forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 <<<Zagor KLASIK>>>
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/01/2007 : 14:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by skviki

Ja sam ovde novi clan, iz Srbije sam i ovde jedino mogu doci do stripova na par mesta u Beogradu. Za mene je sve skupa mnogo iskomplikovano. Preterali su sa nekim cenama i nazivima, npr KLASIK, EXTRA i slicno. Ako bih se ja pitao sve bih prekinuo i krenuo od pocetka.Svaki junak da krene od prvog broja, da ima meke i tvrde korice pa ko voli i ima novca neka kupi šta želi. Dakle, sve ispocetka bi bilo najbolje, a ne ovako sve raštrkano po raznim edicijama i izdavacima, nema šanse da covek skupi sve i da napravi neki red.Neki novi klinci bi mogli sve da imaju po redu a takode i mi matorci bi voleli da jednom uhvatimo nekog reda.Toliko od mene za pocetak.

Vecina nas ovako razmislja, ali to ti je utopija. Ja ovako razmisljam: sretan sam sto imam sto za citati.

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 23/01/2007 : 16:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
"Neki novi klinci"? Bojim se da nema više takvih...
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 23/01/2007 : 16:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
baš mi je svejedno ko šta izdaje, samo dok izdaju...jedina primjedba je na cijenu nekih hc izdanja, s drugim sam sasvim zadovoljan (narocito sad kad idu mrNo i MM:))

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 23/01/2007 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message
quote:
Originally posted by no1

Prošlo je više od 4mjeseca a još nije izašao 4ti broj.
A pošto nisam upucen (velik i ukrucen) zanima me dali se KLASIK nastavlja ili se vec ugasio

Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju

Uzeo si mi rijec iz guze

Baš sam i ja htio pitati šta je sa Zagorom Klasik

Inace nisam neki fan Zagora, ali Klasik izdanja kupujem, regularna
i extra izdanja ne kupujem, izuzetak je Klasik

A za ostale forumaše Ma koj vam je XXX šta ste svi protiv Klasik izdanja!!!!

Nikad nisam kupovao Zagora, ali kad sam vidio Klasik na kiosku... MUST HAVE THEM ALL

Sve što jesmo, rezultat je onoga što smo mislili.
Um je sve. Ono što mislimo, to postanemo.
BUDA
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000