forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Biblioteka Mister No i Marti Misterija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 09/01/2007 : 13:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Vidim da su se svi raspisali oko toga.
Sve je to super,orginal talijanske naslovnice, tvrde korice, nebjavljene epizode idr.
Mislim da velik broj kolekcionara bi to željelo imati,dobro da nedužim.
Mene zanima koliko to brate košta?
Jer cijena od 100 kuna i više mi se cini previsoka,jer mi smo ti koji ce kupovati te stvari, a oni na nama zaraduju 300% po knjizi.
Eto toliko

Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2007 : 13:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Izrabljivaci jedni izdavacki, 300% vi zaradujete po nama! Ne mogu reci kolko sam razocaran takovom izdavackom politikom... Ma najrade bih otvorio još jedan topic pa vas opet izblamirao i pitao ponovo kolko ce to koštat!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/01/2007 : 14:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by no1

Dobro, sad kad vidiš, pokušaj i procitati.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 09/01/2007 : 14:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Šta bih trebao procitati, to kako je cijena od 100 kuna i više realna i svi si to mogu priuštiti.

Edited by - no1 on 09/01/2007 14:06:51
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/01/2007 : 14:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ja sam Texa i MM almanahe na CRŠ-u platio po 70kn. Tako jedna prica ispada 35kn što je pristojna cijena s obzirom da se radi o maloj nakladi.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2007 : 14:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Realno je za ocekivati da ce cijena biti ista kao i za Magicnog po knjizi...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 09/01/2007 : 14:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Realno je za ocekivati da ce cijena biti ista kao i za Magicnog po knjizi...

biti ce jefitnije...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 09/01/2007 : 15:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ma daj, mora biti jeftinije, ako tex ide za 75kn sa 140 str. onda bi i prva knjiga Mister NO-a morala biti toliko s obzirom da ima slican broj stranica...
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 09/01/2007 : 15:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by no1

Sve je to super,orginal talijanske naslovnice, tvrde korice, nebjavljene epizode idr.
Jer cijena od 100 kuna i više mi se cini previsoka,jer mi smo ti koji ce kupovati te stvari, a oni na nama zaraduju 300% po knjizi.
Eto toliko

300 %? Vece gluposti odavno nisam procitao.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Tomas Otto
Average Member

Slovenia
699 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 09/01/2007 : 15:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tomas Otto's Homepage  Send Tomas Otto a Private Message
Ko voli nek izvoli' , a ako je nekom preskupo može kupiti dnevnikova izdanja za bakšiš.

Kraj rasprave.

----------------------
I always keep a supply of liquor handy in case I see a snake - which I also keep handy.
-- W.C. Fields
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 09/01/2007 : 16:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Ma ne ne ne! Ne još jedan topic o tome. Pa zar ih nije bilo, i nema dosta.
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 09/01/2007 : 17:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
Heh, vidiš mene je ovaj topic naveo da napišem nešto. I ja spadam u skupinu ljidi koji kenjaju protiv HC luksuznih izdanja, ali Mister Noa cu kupiti jer je to jedini strip koji želim imati u superiornom izdanju. A onda cu nastaviti kenjati protiv HC-a... Dakle, tko ne želi, ne mora kupiti, ali ako mu je to fetiš, samo naprijed...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2007 : 18:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
dobro, dado me ovlastio da vam objavim cjenik svih mogucih oblika izdanja, za primjer uzimam prvu knjigu:

mr no 1, SCHC krizanac, 38 kn (to je ugl. mekano, ali su coškovi tvrdi, prijevod korejski)
mr no 1 HCSC , 43 kn (to je napola tvrdo, s mekim rubovima i vezivnim tkivom, prijevod s korejskog na prethodni)
mr no 1 SCSC, 23 kn (taj je toliko mekan da se ne moze ni otvoriti, sluzi za gledanje utakmica)
mr no 1 SHC, 48 kn (polumekano izdanje, sluzi za reklame, prijevod srpsko-hrvatsko-crnogorski)
mr no 1 HSC, 57 kn, polutvrdo izdanje, 47% mlijecne masti, sluzi za pauze izmedju poluvremena, prijevod hrv.-srpsko-kantonski
mr no 1 HHC, full tvrdo, all-time-ready, golden plate, 4 yrs warranty, 12 kn/ppg, sluzi za puno toga, moze se ubiti punica jednim udarcem

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/01/2007 : 19:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

dobro, dado me ovlastio da vam objavim cjenik svih mogucih oblika izdanja, za primjer uzimam prvu knjigu:

mr no 1, SCHC krizanac, 38 kn (to je ugl. mekano, ali su coškovi tvrdi, prijevod korejski)
mr no 1 HCSC , 43 kn (to je napola tvrdo, s mekim rubovima i vezivnim tkivom, prijevod s korejskog na prethodni)
mr no 1 SCSC, 23 kn (taj je toliko mekan da se ne moze ni otvoriti, sluzi za gledanje utakmica)
mr no 1 SHC, 48 kn (polumekano izdanje, sluzi za reklame, prijevod srpsko-hrvatsko-crnogorski)
mr no 1 HSC, 57 kn, polutvrdo izdanje, 47% mlijecne masti, sluzi za pauze izmedju poluvremena, prijevod hrv.-srpsko-kantonski
mr no 1 HHC, full tvrdo, all-time-ready, golden plate, 4 yrs warranty, 12 kn/ppg, sluzi za puno toga, moze se ubiti punica jednim udarcem

kakve su ovo cene???? Jel ste vi bre normalni!!!!!!!!!!!! Pa ja cu da se žalim nadležnima!!! Pa kako možete? Pa ovo je terorizam! Kapitalisti! Sram vas bilo!!
Ja hocu prve 4 knjige po ceni od 15kn+ kucna isporuka..

