forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 DYLAN DOG BIBLIOTEKA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 22/01/2007 : 12:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
ma nisu retki...baš mi leži 3 komada speciala KRAJ? na mizi. Ni živa duša ih nece... Meni fali Mefisto, procitao sam ga ali ga nemam u kolekciji. Ipak bilo bi ok da Ludens izbaci i te prve speciale.

A moja želja je da u Extra seriji kada završe sa brojevima Dnevnika, Abatona, SyC i Vaninija izdaju i prvih 12 komada (koje je SD izbacila)... Da se rešim te žute boje u kolekciji.

Edited by - jang on 22/01/2007 14:51:02
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2007 : 12:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nego, Leo, kaceš ti u ZG? Trebo bi mi GIG #2...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 22/01/2007 : 12:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Da, e baš taj je poveznik izmedu stripa o Dylanu Dogu i filma Dellamorte Dellamore... I baš taj jedino imam! Ja Mefisto nisam nikad vidio, prva dva sam citao, no nemam ih.

Kao klinac nisam odmah zavolio DD-a, za razliku od MM-a, kojeg sam kupovao još od prvog broja 1984. Baš je "Smrt, ljubav, smrt" prvi Dylan kojeg sam procitao i od tada sam ubrzo nabavio sve preostale koji su izašli. Na žalost, više mi nije toliko dobar kao prije.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 22/01/2007 : 13:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
aj, trebali bi ih izdati...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2007 : 14:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by DeeCay

Da, e baš taj je poveznik izmedu stripa o Dylanu Dogu i filma Dellamorte Dellamore... I baš taj jedino imam! Ja Mefisto nisam nikad vidio, prva dva sam citao, no nemam ih.

Kao klinac nisam odmah zavolio DD-a, za razliku od MM-a, kojeg sam kupovao još od prvog broja 1984. Baš je "Smrt, ljubav, smrt" prvi Dylan kojeg sam procitao i od tada sam ubrzo nabavio sve preostale koji su izašli. Na žalost, više mi nije toliko dobar kao prije.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

kod mene je obrnuto,ja nisan zavolija MM makar ga znan procitat
a Dylan je dosta pa u odnosu na pocetak

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 22/01/2007 : 15:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Protiv ponavljanja specijalaca nebi ni ja imao nista protiv,naime nemam ni jednog. :-((

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 22/01/2007 : 16:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Je li zna neko da li Ludens namjerava izdati prve breojeve DYLAN SPECIJALA?

Ja znam da System Comics namjerava da izda prve brojeve.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Zar su dobili prava?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000