Author |
Topic |
risbozg
Advanced Member
Croatia
15807 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15807 Posts
Posted - 01/03/2007 : 12:14:54
|
quote: Originally posted by Dado
Nista se ne boj, do kraja godine bit ce ih 12 objavljeno...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
dobro ali vec kasnite s jednim brojem a niste ni krenuli
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/03/2007 : 12:16:33
|
Kako mozemo kasniti kad nismo nikad rekli koliko cemo izdati mjesecno? Samo smo rekli 12 godisnje, a to bi moglo znaciti i da ce preostalih 10 izaci u 12. mjesecu... Ali eto da te raspolozim... iduce dvije idu vec za mjesec dana, vidljivo iz najave izdanja do Mafesta.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15807 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/03/2007 : 12:21:25
|
Dobro, dobro, razumijem te, godine su u pitanju... pozurit cemo!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 01/03/2007 : 13:58:49
|
quote: Originally posted by Dado Koliko sam ja upoznat, u Srbiji ima carina na knjige (uskoro i kod nas). U HR je lakrdija sa carinama, bolje bi bilo da ima nesto nego ovako... Jednom ce ti pustiti neke vece kolicine po nultoj stopi drugi put ce te zezati za 2 knjige kupljene preko ebaya i za to ce traziti racun ili udare svoju tarifu po procjeni...
Istina, svaki put kad mi nešto dolazi s Amazona je lutrija! Carine kak ih volja!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/03/2007 : 18:02:55
|
quote: Originally posted by fantom
Ah,ta vaša insajderska nadmenost,pih! Kao da ste pripadnici neke gnosticke sekte,a ne kolege stripoljubci!
E sad, malo sale nije nikoga ubilo... Renky je mislio na izdanja koja smo vec napisali da pripremamo do Mafesta, i sto sam dodatno mogao napisati, da izmislim nesto?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Pa naravno! Zar me možete iznenaditi sa Bonellijem? Sorry. ali ne! Definitivno ne sa Bonellijem. Radujem se lipim i kvalitetnim izdanjima. Radujem se povecanju broja izdanja. Radujem se svemu što ovakav pristup donosi, kronologiju, original naslovnice, sve stranice, dobar prijevod ( mada tu nisam kompetentan ), lip dizajn, itd. ... ali Bonelli me ne može iznenaditi.
Cekam iznenadenja!!!!
A bit ce ih.
To pouzdano znam.
@ FANTOM
Ovako, najiskrenije. Sili smo za stol. 21 h. Narucili Toplu cokoladu, Vaniliju nes i zeleni caj. Djelovali pristojno prisutnim gostima. Odlucim okušati sricu i pitam kojih to 100 izdanja pripremate u ovoj godini. I gle cuda! Pocelo nabrajanje. Usput i tura za turom. Oni vino, ja kolu. I nabrajaju planirana izdanja. Uhvatili ritam. Nakon 10 nabrojenih izdanja-nova tura. I tako da 3 ujutro...
...kad su nas izbacili iz lokala.
A nabrojili ih više od 100.
Majke mi!
Ja oduševljen! ( Dakle, nije samo Bonelli u pitanju )
Znam da želite cuti koja su to izdanja.
I ja!
Jer san više od pola pozaboravlja.
No, znam skoro pola.
Ali da ja ne pišem ponovo, pogledajte Dadinu najavu Libellusovih izdanja. Tamo piše skoro pola.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
dylan
Starting Member
Croatia
36 Posts
Member since 17/02/2006 |
Posted - 01/03/2007 : 18:20:27
|
kako se mogu naruciti prva dva broja iz biblioteke misterno putem pošte ,tj. kako i kome uplatiti da se dobiju svoji primjerci te hoce li isti biti doli na mafestu odnosno koji brojevi ce biti dolje distribuirani ..
-Ovo mjesto rezervirano je za potpis- |
|
|
dylan
Starting Member
Croatia
36 Posts
Member since 17/02/2006 |
Posted - 01/03/2007 : 18:23:36
|
uf tek sad vidjeh na donjem topicu šta ce bit na mafestu,al ostaje pitanje za narucivanje poštom
-Ovo mjesto rezervirano je za potpis- |
|
|
acika
Junior Member
Trinidad and Tobago
381 Posts
Member since 04/02/2004 |
Posted - 01/03/2007 : 18:33:04
|
Predpostavljam da ovo necu moc naruciti za makedoniju..nego,strip agent vam ne pravi probleme,kako vidim,i oni izdaju mister noa,a isto su hrvatski izdavaci..nisam znao da SAF daje prava na isti junak za istu zemlju,a vidim da je i s texom nesto slicno..dobro je to,ono sto ne mogu jedni stici,napravice drugi..jedni izdaju novije,drugi neku vrstu klasike,bravo izdavaci iz hrvatske.. |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/03/2007 : 20:18:28
|
Za narudzbe postom javite se V.J.u na mail...
