Ovo je jedna od definitivno losijih naslovnica u povijesti Zagora....... Desna ruka ko u invalida a glava duplo veca nego sto bi trebala mu biti u odnosu na tijelo
Posada Posejdona, nizozemskog broda iz 17. st. tijekom putovanja prema Indiji, oskvrne drevni fenicki hram posvecen Bogu Baalu. U davnim vremenima, Fenicani su istraživali uzduž i dalje od Indijskog oceana i posjedovali tajnu koja je vodila njihova plovila prema nepoznatim morima. Kapetan Van Dorsen i njegovi ljudi se je domognu, no kad spoznaju da je odredeno znanje osobito opasno, vec je prekasno... Zapovjednikov posljednji potomak, mlada grofica Elisa, nailazi na neke sacuvane dokumente u porodicnoj ladanjskoj kuci. Ti zapisi upucuju na tragove blaga koje je jednom pripadalo njezinom pretku, no opskurna prisutnost najednom se stvori oko nje: posada Posejdona materijalizira s namjerom da ubije! Cak i Zagor izgleda bespomocan naspram prijetnje koja dolazi iz Onostranstva... sve dok ga najneobicnija carolija ne udvede u borbu za svoj vlastiti život protiv legija prikaza koje se okupljaju oko njega vitlajuci stoljetnim macevima!
I kaj je sad tu loše, pitam se što ljudi ocekuju od stripa i Bonelli kuce unutar stripa. Meni je svaki Zagor malo lošiji ili malo bolji, cak sam se privikao i na postferri/donatelli crtace (osim Chiarolle), u svakom slucaju i blentaviji Zagor mi je opet pola sata gušta i ponovni susret sa starim prijateljem iz djetinjstva.
Naslovnica je jedna od najlipših ikad.Neznam ko može rec da naslovnica nevalja...neko ko nema niti malo osjecaja za crtanje.Misec i brod na nebu su savršeni.
A jel ti vidiš da brod leti nebom?A gledaš proporcije Zagora, pokušavaš gledat realno na stvar.Pazi, Ferri je, za razliku od ostalih crtaca, umjetnik, sa dušom šta se kaže.Ima svoj stil,koji je, nešto posebno.Ferri cini Zagora posebnim.Pa sad ti traži glava jel veca il nije.Kad sam vidija ovu naslovnicu vec prije u italiji pomislija sam, ovaj Ferri je prejak.Nek živi i crta do 100 godine ove nepropocjonalne Zagore!
Ljudi kako smo daleko sa Specialcem????Kad ce to na kioske??Ajmo obrazujte me malo,informisite me,nemam ja dugo strpljenja za ovakbve stvari.Ja hocu specialac odmah!!!! hahaha-zezam se ali stvarno kad ce,sav sam u iscekivanju,kad ce vec stici na kioske!?!?A vi svi koji svršavate na naslovnice,pa ne zaboravite da to je samo strip a ne tražite dlake u jajetu,šta nas briga razmak ruke i glave i proporcije i šta ja znam.Pa nije sad Ferri Van gogh,Picasoo i šta ja znam a ni viste niste neki "poznavaoci" koliko od vas je studiralo likovni?
Ljudi kako smo daleko sa Specialcem????Kad ce to na kioske??Ajmo obrazujte me malo,informisite me,nemam ja dugo strpljenja za ovakbve stvari.Ja hocu specialac odmah!!!! hahaha-zezam se ali stvarno kad ce,sav sam u iscekivanju,kad ce vec stici na kioske!?!?A vi svi koji svršavate na naslovnice,pa ne zaboravite da to je samo strip a ne tražite dlake u jajetu,šta nas briga razmak ruke i glave i proporcije i šta ja znam.Pa nije sad Ferri Van gogh,Picasoo i šta ja znam a ni viste niste neki "poznavaoci" koliko od vas je studiralo likovni?
Da,Picaso se odlikovao pravilnim proporcijama Ferri umjetnik???Ha,ha,ha
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Pa meni naslovnica uživo djeluje puno ljepše iako se slažem da je jedna od lošijih. Crtež unutra je standardni Ferri, ništa lošiji ni bolji, po meni. Nije mi ga se dalo još citati; nekeko izbjegavam sve u vezi sa Zagorom u zadnje vrijeme :(
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!