forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zanimljivosti s aukcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 18/01/2007 : 22:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Svaki pravi kolekcionar ce platiti koliko je god potrebno da bi kupio ono što želi. Tako je oduvjek bilo u svim segmentima raznoraznih hobija. Ljudi se cude što je covjek platio strip 2500kn, a da je netko platio neku sliku 100000€ ili poštansku marku 1000€ to bi svima valjda bilo normalno.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

tako je!!!
jednu svoju tablu sam platio 1000dolara i vrlo sam sretan što je imam
uopce
meni vrijedi i 10 puta toliko.

u parizu sam bio na izložbi od rošenberga i te njegove stvari koštaju milione eura a covijek je još uvijek živ,kad umre sve ce
otic duplo il troduplo,meni to i nije nešto ali poštivam

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/01/2007 : 22:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Rico

... ili kokaina, dnevno 100 eurica. Moje išljenje je da ovakve stvari i nisu za komentirati. Evo, ja popušin 1000 kn misecno, jebiga, mislin da je to puuuno gluplje!

Upri tute, rodijace!
http://rico.bloger.hr/

eto da pristaneš pušit 2,5 miseca moga bi nabavit lms 4

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!

Ja ne pušim vec skoro 32 godine.
Gdje li su mi ti novci nestali...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/01/2007 : 22:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic
...a koliko samo danas vrijede.

ma to su ti samo opticke varke
zbog tromosti oka
oko je tromo, pa ne uhvati sve te brze izmjene i onda ti vidiš da je netko kao dao 2500kn za nekakav strip
to te ponese, pa zaboraviš da se ustvari treba pitati: a jel to zaista tako? ili samo predstava za publiku.
treba to više gledati kao ono kad smo se nekad igrali francuskog poljupca. ljubiš se, ali samo filmski. a ne i zapravo.

to ti je to;)

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47353 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2007 : 22:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

[quote]Originally posted by Rico

... ili kokaina, dnevno 100 eurica. Moje išljenje je da ovakve stvari i nisu za komentirati. Evo, ja popušin 1000 kn misecno, jebiga, mislin da je to puuuno gluplje!

Upri tute, rodijace!

ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!

na droge?

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/01/2007 : 22:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

[quote]Originally posted by Rico

Upri tute, rodijace!

na droge?

Uložio sam sve u jednu pošiljku iz Južne Amerike, ali je brod potonuo. Otkut ti to znaš? Tko me otkucao? Priznaj! Ako nekome kažeš šaljem Milta po tebe...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47353 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2007 : 22:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
prizna mi je Carlos kad smo ga uvatili i mucili

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/01/2007 : 02:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Obi-wan-Ne bih ulazio u polemiku,ali zar nije ovakav komentar uvredljiv,u najmanju ruku djetinjast,mislim da nije fer prema covjeku,a na kraju krajeva nije sam,jer i onaj tko je strip izgubio je samo kunu niže.Nadam se da se razumijemo.Uljudno te pozdravljam.---------------stinky(ako sam dobro zapisao),vidim da ti u svojim filozofskim skakanjima i preskakanjima uvijek staneš na govno.Samo ti sjedni,u publiku,dakako,ali ti si toliki bakzus da bi u publici od 100 tisuca glava,pticije govno pogodilo baš tvoju!-Eto,baš smo namjestili aukcije da skeptici kao ti mogu iznosit "svoje" mišljenje!-Stvarno,provalio si nas!Mene osobno si zadivio,promocurno kao zagorski tukan kada se glasa.-Evo,stvarno sam spreman postaviti stotine stripova na aukcije,onako,humanitarnog karaktera,kako bismo sakupili nešto novca za tvoje ljecenje.Naglašavam,humanitarnog karaktera!-I nemoj krivo zabrijat,želim ti dobro,nemoj se ljutit, samo ti ponovno nudim pomoc.-Simpatije su obostrane!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/01/2007 : 10:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ma je. Komentar je pomalo uvredljiv i djetinjast. Priznajem, izvinjavam se još jednom. Jednostavno nisam mogao odoljeti. Kada vidim toliki bid, u glavi te ljude nazivam tako. Cak i prije postanja znao sam da taj naziv trebam ostaviti za sebe...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 19/01/2007 : 15:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
oooo, deku se nije svidio Naš skromni komentar? slab humor? pa baš me zacudilo
no, no, budemo drugi put naboli nešto smiješno, nešto valjda sa govnima, koje su deku tolika inspiracija, da se Mi ne bi zacudili kada bi dek držao doma figurice od dreka

