Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 19/01/2007 : 11:05:17
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by kiky
ako se mene ovdje doživljava frikom, drugacijim e to je onda za mene jedan veliki kompliment
in the evidence of its brilliance
ni jedno ni drugo.ne umišljaj.doživljavan te jedino ka frustratora.ljudi troše svoje novce na svašta zašto ne bi na stripove?? šta je tebi tu toliko neobicno?
Zašto ti meni konstantno repliciraš kad je toliko ocito da ti uopce ne razumiješ o cemu govorim? A ti i tvoje doživljavanje stvari i pojava, kroz oci kolekcionara... bijedno diskreditiranje, manjkavo.
in the evidence of its brilliance |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 19/01/2007 : 11:05:43
|
quote: Originally posted by Dok Lester
wanderer = glas razuma ;-)
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
hehe, jos cu se i umisliti |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/01/2007 : 11:12:46
|
quote: Originally posted by hello
Bilo bi genijalno kad bi netko nacrtao kratki strip, borba Markosa i Stinkya, prvo verbalno prepucavanje, a zatim borba Markos sa debelim HC-om u rukama trci prema Stinkyu a ovaj ga gada sa masom jeftinih stripova.
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 19/01/2007 : 12:41:22
|
ako se mene ovdje doživljava frikom, drugacijim e to je onda za mene jedan veliki kompliment
ni jedno ni drugo.ne umišljaj.doživljavan te jedino ka frustratora.ljudi troše svoje novce na svašta zašto ne bi na stripove?? šta je tebi tu toliko neobicno?
Zašto ti meni konstantno repliciraš kad je toliko ocito da ti uopce ne razumiješ o cemu govorim? A ti i tvoje doživljavanje stvari i pojava, kroz oci kolekcionara... bijedno diskreditiranje, manjkavo.
poceja si s vridanjem pa san ti i odgovorija.i opet nastavljaš.kako JA doživljavan stvari je moj problem al ne vridan ljude šta ih drukcije doživljavaju.sudjelova san u prilicno rasprava ovde i sumnjan da san ikog uvridija ako baš nije tražija.mene nije briga oce ljudi mislit ka ja ili nece.njihovo pravo , njihov život ,njihov mozak .njihov rnk,bla,bla... nije bitno. baza je u tome da ti kažeš da smo svi izopaceni šta znaci da vridaš ljude.ja sa svojin parama mogu šta me god volja kupit.zato to šta ti pricaš meni djeluje jedino frustrirano.ako vozin Opela necu rec da je izopacen neko šta vozi Jaguara. te me capischi?
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3882 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 19/01/2007 : 12:54:48
|
Juliju br. 6 i par Malih rendžera koji dolaze lektorirao je i naš dragi Curunir!!!
Nooooooooo.....!!!!!!!!!!!1
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 19/01/2007 : 12:59:48
|
A što se toliko raspizdili oko kikyjevih rijeci? Meni je važno da ja uživam u svojoj izopacenosti i nakaradnosti.
Life sucks, but Death swallows! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 19/01/2007 : 13:05:08
|
poceja si s vridanjem pa san ti i odgovorija.i opet nastavljaš.kako JA doživljavan stvari je moj problem al ne vridan ljude šta ih drukcije doživljavaju.sudjelova san u prilicno rasprava ovde i sumnjan da san ikog uvridija ako baš nije tražija.mene nije briga oce ljudi mislit ka ja ili nece.njihovo pravo , njihov život ,njihov mozak .njihov rnk,bla,bla... nije bitno. baza je u tome da ti kažeš da smo svi izopaceni šta znaci da vridaš ljude.ja sa svojin parama mogu šta me god volja kupit.zato to šta ti pricaš meni djeluje jedino frustrirano.ako vozin Opela necu rec da je izopacen neko šta vozi Jaguara. te me capischi?
A ja još jednom; Zašto ti meni konstantno repliciraš kad je toliko ocito da ti uopce ne razumiješ o cemu govorim?
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 19/01/2007 : 13:33:08
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by Dok Lester
wanderer = glas razuma ;-)
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
hehe, jos cu se i umisliti
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2731 Posts
Posted - 19/01/2007 : 13:33:18
|
Evo jedna pjesma da smanjimo napetost: Ona je prdnula dok smo se šetali, glasno se culo, svi su se okretali i gledali mene, jer nisu znali da prde i žene.
Ona se smijala i gledala ljude kako se odmicu, kako se cude i gledaju mene, jer nisu znali da prde i žene.
Tresla su se brda, pocela da ruše kad je ona prdnula iz dubine duše.
