Author |
Topic |
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/02/2007 : 11:04:46
|
Ne znam previse, pa ako neko moze da dopuni informaciju - odlicno, ali ono sto znam je sledece. U organizaciji Francuskog kulturnog centra iz Beograda i izdavaca System Comics i Dagda, od 16. aprila u Beogradu ce se odryati fešta stripa sa izložbama, tribinama, predavanjima, potpisivanjem albuma, susretima sa autorima i fanovima... Gosti: - Francois Boucq (Fransoa Buk) - autor Izbacivaca (Bouncer) i drugih, meni odlicnih, stripova (Bouche du Diable, La Femme du Magicien..) - Bruno Lecigne (Bruno Lesinj) - direktor izdavacke kuce Les Humanoides Associes.
A pominje se i moguce gostovanje Alexandra Jodorowskog, Zorana Janjetova i Enki Bilala.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 20/02/2007 : 12:18:45
|
quote: Originally posted by marlowe
Ne znam previse, pa ako neko moze da dopuni informaciju - odlicno, ali ono sto znam je sledece. U organizaciji Francuskog kulturnog centra iz Beograda i izdavaca System Comics i Dagda, od 16. aprila u Beogradu ce se odryati fešta stripa sa izložbama, tribinama, predavanjima, potpisivanjem albuma, susretima sa autorima i fanovima... Gosti: - Francois Boucq (Fransoa Buk) - autor Izbacivaca (Bouncer) i drugih, meni odlicnih, stripova (Bouche du Diable, La Femme du Magicien..) - Bruno Lecigne (Bruno Lesinj) - direktor izdavacke kuce Les Humanoides Associes.
A pominje se i moguce gostovanje Alexandra Jodorowskog, Zorana Janjetova i Enki Bilala.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
svoje ucheshtje na ovoj manifestaciji potvrdio je i Dejan Djokovitj Dekara(Dijan Giokovik Dikire) urednik te osnivach izdavachke korporacije Lavirint.
Msje giokovik se josh jednom u svoje ime zahvaljuje organizatorima koji su u njegovu chast odluchili da upriliche ovu malu zabavu i tako proslave njegov 28i rodjendan te gospodi Buk, Lesinj,Zodorovski, Janjetov i Bilal koji su potvrdili svoj dolazak na ovaj parti milenijuma.
msje Giokovik tje ovaj put uchiniti nezapamtjeni presedan i svojim prisustvom obradovati mnogobrojne fanove i poshtovaoce svoga lika i dela tokom celolokupnog trajanja ovog svojevrsnog festivala zahvalnosti!!! Iskoristite ovu jedinstvenu i neponovljivu priliku i dopustite sebi susret sa istinskom legendom domatjeg i sveCkog stripa. Msje Giokovik pozdravlja i podrzava pochasti uputjene mu tako da svoje poklone, zahvale i (ne)rodjenu decu mozete uruchiti direktno na ruke presvetog nam Vodje. Ovaj jedinstveni dogadjaj sigurno tje zagrejati srca i razgaliti masu. Msje Giokovik vas pozdravlja i zeli ugodno odbrojavanje do nultog minuta susreta.
s poshtovanjem, gospodin Gligorije Milichitj dekarainista extraordinarfe i PR menadzer korporacije Lavirint inc
**************** "It eats you starting with your bottom!" |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 20/02/2007 : 13:17:35
|
Svakako da nije slucajno odabran datum - 16. april, jer to je rodjendan gospodina Gikovika, a samim tim i medija stripa juzno od Skandinavije i istocno od Pekosa. Prisustvo samog gospodina Giokovika je svojevrstan presedan zbog kog ce ova manifestacija ostati zabelezena zlatnim slovima u eonima koji dolaze. Nezvanicno se saznaje da je g. Giokovik velikodusno pristao da odvoji punih 10 minuta za susret sa svojim brojnim poklonicima, a pominje se i organzovanje javne tombole gde je glavna nagrada salvet sa potpisom g. G.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/02/2007 : 14:01:59
|
quote: Originally posted by jang
oce li Mr. Giokovik razveseliti fanove i sa Brik 2 ?
Msje Giokovik tje uchiniti sve shto je u njegovoj motji da fanovima ovog izuzetnog ali nazalost prodajno potcenjenog stripa taj presveti 16i april uchini josh toliko znachajnijim drugim albumom Brita. Hvala na Vashem interesovanju.
Iskoristio bih ovu priliku i da demantujem glasine o tombolisanju salvete sa potpisom msje giokovika.
Kao i obichno mediji su izvrnuli tachnost informacije.
Naime, u dogovoru sa portalom stripovi.com te njihovom aukcijskom ispostavom uskoro mozete ochekivati ponudu stoLJeTJa u vidu mogutjnosti da bidate na ruchak i dvochasovno druzenje sa msje Giokovikom i njegovim zaposlenima za vreme trajanja aprilske manifestacije.
Konkretnija ponuda ochekuje se u narednih par dana pa osmatrajte pazljivo na pochetak aukcije.
Vishe informacija u zvanichnom obaveshtenju koji sledi uskoro.
s poshtovanjem Gligorije Milichitj dekaraista extraordinare i PR menadzer Lavirint INC
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6246 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 21/02/2007 : 11:01:24
|
Vrhunska vijest!Volio bih doci na ovaj festival.Do kad ovo traje?
