forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prezentacija MaFesta u Sarajevu: Nedjelja, 28.01.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2007 : 02:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Nakon Zagreba i Osijeka, cirkus iz Makarske krece prema Sarajevu! Svi stariji clanovi s ovog foruma znaju kakva su bila druzenja u Sarajevu i svi znaju da je ideja za MaFest krenula upravo nakon prvog okupljanja stripofila u glavnom gradu BiH! Vjerujte, uvijek nam je bilo prekrasno i zato uvijek s gustom dolazimo obici nase prijatelje!

Koliko nas tocno dolazi znat cemo u iducih dan-dva, a do tada ocekujemo potvrdu sata i mjesta gdje cemo se naci.

Prema tome, Sandro, Omere, Heyoka, Emire, Volimzeneeeeee, Mayo, Kakaljine - slozite neku opciju pa se vidimo!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 23/01/2007 : 12:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
jel ko raspolozenda mi ponese 1-2 stripa sa kioska za jednog prijatelja??

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2007 : 13:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Naravno. Samo reci.

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 23/01/2007 : 13:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Naravno. Samo reci.

hvala, kad se cujem s njim i vidim sta mu treba postat cu. mozda sutra najvjerovatnije

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 23/01/2007 : 14:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
ako moze tex-oluja na s. brdima ili ako kojim sucajem dodje nastavak.
bio bih zahvalan. naravno platim kad se vidimo

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/01/2007 : 18:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Citam danas u dnevnom avazu kako sarajevske cevabdzinice narucuju dodatne zalihe
mesa u ocekivanju dolaska organizatora Mafesta, ne znam je li to istina?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/01/2007 : 18:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ako je istina, daj molim Vas javite ljudima da naruce sleper vise, doci cu i ja...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 23/01/2007 : 19:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ma kakav šleper, narucit cemo 5 vagona ako treba

uglavnom, drago mi je da cu vas opet sve ponovno vidjeti, a i upoznati neke nove ljude i da ce biti dobre zajebancije. koliko namjeravate ostati?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 23/01/2007 : 19:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Mene zanima da li su još uvijek najbolji cevapi kod Želje i kod Mrkve. Da li se pojavio još koji majstor?
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 23/01/2007 : 19:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

Mene zanima da li su još uvijek najbolji cevapi kod Želje i kod Mrkve. Da li se pojavio još koji majstor?

kako da se pojavi pored giganata: ŽELJO(oba), hodzic i eto mrkva, mislim da ostali nisu vrijedni spomena

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 23/01/2007 : 19:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Onda, Željo u nabavu. Nemoj da zafali cevapa!!!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 23/01/2007 : 19:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by TraX

quote:
Originally posted by wiskey

kako da se pojavi pored giganata: ŽELJO(oba), hodzic i eto mrkva, mislim da ostali nisu vrijedni spomena

pa ima još par dobrih cevabdžinica, ferhatovic npr i neke kojima ni ne znam ime . ali nemojte samo misliti na cevape, sacuvajte mjesta u stomaku i za pite, jer ima zaista fenomenalnih buregdžinica.

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 23/01/2007 : 19:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Joj, burek sam zaboravio. Naravno da i on dolazi u obzir. Dosta mi je da kad ovdje (Split)narucim burek, a on pita od cega, sira ili jabuka. Burek od jabuka. Brrrrrr, grrrrrr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/01/2007 : 20:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Citam danas u dnevnom avazu kako sarajevske cevabdzinice narucuju dodatne zalihe

Culi su da dolaziš.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/01/2007 : 20:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Culi su da dolaziš.

Svratit cemo mi i u Jablanicu...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/01/2007 : 20:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Meni pripremite Coca Cole ali da nije punjena u Hadžicima.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/01/2007 : 20:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Culi su da dolaziš.

Svratit cemo mi i u Jablanicu...

Bice gozbe kod Gojka!

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/01/2007 : 01:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Meni pripremite Coca Cole ali da nije punjena u Hadžicima.

www.gradac.hr

a koju bi ti?

enivej, šteta samo što ce biti nedjelja kada dolazite, jer grad je življi skoro svakim danom osim nedjelje, baš je ono nekako mrtvo nedjeljom, jer nema nekih zabavnih dešavanja. da barem dolazite cetvrtak, petak ili subotu kao prošli put... ali šta je tu je, nadam se da ce u svakom slucaju biti odlicno.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/01/2007 : 01:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Sve ce živnit kad mi dodemo

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 24/01/2007 : 11:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Vidim, delegacija reprezentativna. Valjda ce Dado CH imati više vremena za haber sa nama sad kad mu ne visi za vratom onaj dosadni Belgijanac (ne, ne mislim na seinfelda ).

Sad žurim - valja uloviti onih pet bizona za cevape. Dado dolazi!

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 24/01/2007 : 18:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Naravno. Samo reci.

prijatelju, ako mogne tex i ovaj ciko specijal koji je tek izasao. ako ti naleti - ako ne nema veze. dobro dosao u svakom slucaju!!

Go to Top of Page

kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts

Member since 10/08/2002

Posted - 24/01/2007 : 21:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kakaljin's Homepage  Send kakaljin a Private Message
Dobro dosli u Sarajevo

Cekamo vas

Bice i CEVAPA i PITE i svega sto zamislite

Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

Edited by - kakaljin on 24/01/2007 21:35:09
Go to Top of Page

kakaljin
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
420 Posts

Member since 10/08/2002

Posted - 24/01/2007 : 22:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit kakaljin's Homepage  Send kakaljin a Private Message
Kada budete dolazili ako ko ima texa Zlatnu seriju trebaju mi ovi brojevi:

723, 742, 743, 849, 971, 1083

Po pristojnoj cijeni i ocuvanost iznad 4-

Za njih dajem Pite i cevapa

Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

Edited by - kakaljin on 24/01/2007 22:02:51
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/01/2007 : 19:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
zna li se ko sve dolazi (osim gastona, dade i renky-a)?

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 25/01/2007 : 19:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Pa, kad se vec netko pita, najavljujem i svoju malenkost. Jedva cekam, nisam u Sarajevu bio dosta dugo, predugo.
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 25/01/2007 : 21:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Ovaj put uz Gastona u Sarajevo dolazi nova postava.

Ja na žalost ne mogu, a mislim ni Kico. Baš mi je žao jer prošle godine je bilo odlicno.

Puno pozdrava svima u Sarajevu, vidmo se u Makarskoj!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000