nego o Crkvi...Za pricu o stripu,svaka cast,ali bilo bi bolje da je na tome ostalo...Naravno,feral je razgovor sa strip crtacom objavio pod egidom-Crkva je vjecna kao i glupost!Toliko o njihovoj zainteresiranosti za strip!
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 02/01/2007 : 12:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by fantom

quote:
Originally posted by Heyoka

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"

Tip je napricao hrpu istina!

Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 02/01/2007 : 13:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
Ma ima tu istine,rjec je o nekim crkvenim anomalijama,ali naslovna konstatacija je prilicno uvredljiva jer sve clanove Crkve proglašava glupanima, prvenstveno sam na to reagirao...Ipak,nema smisla da se ovaj topic pretvori u raspravu o ovakvim temama...
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 02/01/2007 : 20:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:
Originally posted by Humbert Coe

Kakva zamjena teza...
Go to Top of Page

nemira city boy
Starting Member

15 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 02/01/2007 : 20:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nemira city boy a Private Message
[quote]Originally posted by Gaston

Inace, u HR se jako rijetko moze procitati afirmativan tekst o stripovima (a tekst objavljen u Jutarnjem smatram upravo takvim)

Tako je, a Vlado je dosta pridonio promociji stripa od onog teksta o Alanu Fordu, Trencu, pa Blueberiju, Tarzanu...
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 02/01/2007 : 20:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message
quote:
Originally posted by nemira city boy

[quote]Originally posted by Gaston

Inace, u HR se jako rijetko moze procitati afirmativan tekst o stripovima (a tekst objavljen u Jutarnjem smatram upravo takvim)

Tako je, a Vlado je dosta pridonio promociji stripa od onog teksta o Alanu Fordu, Trencu, pa Blueberiju, Tarzanu...

Rijetko se može procitati tekst o stripu opcenito, ali ako se pojavi gotovo uvijek je afirmativan. Bilo bi zanimljivo cuti da li Vladini tekstovi u Jutarnjem povecaju prodaju tog stripa u tom tjednu...
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 02/01/2007 : 20:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:
Originally posted by vladimir

Humberte, ne seri.
Nije ovo bila RASPRAVA o top listi, vec SVADJA oko nakana i motiva autora teksta, tj, mene.
Jer, ako mi frajer veli da sam placen (potapsan ili sto vec) od nekog izdavaca, onda mu ja automatski jebem mater, i to nije rasprava nego svadja/pljuvanje, KOJU NIJE ZAPOCELA MOJA PSOVKA!

Kao novinar bi ipak trebao pažljivije birati rijeci. Tvoj entuzijazam je pohvalan, ali ako se tako lako vrijedaš, ta profesija nije za tebe...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 02/01/2007 : 22:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message
slazem se s realistom... optuzbe se moze i puno pristojnije demantirati, ovo je bilo ispod svake razine.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/01/2007 : 22:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ne, to je razina naseg novinarstva s tu i tamo kojom iznimkom...a najvise se ceses tamo gdje te svrbi, lazne optuzbe je najbolje s podsmijehom ignorirati...tako da su takve reakcije kontraproduktivne...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 03/01/2007 : 15:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Hvala, momci, na lijepim savjetima.
Sve je to lijepo, i ja takodjer zelim mir u svijetu i da ne bude gladnih, ali...
Ali. Na forumu nema ignoriranja sa smijeskom. To se radi za stolom, medu ljudima.
Takodjer, u igri su prava imena i prezimena. I stvari iza kojih se stoji imenom i prezimenom.
I kad tamo neki frajer se ulogira pod pasvordom, stajaznam, jimihendrix i veli da sam ja "potplacen" za tekst, onda osjecam da MORAM reagirati bucno, jako bucno. Pozive za kulturnijim ponasanjem molio bih da se upute onima koji su su stanju pljuvati na nekoga/neciji rad jer im se tako CINI.
Kako bi se vi osjecali da ste, recimo, aktivni na forumu za roditelje s malom djecom i da vam ja tamo napisem da ste pedofil, jer mi se tako CINI?!
Ignorirali biste me sa smiješkom?

Curunire, ovo sa "cešanjem gdje me svrbi" okaci macku o rep.
Ne radi se o tim kategorijama.
Radi se o necem puno elementarnijem. Kucnom odgoju.
Matematicki receno, vi pricate, razmišljate i savjetujete me za život u heksadecimalnom sustavu.
To je lijepo. Ja želim živjeti medu takvim ljudima.
Ali, ja ovdje imam posla s binarnim sustavom, a znate kako je s budalom.
Ili 0 ili 1.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/01/2007 : 16:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Tako reagiraju svi novi na forumu, bili oni profesionalci, prodavaci na štandu sa šibicama ili napaljeni 18-godišnjaci... Najcešce reagiraju burno. I ne svodi se sve na heksadecimalno, nule, jedinice, pa puno se ljudi ovdje poznaje i u cetiri oka.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 03/01/2007 : 16:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
kao što rekoh, preozbiljan si (ovo dakako u onom negativnom znacenju pojma "ozbiljno")
pridaješ preveliku važnost i sebi i stripu. naravno, odredenu važnost imate i ti i strip, no kada to izade iz sfere kojoj pripada, i pocne zauzimati cijeli svemir, onda ti netko (nazovimo ga mudar covjek) lijepo skrene pozornost da pretjeruješ

ili, da ti bude razumljivije,
ovo je forum, lagano štivo, gdje se komentira nešto što je pušteno u javni opticaj, kao tvoj tekst npr, i covjek je najbezazlenije dao komentar (u kojem je dao jednu mogucnost (koja može i ne mora biti), no kao mogucnost postoji) i to ti je to. taj komentar ne nosi sa sobom svu silu zla i ogavne baruštine, kako to ti dramatiziraš. a kao što su ti vec rekli, neki tvoji kasniji komentari, sežu dublje u blato i stružu po dnu - npr. ovako se ne govori, intelektualce:

quote:
onda mu ja automatski jebem mater

tu si pao za 48 bodova...i tko zna što još

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 03/01/2007 : 17:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 03/01/2007 : 17:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
ma kakav kluc, pa ovdje se normalno razgovara :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000