forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dark Tower - The Gunslinger Born
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 09/02/2007 : 07:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
Nije me briga ni za Kinga, cak ni za Petera Davida, kojeg inace izuzetno cijenim, nego za crtež.

Ljudi moji, Jae Lee + Richard Isanove je tako dobra kombinacija, da nikakva prica ovdje nije bitna, ovo se samo gleda.

jaki
Advanced Member

Croatia
27007 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/02/2007 : 08:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
al si preša na slikovnice?

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/02/2007 : 11:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Ja cekam 6ti dio pa cu onda komentarisati - za sada, stvarno je predivno nacrtan... i ne svida mi se što odjednom svi ucenici moraju imati sokola da bi skontao kako bi to moglo biti njegovo oružje, bespotrebno mjenjanje price... u ostalom se drži Kingova slova, koliko toliko...
Znam, reko i slago... :)

Uskoro, opet o stripu u BiH na: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 09/02/2007 : 11:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

al si preša na slikovnice?

Kada su danas dobre price uglavnom na televiziji, a puno rjede u stripovima.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1054 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 20/01/2010 : 18:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message
Da malo ovo oživim.....naime nedavno sam se docepao upravo ovog prvog dijela, na engleski. E sad koliko vidim u hrvatskoj je izašao samo ovaj dio.....kako sam se zapalio za pricu poslao sam algoritmu mail sa pitanjem da li namjeravaju izbaciti ostale.

Odgovor mi je stigao u obliku " Izdat cemo, ali ne znamo kada" ....što je prevodim "Nikada ili kad nam se digne".

Dakle, zanima me da li tko zna da li se ostale knjige mogu nabavit gdje tu kod nas (na eng. naravno).....gledao sam malo ebay i amazon ali me muci poštarina koja mi ispadne skoro koliko i strip....tako da sam privrženiji kombinaciji kupnje u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25510 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/01/2010 : 18:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
E vidi, i ovde ima ova tema! ;)
Ja sam baš pre neki dan hteo da kupim i kad sam video crtež, odustao sam. Dosadno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/01/2010 : 18:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ja sam baš pre neki dan hteo da kupim i kad sam video crtež, odustao sam. Dosadno.

Dosadno je preblaga rijec. Ne znam kad me je neki strip tako smorio kao DT.
St.Kinge drzi se knjiga. Ne moze svako djelo biti majstorski u svim medijima.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 20/01/2010 : 18:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message
I ja sam se odusevio crtezom ali kad sam video one skice na kraju stripa svatio sam da je to vise do boje nego crteza.
Inace Gunslinger Born je dobar za one koji citaju Dark Tower posto prepricava 4. knjigu Wizard and Glass. To je nesto najdosadnije sto sa ja ikada citao i odvojila me je od serijala - nekoliko godina nisam mogao da se vratim.
Sad lepo kad stignete do te knjige vi je preskocite, procitajte strip i posle nastavite sa 5. knjigom.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 20/01/2010 : 19:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Nekakvo otrcano poetiziranje u horror-western žanru... ili tako nešto, davno sam to citao. Naravno, crtež mi je jasnije ostao u sjecanju.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25510 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/01/2010 : 19:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by manhunter

Dosadno je preblaga rijec. Ne znam kad me je neki strip tako smorio kao DT.
St.Kinge drzi se knjiga. Ne moze svako djelo biti majstorski u svim medijima.

Ma ja sam samo pogledao unutra, i video crtež, pa ga nisam ni kupio.

Meni je ovo dobar, ali dosadan crtež:

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1054 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 20/01/2010 : 19:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message
Vi ste ljudi puknuli ko kokice.....šalim se, naravno o ukusima se ne raspravlja....

Meni je ovo fantastican crtež....svaka stranica je malo umjetnicko djelo......možda mrvicu preintenzivne boje tu i tamo, al sve u svemu jedan od boljih stripova, naravno za mene.

Kad ste vec tu, jel ima ko odgovor na moje pitanje gore.....plizzzzzz
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 21/01/2010 : 23:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message
quote:
Originally posted by www2

Vi ste ljudi puknuli ko kokice.....šalim se, naravno o ukusima se ne raspravlja....

Meni je ovo fantastican crtež....svaka stranica je malo umjetnicko djelo......možda mrvicu preintenzivne boje tu i tamo, al sve u svemu jedan od boljih stripova, naravno za mene.

Kad ste vec tu, jel ima ko odgovor na moje pitanje gore.....plizzzzzz

Crtez je odlican, ali vuce vise na dizajn, tamne siluete i naglasene boje. Meni je to OK.

A sto se tice odgovora, pojma nemam
Ako su ti oni tako rekli, tako ce i biti.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 22/01/2010 : 00:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
quote:
Originally posted by Born To Run

I ja sam se odusevio crtezom ali kad sam video one skice na kraju stripa svatio sam da je to vise do boje nego crteza.
Inace Gunslinger Born je dobar za one koji citaju Dark Tower posto prepricava 4. knjigu Wizard and Glass. To je nesto najdosadnije sto sa ja ikada citao i odvojila me je od serijala - nekoliko godina nisam mogao da se vratim.
Sad lepo kad stignete do te knjige vi je preskocite, procitajte strip i posle nastavite sa 5. knjigom.

Ceo serijal Dark tower je ogromno delo. Slazem se da kada sam naleteo na ovu knjigu, smorio sam se na pocetku, ali kada sam zavrsio sve se uklapalo u ovu Kingovu celinu. Na sajmu knjiga video sam Algoritmovo izdanje. Sigurno cu ga uzeti, jednog dana, sada su finansije veliki problem. Ono sto bi hteo da napomenem, mislim da je greota da neko cita prvo strip a posle da cita (ili ne procita uopste) knjigu. Cela Kingova prica je toliko opsirna i duboka i objedinjuje nekoliko njegovih romana (Uporiste i Salemovo pre svega). Oni koji vole Kinga morali bi prvo da citaju delo pa onda strip. Tek onda mislim da ce dozivljaj biti potpun. Ja sam skinuo sa torenta, dakle za sada imam samo piratsku pdf verziju. Vecina likova je tacna kakve sam ih zamisljo dok sam citao knjigu.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000