forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 "Prokletstvo Posejdona" na kioscima!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 04/03/2007 : 12:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
nije poenta ko kopira vec ko je u tome bolji

Šar Kibrat Arbaim
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 04/03/2007 : 12:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by karven

nije poenta ko kopira vec ko je u tome bolji

Šar Kibrat Arbaim

Tocno
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/03/2007 : 10:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Burattini uvijek kopira. Prije je kopirao "Ime ruže", "Velika pljacka vlaka" a sad "Pirate s Kariba". Inace, koliko je ovaj specijalac opljuvan po forumu, mislia sam da je stvarno loše. Ali, ocjena ja solidna +3. Dao bih i više da scenarist na kraju ne pokušava traljavo objasnit smisao epizode. Ferri je srašno dobar ako ga usporedim sa Wandering Fitzyem. Crteži su mu ovaj put dosta detaljniji. Naslovnica je lijepo obojana i mislim da je glava normalna, ali tijelo nije u skladu.

Ajd kako je kopirao Pirate s Kariba kad su te epizode izašle puno prije samog filma. Pirati su klasika i ti filmovu su bili prvi medu prvim pustolovnim žanrovima koji su postojali, a pošto je Zagor strip slicnog tipa, e onda!? Kod Cibole nadovezuje se na Castellijevu tezu sa drevnim civilizacija, a Krakena, Atlantidu, Ljude Ribe, Kaina, Velike Drevne je uzeo od Howarda i Lovecrafta, molit cu lijepo...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 05/03/2007 : 13:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
Nisu izašle prije filma.Pirati sa Kariba prvi dio je izašao mislim da prije tri ili više godina,a ovo je najnoviji specialac i u Italiji i kod nas

Napisao sam knjigu Trst.Primam narudžbe na mail.Cijena knjige 15 eura.Knjiga je politicki,erotski,akcijsko,vratolomni thriler koji ce vas držati u napetom išcekivanju svo vrijeme
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/03/2007 : 15:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Govorim o Krakenu... Kosture sa macevima ti je imao Sclavi u kultnom Prokletom blagu.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000