Author |
Topic |
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 22/01/2007 : 12:53:46
|
ma nisu retki...baš mi leži 3 komada speciala KRAJ? na mizi. Ni živa duša ih nece... Meni fali Mefisto, procitao sam ga ali ga nemam u kolekciji. Ipak bilo bi ok da Ludens izbaci i te prve speciale.
A moja želja je da u Extra seriji kada završe sa brojevima Dnevnika, Abatona, SyC i Vaninija izdaju i prvih 12 komada (koje je SD izbacila)... Da se rešim te žute boje u kolekciji. |
Edited by - jang on 22/01/2007 14:51:02 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 22/01/2007 : 12:59:47
|
quote: Originally posted by DeeCay
Da, e baš taj je poveznik izmedu stripa o Dylanu Dogu i filma Dellamorte Dellamore... I baš taj jedino imam! Ja Mefisto nisam nikad vidio, prva dva sam citao, no nemam ih.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Kao klinac nisam odmah zavolio DD-a, za razliku od MM-a, kojeg sam kupovao još od prvog broja 1984. Baš je "Smrt, ljubav, smrt" prvi Dylan kojeg sam procitao i od tada sam ubrzo nabavio sve preostale koji su izašli. Na žalost, više mi nije toliko dobar kao prije.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/01/2007 : 14:27:47
|
quote: Originally posted by dcopic
quote: Originally posted by DeeCay
Da, e baš taj je poveznik izmedu stripa o Dylanu Dogu i filma Dellamorte Dellamore... I baš taj jedino imam! Ja Mefisto nisam nikad vidio, prva dva sam citao, no nemam ih.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Kao klinac nisam odmah zavolio DD-a, za razliku od MM-a, kojeg sam kupovao još od prvog broja 1984. Baš je "Smrt, ljubav, smrt" prvi Dylan kojeg sam procitao i od tada sam ubrzo nabavio sve preostale koji su izašli. Na žalost, više mi nije toliko dobar kao prije.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
kod mene je obrnuto,ja nisan zavolija MM makar ga znan procitat a Dylan je dosta pa u odnosu na pocetak
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 22/01/2007 : 15:52:56
|
Protiv ponavljanja specijalaca nebi ni ja imao nista protiv,naime nemam ni jednog. :-((
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 22/01/2007 : 16:42:27
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Je li zna neko da li Ludens namjerava izdati prve breojeve DYLAN SPECIJALA?
Ja znam da System Comics namjerava da izda prve brojeve.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Zar su dobili prava?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Topic |
|
|
|