forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zanimljivosti s aukcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/01/2007 : 23:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Malo sam prolistao aukcije i zanimljivo mi je koliku vrijednost mogu postici pojedini stripovi:

ZS 90 Mark - 451kn; Nisam znao da je ovo neki rijedak broj?!

LMS 1 Tex - 850kn
LMS 4 Zagor - 1733kn
LMS 21 Zagor - 648kn
LMS 29 Zagor - 651kn
LMS 42 Zagor - 901kn

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7711 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/01/2007 : 23:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Cudesa! Mislim da ce to ic još više.
Go to Top of Page

popovic
Starting Member

51 Posts

Member since 24/12/2006

Posted - 09/01/2007 : 23:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send popovic a Private Message
auuuu...ni ne smem to da pretvaram u dinare...
ali sto vredi,vredi...

zivi i pusti druge da zive!!! :))))
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 09/01/2007 : 23:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
Yup, al' ovo iznad definitivno ne vredi

Edited by - Duh_koji_hoda on 09/01/2007 23:38:01
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 09/01/2007 : 23:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

aj ne pizdakaj
dao bi ti puno više za nekaj dobreg prevrnit
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 09/01/2007 : 23:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
pogledah
isuse
fala ti bože šta imam 38 a ne 28
ošla bi sva lova u pm
dveribad - mogul stripa
covek kojeg supruge i deca najviše mrze
rasturac familija
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2007 : 00:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Zašto, ja jednostavno ne skupljam lms i zss pa ostane za albume.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25583 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2007 : 00:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

aj ne pizdakaj
dao bi ti puno više za nekaj dobreg prevrnit

Ma ljudi moji dal je ovo moguce????????
Pogodatk iz kornera u poslednjem minutu produžetka!!!!!

I ponovo ON, neponovljivi TONINHO!!!!!

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Digging Bill
Junior Member

Croatia
419 Posts

Member since 29/06/2004

Posted - 10/01/2007 : 01:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Digging Bill's Homepage  Send Digging Bill a Private Message
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/01/2007 : 01:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
lovce
procito onu knjigu
dobra
dere sve redom
na kraju i samog sebe
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/01/2007 : 06:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja ne bih dao ni 50 kn za ove stare stripove koji su izašli u boljem izdanju (Mark, Zagor).

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/01/2007 : 10:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Za mene ti stripovi gore nemaju nikakvu vrijednost. Ne bih platio ništa za njih u smislu uvrštavanja u kolekciju, a ako bi mi pali pod šake momentalno bih prodao nekom papku kolekcionaru po par stotina kuna...
Zagori su ionako izašli u novom ruhu, a toliko lijepih strip albuma ima danas da mi ne pada na pamet bacati novac zbog neke nostalgije (koju ni ne osjecam previše).
Naravno, mišljenja o ovoj temi su vrlo subjektivna, ni ne pomišljam da se svi moraju slagati s mojim.

The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things.
It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.

Edited by - Obi-wan on 10/01/2007 10:56:26
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 10/01/2007 : 11:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Vidjet cemo samo jel ce se posle placat kao sto se sad bida!
Bojim se da nekima ni krediti nece pomoci.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 10/01/2007 : 11:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ja ne bih dao ni 50 kn za ove stare stripove koji su izašli u boljem izdanju (Mark, Zagor).

nostalgija i kolekcionarska strast cuda rade

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/01/2007 : 11:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Pricekajmo da završe sve te aukcije!
Meni je to gušt pratit.Ljudi nisu normalni!
Ne mogu vjerovati dok citam sve to....
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 10/01/2007 : 11:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:

Slazem se i potpisujem odmah!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 10/01/2007 : 11:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message
Ja ne bih ni 10, iskreno.

Poštenim putem ici bit' ce teško znaj
Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15851 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/01/2007 : 11:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ja bi i više ali nemam dosta love

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

Edited by - risbozg on 10/01/2007 11:31:39
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 10/01/2007 : 13:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
Da li može netko da mi kaže zašto je baš lms 4 toliko više vrijedan od recimo lms 1 ??? U cemu je fora???Mislim malo mi je cudno recimo,da netko kaže da ima manje dobro ohranjenih stripova lms4 nego recimo lms 1 ili lms 2,zašto baš lms 4 ja sam imao recimo lms 16 i lms 20 i skoro da sam ih na kraju poklonio(nitko ih nije htio kupiti ali bili su negdje za -4) a sad ovaj lms 4 slušam vec godinama.ŠTA JE TO TAKO POSEBNO NA TOM STRIPU!!!?????

Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/01/2007 : 13:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Zato što je to prvi broj Zagora koji je izdan u SFRJ.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/01/2007 : 14:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Zato što je to tako i neko tako to hoce :-)))

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/01/2007 : 14:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
A mene interesuje, kako to da ima nekih stripova koji su najredi u obe edicije ZS/LMS, recimo Akt nasilja je redak strip, pa Otrovni totem, mislim, otkud to, da li su ih manje štampali( ili su nestali, uništeni) ili je to jednostavno- reklama za bolju prodaju, molim samo ozbiljne odgovore?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/01/2007 : 15:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

A mene interesuje, kako to da ima nekih stripova koji su najredi u obe edicije ZS/LMS, recimo Akt nasilja je redak strip, pa Otrovni totem, mislim, otkud to, da li su ih manje štampali( ili su nestali, uništeni) ili je to jednostavno- reklama za bolju prodaju, molim samo ozbiljne odgovore?

A kako misliš da to netko može znati? Razloge možemo nabrajati, ali sve su to samo pretpostavke. Nekakvo logicno objašnjenje bi bilo u manjem tiražu ali mi do dana današnjeg nismo ( a nikad ni necemo ) saznali tocne podatke o tiražima pa opet se sve svodi na pretpostavku.
Jednostavno je tako.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
596 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 10/01/2007 : 15:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
Fetišizam?
Totemizam?
Kapitalizam?
Jedinica iz matematike u osnovnoj?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/01/2007 : 15:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

A 45 ?!?

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/01/2007 : 16:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by srdjandj

A kako misliš da to netko može znati? Razloge možemo nabrajati, ali sve su to samo pretpostavke. Nekakvo logicno objašnjenje bi bilo u manjem tiražu ali mi do dana današnjeg nismo ( a nikad ni necemo ) saznali tocne podatke o tiražima pa opet se sve svodi na pretpostavku.
Jednostavno je tako.

www.gradac.hr

Ma ok, sve je to meni jasno, nego gledam po aukcijama i nailazim na takve slucajeve u opisu, recimo piše da je baš taj Akt nasilja jedan od desetak najredih stripova, koliko ih to ima kad su retki?Ili recimo Bomba profesora Veribada, isto redak strip i cena automatski astronomska

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000