Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 24/06/2009 : 22:21:12
|
quote: Originally posted by kreŠa
Djole, imas jos italijana?
Za prodaju? Možda neke restlove, treba da pogledam.
quote: Originally posted by Gil-galad
Ðole, da li je i stoti broj u boji?
Naravno. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 24/06/2009 : 22:56:49
|
quote: Originally posted by kreŠa
Sad nece iz inata!
Vi'š da hoce! ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 24/06/2009 : 22:58:10
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Ðole, da li je i stoti broj u boji? Živo me zanima kada Libellus stigne i sa Martinom, a i Nathanom do tih stotki, hoce li ih objaviti u boji... (Za NN nisam siguran, pa pitam...)
Naravno da ce ih objaviti u boji! |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 25/06/2009 : 11:06:20
|
U Italiji startao reprint Nathana- Granderistampa, kao i kod Dylana 3 epizode, u prvom broju je i nulta, kad ce Libellus poceti od prvog broja,onako kao kod Nicka, jedna stara i par novih knjiga... |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 11:43:46
|
quote: Originally posted by fantom
U Italiji startao reprint Nathana- Granderistampa, kao i kod Dylana 3 epizode, u prvom broju je i nulta, kad ce Libellus poceti od prvog broja,onako kao kod Nicka, jedna stara i par novih knjiga...
e to se i ja pitam i nadam se pozitivnom odgovoru od strane izdavaca jer bi bilo sjajno imati kompletnu ediciju u libellus izdanju |
|
|
Topic |
|