simpatije si možeš potražiti...na drugom mjestu

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 19/01/2007 : 15:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
E, ovo je sada stvarno previše. Ne znam, Markuse, da li citaš ovkva priglupa i vrijedajuca prepucavanja. Pa je li ovo FORUM za strip ili za bolesna glupiranja i vrijedanja? Zašto ovakve dojaloge ne zaustaviš ili izbaciš iz Topica?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/01/2007 : 15:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-A šta se ti junacino lako vrijedaš.Olako,nadasve.Što ti ja mogu,kada si tako pametan,pa si provalio namještanje.Zašto se guraš medu džekove(nije dek,to ti je malo feminizirano,kaže se i piše-džek!).-I nisam shvatio "mi",zašto pišeš u množini ,kada si sam u kanalizaciji.-Ma meni je baš drago dopisivati se sa tobom(mi),vesel si ti momcic,ljepotane,a obzirom da imaš potrebu glumiti klauna,samo daj.-Klauni i služe da zabavljaju djecu.Što se tice nabijanja,to poštujem.-Znaš kako ti to ide,primjer-uvijek je u selu netko imao vola,samo jedan,pa je taj vol nabijao sve krave u svojem sele(kak bi zagorec rekel).I što ocekivat od takvog vola ,nego da misli da je glavni!-Što misliš,ljepotane,kako bi taj vol reagirao da dode negdje gdje ima više volova,a svima jaja puna,što misliš?--Baš si ti neki vražicak!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 19/01/2007 : 15:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

simpatije si možeš potražiti...na drugom mjestu

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/01/2007 : 18:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ovo nisu neke cifre na sve sto ljudi trose lovu,bas neki dan citam neka prostitutka (bivsi model) dobija 10000 $ po metku,pa kaze dodje dingospo uradi sve za 5 min i iskesira se.
Barem na aukcijama jedni druge mlatretiramo 14 dana za 2500 Kuna :)

Porter
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 19/01/2007 : 19:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
To više spada u uslužnu djelatnost dok mi ovdje (zasad ) vršimo samo kupoprodaju i razmjenu, odnosno trgovinu.
Opcepoznata stvar je da su uslužne djelatnosti odredenog tipa prilicno isplative, primijetio bih i više no trgovina.

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47353 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2007 : 19:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
u usporedbi sa slikama ove aukcije su smiješne.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29453 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/01/2007 : 20:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

E, ovo je sada stvarno previše. Ne znam, Markuse, da li citaš ovkva priglupa i vrijedajuca prepucavanja. Pa je li ovo FORUM za strip ili za bolesna glupiranja i vrijedanja? Zašto ovakve dojaloge ne zaustaviš ili izbaciš iz Topica?

Najbolje bi bilo poslat sve lipo kvragu. I stripove, i izdavastvo i stripove.com i glupi forum. Onda bi mozda konacno imao malo mira. Primamljivo zvuci...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 19/01/2007 : 20:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
respect!
daj ga ugasi malo.
ionak moram ucit

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 19/01/2007 : 20:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
..a stalno mi odvlaci pozornost...

(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!!
>>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/01/2007 : 20:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ne trebas se sa svime zamarati,ako ti neko ide na bubreg ne citas njegove postove,izdavastvo hm tim se trebas zamarati ali i to umjereno da ne bude previse,nako lagano sportski da se covjek ne zapuse.
Stripovi.com e kad bi to napustio dosao bi te ganjati po Zagrebu :)

Porter
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 23/01/2007 : 00:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Evo jedne zanimljive aukcije:

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=332289

Idem prošetat do jednog tipa koji živi malo poviše mene, nadam se da tvrdo spava...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/01/2007 : 06:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
A ovo: ZS 53 1800kn

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7715 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/01/2007 : 08:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by rocco21

Idem prošetat do jednog tipa koji živi malo poviše mene, nadam se da tvrdo spava...

Kako je krenilo, još malo pa ce se davat kuca za MM Gigant 1!!
Pa strip je izašao prije godinu dana
Go to Top of Page

JORGE
Junior Member

Croatia
483 Posts

Member since 21/04/2004

Posted - 23/01/2007 : 09:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send JORGE a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by rocco21

Kako je krenilo, još malo pa ce se davat kuca za MM Gigant 1!!
Pa strip je izašao prije godinu dana

Katastrofa!
Ja taj gigant nisam uspjeo kupiti jer je izašlo toliko puno stripova koje sam želio nabaviti da jednostavno financijski nisam stigao na vrijeme nabaviti svoj primjerak.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47353 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/01/2007 : 10:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bolesno!

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 23/01/2007 : 10:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

-A šta se ti junacino lako vrijedaš.Olako,nadasve.Što ti ja mogu,kada si tako pametan,pa si provalio namještanje.Zašto se guraš medu džekove(nije dek,to ti je malo feminizirano,kaže se i piše-džek!).-I nisam shvatio "mi",zašto pišeš u množini ,kada si sam u kanalizaciji.-Ma meni je baš drago dopisivati se sa tobom(mi),vesel si ti momcic,ljepotane,a obzirom da imaš potrebu glumiti klauna,samo daj.-Klauni i služe da zabavljaju djecu.Što se tice nabijanja,to poštujem.-Znaš kako ti to ide,primjer-uvijek je u selu netko imao vola,samo jedan,pa je taj vol nabijao sve krave u svojem sele(kak bi zagorec rekel).I što ocekivat od takvog vola ,nego da misli da je glavni!-Što misliš,ljepotane,kako bi taj vol reagirao da dode negdje gdje ima više volova,a svima jaja puna,što misliš?--Baš si ti neki vražicak!

Dakle.... Još nisam cuo da vol može nabijat krave, u principu nisam nikad cuo da mužjak koji je uškopljen iliti kastriran može uopce spolno opciti..
Jedan bik bi eventualno mogao nabijati sve krave..

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000