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2007 : 19:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
znas kad je Taško rekao Pavlu "pa vi niste normalni"
i otrcao na sledecu stanicu za autobusom...
tako mozes i ti

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 09/01/2007 : 21:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by no1

Eto toliko

300 %? Vece gluposti odavno nisam procitao.

Neuzimam ti za zlo, ti si naš Seljo,pardon Sejo.

Edited by - no1 on 09/01/2007 21:36:03
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/01/2007 : 06:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Dobro moj Seljo , ti i dalje maštaj o 300 % zarade! Neka se Libellus stidi, kako samo mogu toliko zaradivati!

Edited by - SejoSexon on 10/01/2007 06:25:51
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 10/01/2007 : 07:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
Nemože se sa Sejom realno razgovarati kad je Mister No u pitanju :)))
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/01/2007 : 08:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Slovenac

Ma nije to zbog Mister Noa, tip je napisao gomilu gluposti. 300 % zarade?? Izgleda da mu je matematika nepoznata stvar, a i da imaju 1000 % marže, to je njihova stvar, niko ne tjera ljude da kupuju ono što sebi ne mogu da priušte. Glupa mi je diskusija o cijenama, pogotovo kada se ljudi koriste nerealnim "argumentima".

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 10/01/2007 : 12:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Slovenac

Ma nije to zbog Mister Noa, tip je napisao gomilu gluposti. 300 % zarade?? Izgleda da mu je matematika nepoznata stvar, a i da imaju 1000 % marže, to je njihova stvar, niko ne tjera ljude da kupuju ono što sebi ne mogu da priušte. Glupa mi je diskusija o cijenama, pogotovo kada se ljudi koriste nerealnim "argumentima".

Koje su to gomile gluposti?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2007 : 13:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ne znam da li namerno provociraš ili neceš da razumeš neke stvari, u nekoj stvari si sasvim sigurno no1...

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 10/01/2007 : 13:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ne znam da li namerno provociraš ili neceš da razumeš neke stvari, u nekoj stvari si sasvim sigurno no1...

Nerazumijem otkad je zabranjeno iznositi svoje mišljenje,ako je to moje mišljenje možeš ga prihvatiti ili ne, al mi nemoj držati predavanja.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/01/2007 : 13:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Razumijem da je kriticnost dio ljudske prirode, ali kritizirati HC izdanja (cijenu) je prilicno besmisleno. Radi se o kolekcionarskim izdanjima i ona su takva kakva jesu i kostaju toliko koliko kostaju. Ionako ce uskoro biti Mister Noova i Martija na aukcijama za kikiriki (barem s moje strane).
I ja bi rado imao Sin City HC ali kosta $150! I nije mi palo na pamet prozivati Dark Horse zbog toga. Ta radost jednostavno kosta toliko i tocka. Ionako cu im kad-tad dati tih $150 ...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/01/2007 : 13:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by no1

quote:
Originally posted by manhunter

Nerazumijem otkad je zabranjeno iznositi svoje mišljenje,ako je to moje mišljenje možeš ga prihvatiti ili ne, al mi nemoj držati predavanja.

Nije zabranjeno iznositi svoje mišljenje. Zbog toga ponavljam da je tvoj prvi post gomila gluposti. To je moje mišljenje.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2007 : 13:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by no1

Gde sam ja to napisao da je zabranjeno iznositi svoje mišljenje???
Ali kada ga vec iznosiš, onda daj neko obrazloženje, neki argument.

quote:
Originally posted by no1

Kad vec kažeš da ima veliki broj onih koji bi to kupovali/ hteli da imaju, znaci da nema prepreka da se tako nešto ne objavi, zar ne??

quote:
Originally posted by no1

Jer cijena od 100 kuna i više mi se cini previsoka,jer mi smo ti koji ce kupovati te stvari.

Cena je možda previsoka, ali to ti je diktat tržišta. Eto, reci mi kako bi ti to izdavao a da to menje košta, daj neku ideju, siguran sam da ce te izdavaci poslušati i shodno smanjenju trošškova smanjiti i cenu svojih izdanja.

quote:
Originally posted by no1

a oni na nama zaraduju 300% po knjizi.

Ovo mi molim te pojasni, daj neku racunicu, pošto meni matematika nije jaca strana kao tebi.

Edited by - manhunter on 10/01/2007 13:36:47
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 10/01/2007 : 13:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
Ovo mi molim te pojasni, daj neku racunicu, pošto meni matematika nije jaca strana kao tebi.

[/quote]

Vrlo jednostavno
Ako Dilan Dog specijal HC od 160 stranica košta 35kuna,a Mister No 100 ili 120 kuna.
Koliki je postotak?

Edited by - no1 on 10/01/2007 13:46:04
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000