Dylan HC! Ne daj Bože! Opet bi bila numeracija broj 1... moje srce to ne bi više moglo da izdrži.
Prava stvar bi bio Zagor HC. Ali ovaj put kako treba po originalnoj numeraciji od Zasjeda u šumi pa do broja 500.
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
Dylan HC! Ne daj Bože! Opet bi bila numeracija broj 1... moje srce to ne bi više moglo da izdrži.
Prava stvar bi bio Zagor HC. Ali ovaj put kako treba po originalnoj numeraciji od Zasjeda u šumi pa do broja 500.
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
to bi bilo odlicno.klasik ovakav kakav je ,je potpuno promašen
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Šta se dešava sa klasikom? Zašto je odjednom ugašen tako najavljivan profitabilni Zagor koji bi osvojio te nove citatelje? Ili smo mi koji imamo te iste epizode u raznoraznim verzijama prestali kupovat,pa se izdavacu to više,odjednom,ne isplati?
Šta se dešava sa klasikom? Zašto je odjednom ugašen tako najavljivan profitabilni Zagor koji bi osvojio te nove citatelje? Ili smo mi koji imamo te iste epizode u raznoraznim verzijama prestali kupovat,pa se izdavacu to više,odjednom,ne isplati?
zašto misliš da je ugašen?Berni je rekao da idu tri klasika godišnje,a tek je pocela nova godina.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
ni takve opcije nisu iskljucene
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
zašto misliš da je ugašen?Berni je rekao da idu tri klasika godišnje,a tek je pocela nova godina.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Oprosti jaki ali najavljen je svaka tri mjeseca. Zadnji je izašao na trafike 11.8. a sada smo vec krocili u 2007.godinu otud tako razmišljanje.
Pa sta ce onda samo Zagor koji se najbolje prodaje ostat bez HC izdanja? Kad ide Dylan nek ide i Zagor,fino od broja 1-HC u 500 kom. I mogle bi samo korice,ovak i onak vise nije bitno,ovo unutra svi imamo u vise varijanti. ;-)
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Pa sta ce onda samo Zagor koji se najbolje prodaje ostat bez HC izdanja? I mogle bi samo korice,ovak i onak vise nije bitno,ovo unutra svi imamo u vise varijanti. ;-)
hehe, definitivno se slazem s ovim, moze samo korice ono unutra stvarno nema smisla vise ponavljati po xx-ti puta
Pa dobro, retki su jbg... Lepo bi bilo videti ih u novoj opremi, stvarno. Bas su mi prirasli srcu ti prvi specijalci, skroz su dobri. Zapravo, evo otvoricu vam dusu: imam tri, jedan nit imam nit sam ga video uzivo: onaj najredji, Smrt, ljubav, smrt.
Da, e baš taj je poveznik izmedu stripa o Dylanu Dogu i filma Dellamorte Dellamore... I baš taj jedino imam! Ja Mefisto nisam nikad vidio, prva dva sam citao, no nemam ih.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?