forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prezentacija MaFesta u Sarajevu: Nedjelja, 28.01.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 26/01/2007 : 02:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
dragi moji,
Evo ukopcali su mi danas internet u kasnopopodnevnim satima,
Naravno da sve delikatese tipa cevapi, pite, pitice, pive i pivice su na repertoaru. To sto je nedelja mrtvi dan nikoga nije briga jer takav skup ljudi zeljnih dobrog druzenja, zana, dobre kapljice i svega sto vole mladi bi i mrtve digao.
Stoga narode vidimo se u nedelju, zao mi je sto Ante i Kico nece moci doci ali nije ni lako danas od zene dobiti vizu...a tek ona metalna kugla oko noge...nema veze zamotat cemo im 10 cevapa pa nek im zamirise barem.
Gastone javni se berem satak prije da se dogovorimo gdje se nadjemo.

--< Inches don't make champions >--
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/01/2007 : 16:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by rocco21

Ja na žalost ne mogu, a mislim ni Kico. Baš mi je žao jer prošle godine je bilo odlicno.

Puno pozdrava svima u Sarajevu, vidmo se u Makarskoj!

eh šteta, taman sam mislio da ce cijela ekipa biti na okupu, pošto se ljetos nismo mogli uvezat dok sam bio u makarskoj. ali šta je, tu je, ko god došao, dobro došao.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 26/01/2007 : 18:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Zlatane, buduci da ti nemam br. mob. Sutra se planiramo okupiti i dogovoriti se za nedjelju pa mi se javni na mob: 061/51 00 51 da se dogovorimo kad.

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 26/01/2007 : 18:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
jos se nezna lokacija??

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 26/01/2007 : 18:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
biti ce birtija to je 100% sigurno...ostavi br. mob pa ti javnem gdje smo i kad smo.

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 26/01/2007 : 19:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
quote:
Originally posted by Leopold_IV

biti ce birtija to je 100% sigurno...ostavi br. mob pa ti javnem gdje smo i kad smo.

ma to mi je za ovog prijatelja, on me i tjerao da dolazim ovdje. samo stavite u topic gdje i kada pa ce on procitat i nacrtat se siguran sam

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/01/2007 : 20:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Dado je na dijeti, tako da se ne brinete. 2300 cevapa ce biti sasvim okay!

Steta sto Kico i Ante nisu mogli ici, ali nema veze. Oni ce doci drugi put.

Naravno, ako nekome trebaju stripovi - javite se do 06h ujutro.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 26/01/2007 : 21:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Dado je na dijeti, tako da se ne brinete. 2300 cevapa ce biti sasvim okay!

Steta sto Kico i Ante nisu mogli ici, ali nema veze. Oni ce doci drugi put.

Naravno, ako nekome trebaju stripovi - javite se do 06h ujutro.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

ona 2 ako moze tom prijatelju... (tex i chico novi, ili jedan svejedno, kako moze)

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17207 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 27/01/2007 : 10:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by TraX

ako moze tex-oluja na s. brdima ili ako kojim sucajem dodje nastavak.
bio bih zahvalan. naravno platim kad se vidimo

Neko je na forumu napisao da je broj 78 Oluja na Stejnovitim brdima povucen sa kioska, a taj broj Texa ce vjerovatno uskoro doci i na kioske u BiH i nema nastavka, prica je završena u tom broju. A u Hrvatskoj još nije izašao broj 79.
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 27/01/2007 : 12:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Danas u 4 kod vjecne vatre...
Za one koje eventualno ne znam prepoznat cete me po tomahawku za pasom okruzenom skupinom sumnjivih faca

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 27/01/2007 : 12:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by Leopold_IV
Za one koje eventualno ne znam prepoznat cete me po tomahawku za pasom okruzenom skupinom sumnjivih faca

Možda ti pošaljem Flika ali ja necu stici. No svakako se vidimo sutra.

Pogledajte šta se novoga oko stripa dešava u BiH: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 28/01/2007 : 02:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Bili, sjedili, dogovorili se...
spremamo iznenadjenje veselom kvartetu...
vide o tome u narednom postu...sa slikama naravno.

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 28/01/2007 : 13:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
i gdje ce to biti?? kad?

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 28/01/2007 : 15:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Kako je krenulo nece ni biti prezentacije, ovdje su samo da pojedu cevape i popiju koju. Nema veze sto ljudi u Sarajevu samo cekaju ispriku da se ispale za vikend na more, i to uglavnom upravo u Makarsku...
No nebitno, tako su isplanirali i gotovo. Cim mi se Sandro javi sa nekim podacima, javim i ovdje, a do tada me ceka Privredno pravo...

