Author |
Topic  |
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 10:26:00
|
quote: Originally posted by Inferno
Burattini uvijek kopira. Prije je kopirao "Ime ruže", "Velika pljacka vlaka" a sad "Pirate s Kariba". Inace, koliko je ovaj specijalac opljuvan po forumu, mislia sam da je stvarno loše. Ali, ocjena ja solidna +3. Dao bih i više da scenarist na kraju ne pokušava traljavo objasnit smisao epizode. Ferri je srašno dobar ako ga usporedim sa Wandering Fitzyem. Crteži su mu ovaj put dosta detaljniji. Naslovnica je lijepo obojana i mislim da je glava normalna, ali tijelo nije u skladu.
Ajd kako je kopirao Pirate s Kariba kad su te epizode izašle puno prije samog filma. Pirati su klasika i ti filmovu su bili prvi medu prvim pustolovnim žanrovima koji su postojali, a pošto je Zagor strip slicnog tipa, e onda!? Kod Cibole nadovezuje se na Castellijevu tezu sa drevnim civilizacija, a Krakena, Atlantidu, Ljude Ribe, Kaina, Velike Drevne je uzeo od Howarda i Lovecrafta, molit cu lijepo...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts
Member since 09/12/2006 |
Posted - 05/03/2007 : 13:44:19
|
Nisu izašle prije filma.Pirati sa Kariba prvi dio je izašao mislim da prije tri ili više godina,a ovo je najnoviji specialac i u Italiji i kod nas
Napisao sam knjigu Trst.Primam narudžbe na mail.Cijena knjige 15 eura.Knjiga je politicki,erotski,akcijsko,vratolomni thriler koji ce vas držati u napetom išcekivanju svo vrijeme |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 15:32:29
|
Govorim o Krakenu... Kosture sa macevima ti je imao Sclavi u kultnom Prokletom blagu.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
Topic  |
|