Author |
Topic |
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 06/01/2007 : 14:34:30
|
Direktno iz Italije...
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
|
Edited by - DannyTrejo on 06/01/2007 14:34:55
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 06/01/2007 : 14:56:48
|
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 06/01/2007 : 16:09:15
|
Dobro dobro, nije sve ostalo samo na tome...
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 06/01/2007 : 21:16:57
|
I meni je danas stigao najnoviji Teksone, Canyon Dorado.
tantuse, hvala.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
targon
stripovi.com suradnik
Croatia
113 Posts
Member since 10/07/2003 |
Posted - 07/01/2007 : 09:24:28
|
@DannyTrejo
A jesi se bacio na Texa, i to na glavu
Nego, kakav ti je Gilbert?
If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay... |
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 07/01/2007 : 18:18:47
|
quote: Originally posted by targon
@DannyTrejo
If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay...
Ma Gilbert je genije! Vec sam citao 2 ili 3 njegove epizode u regularnom Texu i stvarno je vrhunski crtac. Pogotovo ona scena pokolja u Red Hillu je briljantna. Vrlo detaljna i prepuna energije.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 07/01/2007 : 18:19:12
|
quote: Originally posted by darth-vader
za koliko si ga dobio 7500 lira ili manje :)
if you only knew the power of the dark side
hehe, lire su povijest. sad je ojro u diru
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/01/2007 : 09:33:56
|
SO what, imam ga ja na hrvatskom... I epizoda nije nije nešto kao prica, no crtež je sasvim druga prica. Govorim o Magnusu.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 08/01/2007 : 09:37:42
|
quote: Originally posted by DeeCay
SO what
Ništa, osim što je rijec o jednom od najpoznatijih i najlegendarnijih izdanja Texa ikad.
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 08/01/2007 : 09:41:32
|
quote: Originally posted by prozirna senka
I meni je danas stigao najnoviji Teksone, Canyon Dorado.
tantuse, hvala.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Nema na cemu, samo da ti stigne i treci paket...
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 08/01/2007 : 09:50:11
|
quote: Originally posted by DannyTrejo
SO what
Ništa, osim što je rijec o jednom od najpoznatijih i najlegendarnijih izdanja Texa ikad.
Vizualno je savršen, a prica je sasvim druga stvar, predvidljivo i vec videno. A ja sam mislio da je Usamljeni jahac legendarnija stvar...
|
|
targon
stripovi.com suradnik
Croatia
113 Posts
Posted - 08/01/2007 : 10:08:26
|
quote: Originally posted by targon
@DannyTrejo
Ma Gilbert je genije! Vec sam citao 2 ili 3 njegove epizode u regularnom Texu i stvarno je vrhunski crtac. Pogotovo ona scena pokolja u Red Hillu je briljantna. Vrlo detaljna i prepuna energije.
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
E pa što je bilo s tim Red Hillom, cini mi se da je Ticci dosta uskakao, malo su kasnili ili?
Jedna od najlegendarnijih scena mi je baš odatle, kad Tex razgovara s poglavicom Siouxa, a Carson u sebi drži monolog, tu sam se odvalija
If it keeps on raining, levee's going to break, if it keeps on raining, levee's going to break, when the levee breaks, have no place to stay... |
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 08/01/2007 : 10:14:32
|
quote: Originally posted by DeeCayVizualno je savršen, a prica je sasvim druga stvar, predvidljivo i vec videno.
Kvaliteta epizode nema veze sa važnošcu samog izdanja.
quote: Originally posted by DeeCayA ja sam mislio da je Usamljeni jahac legendarnija stvar...
E pa krivo si mislio.
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 08/01/2007 : 10:18:33
|
quote: Originally posted by targon E pa što je bilo s tim Red Hillom, cini mi se da je Ticci dosta uskakao, malo su kasnili ili?
Jedna od najlegendarnijih scena mi je baš odatle, kad Tex razgovara s poglavicom Siouxa, a Carson u sebi drži monolog, tu sam se odvalija
Mislim da je Giolitti umro za vrijeme rada na toj epizodi pa ju je Ticci dovršio.
Baš je razgovor Texa i poglavice mjesto gdje prestaje Gilbertov rad, a nastavljaju se Ticcijeve table.
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
Posted - 08/01/2007 : 10:30:05
|
[quote]Originally posted by targon
E pa što je bilo s tim Red Hillom, cini mi se da je Ticci dosta uskakao, malo su kasnili ili?
Gilbert zapoceo epizodu, zatim nazalost umro, pa posle nekog vremena dali Ticciju epizodu da zavrsi. |
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
targon
stripovi.com suradnik
Croatia
113 Posts
Posted - 08/01/2007 : 10:35:36
|
@DannyTrejo
E vidiš, to nisam znao, šteta zaista
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 08/01/2007 : 10:40:17
|
quote: Originally posted by DannyTrejo Kvaliteta epizode nema veze sa važnošcu samog izdanja.
Osobno, ne znam koje bi bile razlike u važnosti oko našeg i talijanskog izdanja, kao prvo, a kao drugo, boli me za važnost, ako strip nije nešto sa scenaristicke strane.
quote:
E pa krivo si mislio.
Zna da je Magnusov Texone njegovo oproštajno djelo koje ga je i života koštalo, no i ovo je Texov izlet na americko tlo, sa crtacem od preko velike bare, a i vuklo se kolko, skoro 10 godina mislim.
No nevermajnd, nisam baš neki preveliki Tex fan...
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 08/01/2007 : 10:53:35
|
quote: Originally posted by targon E pa što je bilo s tim Red Hillom, cini mi se da je Ticci dosta uskakao, malo su kasnili ili?
Mislim da je Giolitti umro za vrijeme rada na toj epizodi pa ju je Ticci dovršio.
Baš je razgovor Texa i poglavice mjesto gdje prestaje Gilbertov rad, a nastavljaju se Ticcijeve table.
Zadnja tabla mu je na strani 29. u broju "Dva revolvera za Jasona" kada pricaju s Jasnonom.
Šteta za Gilberta, bio je odlican crtac
|
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 08/01/2007 : 11:17:04
|
quote: Originally posted by DannyTrejo Kvaliteta epizode nema veze sa važnošcu samog izdanja.
Osobno, ne znam koje bi bile razlike u važnosti oko našeg i talijanskog izdanja.
Pa za pocetak, bez talijanskog ne bi bilo našeg izdanja.
quote: Originally posted by DeeCay Zna da je Magnusov Texone njegovo oproštajno djelo koje ga je i života koštalo, no i ovo je Texov izlet na americko tlo, sa crtacem od preko velike bare, a i vuklo se kolko, skoro 10 godina mislim.
Kubertov Tex je takoder legendaran, u to nema sumnje.
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Posted - 08/01/2007 : 11:18:58
|
quote: Originally posted by jack 50
Zadnja tabla mu je na strani 29. u broju "Dva revolvera za Jasona" kada pricaju s Jasnonom.
Šteta za Gilberta, bio je odlican crtac
Istina! Ali i u onom dijelu koji spominje Targon su ''ubacene'' 3-4 Ticcijeve stranice.
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 08/01/2007 : 11:57:14
|
>>Kubertov Tex je takoder legendaran, u to nema sumnje.
Mda, ja veceg sranja nisam skoro procitao...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 08/01/2007 : 12:07:54
|
quote: Originally posted by DannyTrejo Istina! Ali i u onom dijelu koji spominje Targon su ''ubacene'' 3-4 Ticcijeve stranice.
Da. Dvije na kraju Policijske konjice i dvije na pocetku Dva revolvera za Jasona |
|
|
Topic |
|