procita jucer! da se prica malo razdužila bilo bi bolje! fali malo mistike još! ocijena 3/5! crtež bi moga bit bolji! lošiji je od standardnog ferrievog!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
ma skroz ok prica (vidi se da je burattini imao pomoc), definitivno jedan od boljih zagi specijalaca (koji su uglavnom ajme majko)....svrsetak traljav, oduljen, ferri blijed, ali i takvo sve skupa ima stiha, zabavno... a i ovakav ferri drazi mi od bilo koga drugog u zagorovu staffu... svaki ludens svog bisera ima, izdvajam "posadu nemrtvaca" umjesto "neumrlih"...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Za razliku od nekih prošlih, ovaj Specijalac cisto mi je ok! Ferri je s godinama sve slabiji, ali još uvijek zna stvoriti odlicnu atmosferu u stripu, za razliku od nekih drugih crtaca.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Za razliku od nekih prošlih, ovaj Specijalac cisto mi je ok! Ferri je s godinama sve slabiji, ali još uvijek zna stvoriti odlicnu atmosferu u stripu, za razliku od nekih drugih crtaca.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
upravo to! (obje recenice)
Trebalo je biti jednostavno "zivi mrtvaci" i nemrtvi i neumrli je po meni nakaradno.
nope neumrli je: 1. jedna rijec 2. kudikamo ljepše, izražajnije i mocnije, makar nije sinonim, ovisi o kontekstu, jer... 3. ...mi smo ovdje svi neumrli, a ne znam ima li koji zombie
Osobno mislim da netreba biti jedna rijec, hrvatski je takav jezik kojem jednostavno ne pasaju slozenice, a druga stvar, kao sto kazes rijec neumrli ne odgovara svari koju imenuje
ma neee, tu se misli na slozenice tipa autoprijevoz a ne ovakve, skroz lijepa rijec i skroz dobra u ovome kontekstu, vjeruj mi...ali dobro, ti biras sto ti bolje pase, jasno...skrenusmo s teme...
procitah ga jucer. skroz je dobar.bolji od lutalice u svakom slucaju
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
Meni ovaj specialac lici na Pirate sa Karibov prvi dio.Volim gusare i pomorce i svu tu njihovu historiju ali mi je bez veze kad se pojavljivaju neki zombiji i neka fantazija.Razocaravajuce kao i film.
Napisao sam knjigu Trst.Primam narudžbe na mail.Cijena knjige 15 eura.Knjiga je politicki,erotski,akcijsko,vratolomni thriler koji ce vas držati u napetom išcekivanju svo vrijeme
Burattini uvijek kopira. Prije je kopirao "Ime ruže", "Velika pljacka vlaka" a sad "Pirate s Kariba". Inace, koliko je ovaj specijalac opljuvan po forumu, mislia sam da je stvarno loše. Ali, ocjena ja solidna +3. Dao bih i više da scenarist na kraju ne pokušava traljavo objasnit smisao epizode. Ferri je srašno dobar ako ga usporedim sa Wandering Fitzyem. Crteži su mu ovaj put dosta detaljniji. Naslovnica je lijepo obojana i mislim da je glava normalna, ali tijelo nije u skladu.