Da li mister Giokovik razmišlja i o ŽIKA #2?
Bond.James Bond. |
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
Posted - 21/02/2007 : 11:43:00
|
[quote]Originally posted by BlekenDekara
Msje Giokovik tje uchiniti sve shto je u njegovoj motji da fanovima ovog izuzetnog ali nazalost prodajno potcenjenog stripa taj presveti 16i april uchini josh toliko znachajnijim drugim albumom Brita. Hvala na Vashem interesovanju.
A naravno mozemo ocekivati i NEOM 13, 14, 15, 16, i 17 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/02/2007 : 12:03:01
|
quote: Originally posted by Aco
Da li mister Giokovik razmišlja i o ŽIKA #2?
kao shto je i obetjano s moje i s strane Msje Tadic(Tadik) Zika#02 izlazi u martu. Hvala na Vashem interesovanju.
s poshtovanjem, Gligorije Milichitj Dekaraista extraordinare i PR menadzer Lavirint Inc
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/02/2007 : 12:09:28
|
quote: Originally posted by magirus A naravno mozemo ocekivati i NEOM 13, 14, 15, 16, i 17
josh jedno kukavichnje jaje i gnusna laz podmetnuta od strane konkurencije a sve u cilju da se uzdrma integritet i status Msje Giokovika i njegove stripske vizije. Podsetjam josh jednom da Msje Giokovik preferira i u svom civilno-chitalachkom zivotu stripsku serijalizaciju tako da se ovakav potez (takozvana - libellus metoda) ne moze ochekivati u njegovoj izdavachkoj koncepciji.
s poshtovanjem, Gligorije Milichitj Dekaraista extraordinare i PR menadzer Lavirint inc
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/02/2007 : 13:14:56
|
quote: Originally posted by magirus
Onda bar 13?????
samo ako(i)ovaj put brutalno okasnimo....
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6246 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 21/02/2007 : 13:18:13
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
(takozvana - libellus metoda) ne moze
He,he..dobra ti je ova.
Inace,volio bih da dode i Jodorowsky.Mislim,tip koji napiše Presveto srce mora biti totalni ludak i bilo bi zanimljivo družiti se sa njim;-)).
Bond.James Bond. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/02/2007 : 13:32:39
|
quote: Originally posted by Aco
Inace,volio bih da dode i Jodorowsky.Mislim,tip koji napiše Presveto srce mora biti totalni ludak i bilo bi zanimljivo družiti se sa njim;-)).
i ja bi voleo da mu shanem par rechi na uvce i lichno mu se zahvalim glede kolichine texta u (tretjem) albumu
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
night
Senior Member
Serbia
1680 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/03/2007 : 22:13:56
|
sam noira - jok. ne svidja mi se.
impaler sam bash neki dan overio tretju svesku i sad bi stvarno bio red da sednem i napokon i ISCHITAM :)
javnem rezultat, mada, iskreno, mislim da uz par kojeg u ovom trenutku imamo( pod mnozinom mislim na mene i chika Djordjina, lepshu polovinu Lavirinta:))) na oku i pletjima , sumnjam da mozemo ove godine izgurati josh jedan novitet...
inache taj Postitj i Marinkovitj koji crtkaju tog Impalera su(ochito jelte) neki nashe gore list momci... znam da su davno po marlovljevom pozivu svrnuli malo do Uppsa i razmenili par postova... elaboriratje nadam se malo vishe(ko su, shta su, gde su...) chika Vuk ako svrne ovde)...
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/03/2007 : 22:16:45
|
..i da, jang, perverznjaku overeni, jel ono Vicky Vette krasi tvoj avatar na striparni ili meni ochi vide ono shto u stvari zele:)))?
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Posted - 03/03/2007 : 23:11:29
|
..i da, jang, perverznjaku overeni, jel ono Vicky Vette krasi tvoj avatar na striparni ili meni ochi vide ono shto u stvari zele:)))?
**************** "It eats you starting with your bottom!"
njet. 7 of 9, resistance is futile
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 03/03/2007 : 23:22:45
|
sam noira - jok. ne svidja mi se.
impaler sam bash neki dan overio tretju svesku i sad bi stvarno bio red da sednem i napokon i ISCHITAM :)
javnem rezultat, mada, iskreno, mislim da uz par kojeg u ovom trenutku imamo( pod mnozinom mislim na mene i chika Djordjina, lepshu polovinu Lavirinta:))) na oku i pletjima , sumnjam da mozemo ove godine izgurati josh jedan novitet...
inache taj Postitj i Marinkovitj koji crtkaju tog Impalera su(ochito jelte) neki nashe gore list momci... znam da su davno po marlovljevom pozivu svrnuli malo do Uppsa i razmenili par postova... elaboriratje nadam se malo vishe(ko su, shta su, gde su...) chika Vuk ako svrne ovde)...
Vidimo se ovih dana Bleken. Pricacemo.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..." |
|
|
tony starks
Average Member
South Sandwich Islands
833 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 04/03/2007 : 12:10:01
|
procitah impaler#1 i bas mi je dobar. lijepo izgleda.
(Homer to Marge): I didn't lie!!I was writing fiction with my mouth!! >>The best cartoon niggas was Tom and Jerry, man.<< Ghostface |
|
|
Topic |
|