Author |
Topic  |
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 29/10/2007 : 21:13:07
|
quote: Originally posted by jang
po meni 8 knjiga je odgovarajuce :)
više bi volio da dodate gas Specialcima jer tu najviše zaostajemo
Osam knjiga + dva specijalca godišnje.  |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 29/10/2007 : 22:17:43
|
mmm da,osobno bi sada rade jednu stanku s Gigantima od godinu dana npr. pa da se umjesto toga izdaju još 4 nathan knjige više i 2-4 specijalca... tak da uhvatimo Gigante... naravno ocekujem i almanah knjigu te agenciju alfa...
ahhh,koje li slatke muke :D |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/10/2007 : 22:22:07
|
quote: Originally posted by darkraver
mmm da,osobno bi sada rade jednu stanku s Gigantima od godinu dana npr.
Hm, nisan siguran da se to baš tako može... možda se prava otkupljuju na rok od godinu, odnosno izdavac se obvezuje da ce nešto objaviti unutar odredenog roka... zamisli pauziraš a netko uleti i mazne ti prava... Mislim da to, "mi bi malo odmorili", ne pali   |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 01/11/2007 : 14:07:12
|
Fin (iako ne i konacan) prikaz grananja NN multiverzuma.
Fali vremenski tok iz ranih NN almanaha i 10 giganta...
 |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 01/11/2007 : 14:13:55
|
Italijanski pokušaj Bonelli timelinea. ;)
http://img62.imageshack.us/img62/9331/tl102fn2jo7.jpg
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 01/11/2007 : 14:20:35
|
Plus, u NN 199 - Nathan vs Andy Havilland... osveta je slatka rabota...
 |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 20/11/2007 : 14:34:54
|
Procitah sada 197 i 198 (hvala tantus!)
Elem, spoilers on...
Nisam baš oduševljen. Glavni problem je što Vietti ima toliko puno loptica u vazduhu da ne vidim kako zamišlja da sve poveže u poslednjem broju. Primera radi, prva tri dela price se bave putovanjem kroz vreme/paralelne dimenzije, i nekako imam osecaj da necemo dobiti nikakav dodatni pay off za to što smo tri broja pratili pricu koja je prakticno samo prolog za konacni pad Uranije (i za buduci mini serijal Dipartimento 51 u okviru Universo Alfa), a koja je sasvim lepo mogla da se isprica i u jednoj epizodi. Pride, tu su još i Tehnopate, Kvantni covek, Mister Alfa, Sub city, odnosi sa Marsom... sve je to samo dodtaknuto u poslednjih nekoliko brojeva - i zaslužuje neko razrešenje, a ne deluje mi verovatno da cemo ga dobiti.
To po strani - konacni pad Uranije je u ova dva broja nekako tretiran sa manje važnosti nego prvi pad. Mislim, posle prvog pada Uranije imalo smo uvodenje diktature Prokonzula, Legs i Al su napustili Alfu, Nathan je ostao bez svog starog stana, i svet je delovao mnogo mracnije nego pre. Sada? Okej, 197 se bavi razaranjem Citta est, ali u 198, sa par kapcija unutrašnjeg monologa "Pomoc je konacno organizovana", "Ubrizgane su u tle razne supstance da bi se sprecilo širenje zaraza i da bi se uklonio miris mrtvih" kao da je sve rešeno. Alo, svemirska stanica je pobila milijardu ljudi, po drugi put u zadnjih 5 godina - što bi iko uopšte razmišljao da ostane da živi u Citta est?
I to sve po strani, ovo je definitivno povezalo sadašnji NN univerzum sa onim što je Vietti ucinio u Generazione futuro, nekih 500 godina u buducnosti - a to mi se baš ne dopada. Serrin Nathan je živeo u svetu koji je izgubljen u vremenu i prostoru, i koji je zati kroz tehnobiološke ratove bio osuden na propast - ali je ipak imao neku svetlu buducnost na kraju tunela, onu buducnost koju smo videli na kraju prvog giganta. Ovde to više nije slucaj: rat sa orbitalnim stanicama, pa onda konacni pad Uranije, pa rat sa Imeprijom Marsa, pa onda Tehnobiološki ratovi, pa onda zaraza koja je pobila sve Ultra sapiense, i na kraju, diktatura Ekvilibrijuma i rat sa Mute. Sve gore od goreg, nema svetla na kraju tunela - a ako ga ima, u pitanju je voz.
I tako. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 21/12/2007 : 22:18:34
|
Odbrojavanje završeno! 

L’ultimo anello Soggetto e sceneggiatura: Bepi Vigna Disegni: Germano Bonazzi Copertina: Roberto De Angelis Colori: Germano Bonazzi e Fabio D’Auria

|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
SenG
Junior Member

Canada
393 Posts
Member since 23/04/2006 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 26/03/2008 : 14:20:36
|
Shamelles commercial time!
Epizode NN u kojima se dešava ovo:
quote: Originally posted by Djole

možete kupiti ovde:
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=754882
 |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 26/03/2008 : 14:25:12
|
Duplikati sa e-baya. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Posted - 26/03/2008 : 15:15:57
|
ah tako znaci, vec sam pomislio da polako odustaješ od talijanskih NN izdanja. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 26/03/2008 : 15:34:50
|
quote: Originally posted by I like girlz
ah tako znaci, vec sam pomislio da polako odustaješ od talijanskih NN izdanja.
Aha, uvideo sam da je sve to cist trash i da ne vredi. 
quote: Originally posted by mpavin
što to pada na Zemlju? orbitalna stanica?
Kupi pa ceš saznati.  |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts
Posted - 26/03/2008 : 15:50:32
|
quote: Originally posted by Djole Kupi pa ceš saznati. 
Eh, lako reci, ali ionako ne znan talijanski pa mi to ne triba. izgleda kao orbitalna stanica, bit ce da je Melpomena pošla kvragu  |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/03/2008 : 22:56:13
|
quote: Originally posted by I like girlz
izgleda sjajna epizoda. jedva cekam libellus izdanje.
Ma ima vremena, zivot je pred nama!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 24/06/2009 : 22:09:54
|
Ništa, samo da priuštim Dekari užitak da i ovaj topik prebaci u Bonelli. ;) |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 24/06/2009 : 22:19:23
|
Ðole, da li je i stoti broj u boji? Živo me zanima kada Libellus stigne i sa Martinom, a i Nathanom do tih stotki, hoce li ih objaviti u boji... (Za NN nisam siguran, pa pitam...) |
 |
|
Topic  |
|