Pogledajte šta se novoga oko stripa dešava u BiH: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 28/01/2007 : 16:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Oko pet, u klizalistu u Zetri ce biti cijela ekipa, pa dodjite da porazgovaramo o svemu (ne samo o MaFestu) i ostavimo marku dvije za caj i sta vec ko bude pio (koliko sam shvatio, tu jedino nemaju alkoholnih pica).

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 28/01/2007 : 19:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Evo ja sam prvi i došao kuci jer nisam imao više vremena - valja cistiti ovu zadnju godinu, jebeš ga...
Uglavnom, nakon kuglanja (i moje 4 devetke ) izlasci se nastavljaju klizanjem i ostalim planiranim aktivnostima koje je Sandro pripremio, a ja se još samo mogu zahvaliti Gastonu na donesenim stvarima i reci vidimo se u Makarskoj.

Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 29/01/2007 : 02:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
Za sada kratko, zeclio bi se zahvaliti svima koji su bili s nama uz poruku da nam je bilo fantasticno. Opsirnije, detaljnije i s vise podjebavanja slijedi sutra kad budem u stanju drzati oba oka otvorena ..
Pozdravljam cijelu ekipu iz Osijeka, prenjeli su nam iskustva i mogu reci samo jedno...dogodine vam nece biti dosta jedna bacva divljaci
Laku noc svima, imam neko stivo koje me ceka...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 29/01/2007 : 12:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Bilo je fenomenalno, kao i uvijek kad nam dodu naši rodaci iz Makarske i okolice. Sjajno druženje, zajebancija i sve drugo što je sastavni dio ovakvih okupljanja. Predlažem da razdrmamo tu tradiciju i iduci put organizujemo nešto sterilno i dosadno. Tradicionalnim je postalo cak i moj plasman u kuglanju - po njemu uvijek znate koliko nas se takmicilo.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/01/2007 : 21:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Hvala svima u Sarajevu na toploj dobrodoslici, hvala 'Zelji' na cevapima, Verteru na bureku,
i cijeloj ekipi na dobroj zabavi i ugodnom druzenju.
Zurno sam poslao fax svicarskom prvaku u kuglanju, ni ne sanjaju kakav talent se krije u
Sarajevu, inace porijeklom iz Cazina. Rekoh da ga ugrabe dok nisu pocele stizati ponude iz Europe i svijeta.
Da su meni odmah pojasnili da cilj igre nije pogadjati one prazne prostore sa strana,
bio bih sigurno medju boljima... jos kad mi nebi gasili stazu u zadnjim sekundama... ekk...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/01/2007 : 01:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Nakon fenomenalnog druženja i provoda u Sarajevu teško je napisati nešto što bi moglo, bar donekle, izraziti pozitivna iskustva sa ovog "gostovanja".
Ljudi, fala vam za sve, bilo je genijalno! Pokušat cu sutra okaciti koju slicicu za docarati djelic atmosfere

PS
Zamalo da zaboravim fen u hotelu.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/01/2007 : 05:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Hvala svima u Sarajevu na toploj dobrodoslici, hvala 'Zelji' na cevapima, Verteru na bureku,
i cijeloj ekipi na dobroj zabavi i ugodnom druzenju.
Zurno sam poslao fax svicarskom prvaku u kuglanju, ni ne sanjaju kakav talent se krije u
Sarajevu, inace porijeklom iz Cazina. Rekoh da ga ugrabe dok nisu pocele stizati ponude iz Europe i svijeta.
Da su meni odmah pojasnili da cilj igre nije pogadjati one prazne prostore sa strana,
bio bih sigurno medju boljima... jos kad mi nebi gasili stazu u zadnjim sekundama... ekk...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

Dado, jesu li legli cevapi?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 30/01/2007 : 08:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Ljudi, ekipa ste na kvadrat. Hvala vam svima na svemu.
Renky, sreca tvoja da ima onih koji misle na tebe, zaboravnog.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/01/2007 : 12:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Slikice!? Da vidimo kako se razvijala situacija...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 30/01/2007 : 19:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
hvala našim dragim prijateljima iz dalmacije na posjeti i još jednom lijepom druženju. šteta samo što je sve, barem meni, prebrzo prošlo (jebiga, sve što je lijepo kratko traje, zar ne?), ali nadam se da cete nas uskoro opet posjetiti i u još vecem broju.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/02/2007 : 00:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Sutra ce bit slicica. I ona guzata na štangi

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000