Treso sam se i ja poceo crvenit, jer cu ja tu curu uskoro oženit.
|
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 19/01/2007 : 13:34:06
|
Juliju br. 6 i par Malih rendžera koji dolaze lektorirao je i naš dragi Curunir!!!
vodi si ga doma kad ti je drag
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/01/2007 : 13:41:53
|
nego, hello, reci ti nama ima li kakvih novosti oko buduceg formata izlazenja MR-a i Julie?
kada mozemo eventualno ocekivati slijedeci broj i u kakvoj "opremi" |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/01/2007 : 13:46:31
|
quote: Originally posted by Thommo
Bilo bi genijalno kad bi netko nacrtao kratki strip, borba Markosa i Stinkya, prvo verbalno prepucavanje, a zatim borba Markos sa debelim HC-om u rukama trci prema Stinkyu a ovaj ga gada sa masom jeftinih stripova.
Vauuuuuu, za ovaj strip bi platio 25kn, cak i 29,90kn!!!!!
Jel bi to išlo u HC ili SC?
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2731 Posts
Posted - 19/01/2007 : 13:47:01
|
quote: Originally posted by wanderer
nego, hello, reci ti nama ima li kakvih novosti oko buduceg formata izlazenja MR-a i Julie?
kada mozemo eventualno ocekivati slijedeci broj i u kakvoj "opremi"
mislim da ce se sljedeci mjesec tiskati MR od broja 10 do 15, a na jesen od broja 16 do 21. Što se tice formata ne znam još sve u detalje. Za Juliju ne znam kad ce se tiskati sljedecih 6 brojeva, možda 3 ili 4 mjesec. Treba to sve lijepo pripremiti. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2731 Posts
Posted - 19/01/2007 : 13:58:38
|
quote: Originally posted by DeeCay
Nego, hello, reci ti meni, jel ceš se uskoro ženit?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Da ženim se uskoro na žalost mnogih cura i na radost moje drage :), ali ova pjesma je nastala prije 5-6 godina kad još nisam bio u vezi sa moj |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:06:00
|
A ja još jednom; Zašto ti meni konstantno repliciraš kad je toliko ocito da ti uopce ne razumiješ o cemu govorim?
a šta ti meni repliciraš na repliku ako ne razumiš o cemu ja repliciran?
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:14:04
|
Da ženim se uskoro na žalost mnogih cura i na radost moje drage :), ali ova pjesma je nastala prije 5-6 godina kad još nisam bio u vezi sa moj
A jesi baš izabrao curu koja prdi, ako je to ta u kojoj pricaš u pjesmi! Nadam se da ti je bio uvijet da u sretan brak ne donese i svoje ružne navike... Kace sretan datum? Evo i ja cu brzo...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2731 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:17:16
|
Da ženim se uskoro na žalost mnogih cura i na radost moje drage :), ali ova pjesma je nastala prije 5-6 godina kad još nisam bio u vezi sa moj
Ne, nisam bio sa njom, a sretan datum ce biti ili 12.5 ili možda pocetkom 10 mjeseca.
A jesi baš izabrao curu koja prdi, ako je to ta u kojoj pricaš u pjesmi! Nadam se da ti je bio uvijet da u sretan brak ne donese i svoje ružne navike... Kace sretan datum? Evo i ja cu brzo...
Ne, ne radi se o njoj, a sretan datum je ili 12.05 ili pocetkom 10, a ti kad se ti ženiš? |
Edited by - hello on 19/01/2007 14:18:49 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:19:00
|
Iwood, razumijem i primjecujem manjkavost, nedobrost taj dio posta sa jaguarom kao neka tvoja usporedba sa strip kolekcionarstvom
položaj automobila u prostoru i svemiru položaj stripa u prostoru i vremenu prioritet, potrebnost, vrijednost...
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:21:08
|
quote: Originally posted by hello Ne, ne radi se o njoj, a sretan datum je ili 12.05 ili pocetkom 10, a ti kad se ti ženiš?
Fala Bogu... Ne znam koliko je pametno to oglašavat na topicu kojeg cita pozamašan broj ljudi, no ajde, 11.8.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2731 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:25:38
|
quote: Originally posted by hello Ne, ne radi se o njoj, a sretan datum je ili 12.05 ili pocetkom 10, a ti kad se ti ženiš?
Fala Bogu... Ne znam koliko je pametno to oglašavat na topicu kojeg cita pozamašan broj ljudi, no ajde, 11.8.
Šta misliš hocemo li dobiti za svadbeni poklon, neko HC izdanje od stripovi.com ? |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 19/01/2007 : 14:28:13
|
Deecay, zenis se? jel nesto puklo? ili je ipak rijec o pravoj ljubavi? |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
Topic |
|