Zahvaljujuci ljubaznosti gospodina Radica, vlasnika izdavacke kuce Bookglobe, i njegovoj toploj preporuci (citiram: "Picka ti mateina. Ti ceš meni komentirati posao. Pa ko si ti jebo ti pas mater. Još jedna rijec od tebe i gasim te u More Comicsu pa prodaj svoju robu gdje hoceš. Ako misliš da ne mogu isprobaj me." Kraj citata.) Fibrina izdanja od sada više ne možete kupiti u More Comicsu, stoga vam preporucamo da naša izdanja potražite u striparnici Libellus.
Kasnije veceras, izvještaj sa otvaranja izložbe, samo na: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Izgleda da je gospodin kojeg spominješ malo nervozan... cini mi se da znam i zašto. Npr., ponovno pokrenuti Ultimate Spiderman/ X-Men vec je 15 puta mijenjao datum izlaženja, sada i cijenu, a u novom broju gotovo otvoreno mole "kupite nas da ne propadnemo", opravdavajuci se navodnim povecanjem troškova proizvodne, što valjda i djeca znaju da nije istina... Zato je gospodin nervozan...
Pa, ima hrpa razloga, Bookglobe i MC su do sada imali lijepi desetogodisnji monopol na strip sceni kojeg vise nemaju itd itd, ali recimo da je konkretan povod bio sto sam na uppsu komentirao da je BP prijevod Blacskada mozda malo bolji od Bookblobeovog. On mi je htio zabraniti komentiranje njegovih izdanja, ja sam naravno odbio. Njegov odgovor sam citirao:)
Zahvaljujuci ljubaznosti gospodina Radica, vlasnika izdavacke kuce Bookglobe, i njegovoj toploj preporuci (citiram: "Picka ti mateina. Ti ceš meni komentirati posao. Pa ko si ti jebo ti pas mater. Još jedna rijec od tebe i gasim te u More Comicsu pa prodaj svoju robu gdje hoceš. Ako misliš da ne mogu isprobaj me." Kraj citata.) Fibrina izdanja od sada više ne možete kupiti u More Comicsu, stoga vam preporucamo da naša izdanja potražite u striparnici Libellus.
tipfeler!
**************** "It eats you starting with your bottom!"
ja nisan nikad bija.nekoliko puta bija brat,kaže da su u Libelusu puno ljubazniji nego u MC
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!