forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mister No - Libellusovo izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/03/2007 : 20:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by 76

A zašto ne bi bilo kao u Texovima? Na završetku jednog originalnog talijanskog broja na dnu stranice napisati: "slijedi: ...", zatim umetnuti naslovnicu sljedeceg broja i na prvoj stanici tog nastavka na vrhu staviti naslov tog broja.

Ocigledno nisi pratio prepisku...
To "slijedi" naravno postoji i u MNOu kad se epizoda veze za tu knjigu, kao sto je
i kod Texa a kad to nije slucaj onda postoji prijelaz kao i kod Texa...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2632 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 27/03/2007 : 21:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
Yes, sir!
Valjda sam to previdio.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/03/2007 : 09:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by 76

Inace, da se osvrnem na DeeCayevu analizu prva dva broja:
Najviše me zasmetalo izbacivanje slicica na kojima Mister NO prvi put u serijalu nogom pali 'piper' što je kasnije postao njegov zaštitni znak. To je kao da iz bilo koje epizode "Allo, allo" izbacite Michelle i njezinu recenicu "Listen very carefully, I shall say this only once" ili da Rene bartem jednom ne kaže "You stupid woman!". To više ne bi bilo to.

I prvi put i opet drugi put pred kraj je bila izbacena ta scena paljenja pipera. Dnevnik ocito nije bio svjestan da je izbacio legendarne scene koje ce postati povijest... Tutto serija je stvarno donijela puo promjena, ispravljeno je puno nelogicnosti, u jednoj sceni su na vrata cak docrtani posteri komada u toplesu u pilotovoj kuci (kakva je to kuca samca koji nema barem jedan kalendar golih ženski?)

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/03/2007 : 16:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Upravo kupio jutros u Beogradu, svaka cast, samo napred sa Mister Noom.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 29/03/2007 : 09:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
konacno i ja uhvatio vremena i pokupio Mister no-a, sto se tice samog dizajna i izgleda stripa sve pohvale, nisam nasao nikakvu zamjerku, jedino malo kosturi u drugoj knjizi i scena pucanja u prvoj bodu u oci, ali nista prestrasno nadam se da ce se ritam izlazesnja ubrzati pa da za 10 godina "dostignemo" talijane

ali imam jedno pitanje u vezi naslovnica: ako se jedna prica proteze kroz 2-3 broja da li ce u toj knjizi biti objavljene sve naslovnice? nesto tipa magicni? ili tex?

kada sam jucer citao ove 2 knjige, imao sam osjecaj ko da se kompletna ekipa iz Darkwoda preselila u Manaus, jedino im ciko falio
Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 29/03/2007 : 11:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message
Sinoc sam otvorio paket od libellusa moram kao prvo da pohvalim sve iz Libellusa posebno Vedrana Jelenica s kojim sam bio u kontaktu za narucivanje ovih stripova.
Vec na prvom pogledu bio sam odusevljen sa kvalitetom stripova
jer se mogu citati vise puta... a da nebudu poslije kao kupus :)

Obiljezavanje stranica je stvarno genijalno kao i prve dvije stranice
sa informacijama koje sta radio i koji su originalni naslovi i brojevi.Sto se tice samog stripa jos ih nisam uspio zapoceti citati
(onih dva sata sam samo pio kafu i pusio cigare posmatrajuci stripove:)) ali i to ce doci na red.

I za kraj imao bih jedno pitanje ako neko zna da mi odgovori. Naklda je 500 kom. da li je svaki strip obiljezen 1-500 i gdje se ta i biljeska nalazi. Ako nije mozda i to nebi bilo lose uvesti.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/03/2007 : 12:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

ali imam jedno pitanje u vezi naslovnica: ako se jedna prica proteze kroz 2-3 broja da li ce u toj knjizi biti objavljene sve naslovnice? nesto tipa magicni? ili tex?

Naravno, sve naslovnice koje su izgledom ili naslovom vezane za pricu u odredjenoj knjizi,
idu unutar te knjige, uskoro ce biti primjer takve knjige.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/03/2007 : 12:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by elsauto

I za kraj imao bih jedno pitanje ako neko zna da mi odgovori. Naklda je 500 kom. da li je svaki strip obiljezen 1-500 i gdje se ta i biljeska nalazi. Ako nije mozda i to nebi bilo lose uvesti.

Stripovi po brojevima od 1-500 nisu naznaceni.
Za sada nemamo u planu to raditi...

Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 29/03/2007 : 15:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
To bi ipak bilo malo previše .
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 29/03/2007 : 16:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
to bi onda bio žestoki elitizam, ono- ja imam broj 22:))... (kao da ovako nije, sobzirom na nakladu)

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15806 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/03/2007 : 16:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
:-))) ja imam br.21 :-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 29/03/2007 : 16:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by wanderer

Naravno, sve naslovnice koje su izgledom ili naslovom vezane za pricu u odredjenoj knjizi,

jedva cekam da i to vidim
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 29/03/2007 : 16:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
juce sam ih procitao i zadovoljan sam. ono sa kosturima sam skužio ali nije to toliki problem- iako se moglo i bolje srediti.

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/03/2007 : 20:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

te originalne naslovnice unutar stripa su po meni potpuno nepotrebne. to samo diže cijenu stripa. npr. ova zadnja dva texa su poprilicno skupa. pobunjenik je 110 kn a ima 200-injak stranica, almanah ima isto toliko pa je 75 kn.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 29/03/2007 : 20:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Te stranice kod Texa ne poskupljuju strip baš toliko koliko ti misliš. Mislim da bi strip bez njih bio cca desetak kuna jeftiniji, što je nebitna razlika, a ovako izgleda dobro.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/03/2007 : 00:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

te originalne naslovnice unutar stripa su po meni potpuno nepotrebne. to samo diže cijenu stripa. npr. ova zadnja dva texa su poprilicno skupa. pobunjenik je 110 kn a ima 200-injak stranica, almanah ima isto toliko pa je 75 kn.

Mislio sam nakon onoliko prica oko cijena i uz sva pojasnjenja kako je konacno postalo jasno
da cijenu nekog izdanja ne odredjuje samo tisak istoga...
Naslovnice u boji ne utjecu jako puno na cijenu odredjenog izdanja.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 30/03/2007 : 00:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
nije mi postalo jasno
ako možeš, još jednom mi objasni zašto je tex od 200 stranica 50-ak kn skuplji od almanaha na 200 str., ili još bolje- od MV-a koji ima cak 100 stranica više
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/03/2007 : 02:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

nije mi postalo jasno
ako možeš, još jednom mi objasni zašto je tex od 200 stranica 50-ak kn skuplji od almanaha na 200 str., ili još bolje- od MV-a koji ima cak 100 stranica više

hercegovac je to,nema tu objašnjenja

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/03/2007 : 02:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

nije mi postalo jasno

Razloga za to koliko hoces, ti odaberi onaj koji ti odgovara...
Dakle cijenu stripa ne cini samo tisak, vec i troskovi prava, materijala, prijevoda,
pripreme i upisa, dizajna... to su uglavnom najcesci razlozi, a mogao bih i dalje nabrajati...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/03/2007 : 02:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

nije mi postalo jasno

hercegovac je to,nema tu objašnjenja

Kamo srece da je vise ovakvih... i u Hajduku!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/03/2007 : 05:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Kamo srece da je vise ovakvih... i u Hajduku!

pa šta se ceka,dovedi ih

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 30/03/2007 : 20:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Razloga za to koliko hoces, ti odaberi onaj koji ti odgovara...
Dakle cijenu stripa ne cini samo tisak, vec i troskovi prava, materijala, prijevoda,
pripreme i upisa, dizajna... to su uglavnom najcesci razlozi, a mogao bih i dalje nabrajati...

ajde odabirem troškove prava, ovi drugi mi nisu baš uvjerljivi...

nadam se da Mister No 3 nece biti toliko skup kao ova dva zadnja texa.

Edited by - mpavin on 30/03/2007 20:17:32
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/03/2007 : 20:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ne mora ti nista biti uvjerljivo, no to su cinjenice.

Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 30/03/2007 : 21:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:

Ne mora ti nista biti uvjerljivo, no to su cinjenice.

-------------------------------------------------------------------
Evo, ja mislim da ti muljaš kod ovog objašnjavanja. Pa ja još ne znam ni jednog Hercegovca koji je propao. Prava istina zašto su ti Texovi skupi je ta što znaš da cemo dati za njega zadnju paru.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/03/2007 : 22:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Eh, nazalost i u Hercegovini zivi dosta siromasnih, nisu svi u Zagrebu...
Ali pogodio si, ja sam muljator, skupljam lovu da kupim Hajduka...

Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000