Hmm, imam i ja nešto sitno tih Libellusovih Giganata doma... sad vidim da sjedim na pravom zlatnom rudniku! Ja bi to mogao prodati i uplatiti si postdiplomski.
Murkowsky ? A tko je uopce taj!? Lik je na forumu od 16/06/2005 ali nema niti jedan post! Ovo je samo necija zajebancija na aukcijama. Ne vjerujem da ce taj gigant ici za te pare.
Murkowsky ? A tko je uopce taj!? Lik je na forumu od 16/06/2005 ali nema niti jedan post! Ovo je samo necija zajebancija na aukcijama. Ne vjerujem da ce taj gigant ici za te pare.
varaš se, ne može jedan covjek natuci toliku cijenu, ako je on dobio strip za 750 kn, to znaci da je netko drugi odustao na toj cifri
Najbolje bi bilo poslat sve lipo kvragu. I stripove, i izdavastvo i stripove.com i glupi forum. Onda bi mozda konacno imao malo mira. Primamljivo zvuci...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Eh, da si znao u šta se upuštaš kada si osnivao www.stripovi.com
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
Najbolje bi bilo poslat sve lipo kvragu. I stripove, i izdavastvo i stripove.com i glupi forum. Onda bi mozda konacno imao malo mira. Primamljivo zvuci...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Eh, da si znao u šta se upuštaš kada si osnivao www.stripovi.com
grupa za scanlation: groups.google.com/group/bdskenovi
nije zna da ce otvorit Pandorinu kutiju
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
ipak mi se cini da je to previše... pa nije ni star strip, a nije ni zagor:)))))
nego, ovo je momcima iz libellusa najbolja reklama- kupite odmah sve što izdamo pošto 500 kom ode brzo... srecom pa sam kupio na vrijeme (sve osim Ken-a, i sad mi žao, a mrzi me kupovati ako nemam prvih par brojeva...)
ipak mi se cini da je to previše... pa nije ni star strip, a nije ni zagor:)))))
nego, ovo je momcima iz libellusa najbolja reklama- kupite odmah sve što izdamo pošto 500 kom ode brzo... srecom pa sam kupio na vrijeme (sve osim Ken-a, i sad mi žao, a mrzi me kupovati ako nemam prvih par brojeva...)
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
u ovako kratko vrime je skocila cijena na 100 € . za par godina bice ka LMS 4.
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!