|
|
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 01/03/2007 : 22:06:36
|
u jebote kolko dobrih stripova. Hocu ih Sveeee. Ajde neka Libelus napravi neku nagradnu igru pa da prva nagrada bude godisnja pretplata na sva Bonelijeva izdanja HC. Ja cu je osvojiti ( jedino tako cu imati sve ili da opljackam banku
Daniel Pinku |
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Member since 07/09/2005 |
Posted - 01/03/2007 : 23:31:56
|
quote: Originally posted by simi što imaju carinu na knjige?...kod nas se ne carini niti još uvijek naplacuje pdv (ustvari da po nultoj stopi) - ali možda imaju drukciji tretman kada je to namijenjeno prodaji??? pa cak ni kolicina nije presudna cini mi se meni je 12 kg ridjobradih iz de došlo bez dadbina morao sam platiti samo 15 kn troškova pregleda
Koliko sam ja upoznat, u Srbiji ima carina na knjige (uskoro i kod nas). Cak znam da su komplicirali na carini pa su izdanja koja nemaju CIP naplacivali po punoj poreznoj jedinici kao da se radi o bilo cemu drugome a ne o knjigama. U HR je lakrdija sa carinama, bolje bi bilo da ima nesto nego ovako... Jednom ce ti pustiti neke vece kolicine po nultoj stopi drugi put ce te zezati za 2 knjige kupljene preko ebaya i za to ce traziti racun ili udare svoju tarifu po procjeni...
jezik pregrizo mocu reci uzimao sam svašta cak i s pravim racunima ali jedino su knjige (i stripovi se vode kao takvi) uvijek bez izuzetka billi oslobodeni....to su mi uvijek nadoknadivali na filmovima - tu me deru bez pardona...imao sam i slucaj da sam u paketu imao stripove i filmove - odbili su cijenu stripova cak okvirno i poštarinu na njih a na ostatak mi rebnuli dadbine... dakle mislim da su knjige bez izuzetka (trenutno , što duže nadam se, free of charge) a i ono što sam placao nije bila carina nego u pravilu pdv na ukupan iznos + S&H i troškovi pregleda koji su nekad bili 70kn a sada su 15.....poseban slucaj na koji sam izuzetno ponosan je Sherlock Holmes ogromna (i vraški skupa) kutijetina sa cijelim jeremy brettom je došla oslobodena carine jer je netko to shvatio kao knjige mada napar mjesta piše ogromno DVD ali i još vece SHERLOCK HOLMES... dakle bez obzira na iznos knjige i stripovi trenutno prolaze....i to bez greške stvari ce se promijeniti kada ukinu nultu stopu pdv na iste da se još jednom uzaludno dodvore tvornoj europi |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 01/03/2007 : 23:36:03
|
Uh, ovo jebeno dobro izgleda. Uopste nisam imao u planu da kupujem MNOa (almanah da, ali ne i regularce), no Melina me pokoleba.
Moram... se... odupreti.... :-)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 01/03/2007 : 23:39:06
|
Teško se je oduprijeti nekim iskušenjima!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 02/03/2007 : 00:01:34
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Samo je velika šteta što na zadnjoj korici nema Patricije. :-)
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Ja bi Patriciju na naslovnicu
Porter |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
simi
Average Member
812 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 02/03/2007 : 00:08:54
|
Kakve godine,jebenti?!
Tek mi je trideset! A život pocinje u tridesetoj rekli bi iz Darkwood duba!!! |
Edited by - kico on 02/03/2007 00:09:15 |
|
|
simi
Average Member
812 Posts
Posted - 02/03/2007 : 00:16:30
|
quote: Originally posted by kico
Kakve godine,jebenti?!
Tek mi je trideset! A život pocinje u tridesetoj rekli bi iz Darkwood duba!!!
a kolko je patriciji...???ima ona vec koju godinicu ako ju je imala i onda u doba radnje mr.noa...korak si od nekrofila frende |
Edited by - simi on 02/03/2007 00:18:15 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27064 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/03/2007 : 07:55:16
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Uh, ovo jebeno dobro izgleda. Uopste nisam imao u planu da kupujem MNOa (almanah da, ali ne i regularce), no Melina me pokoleba.
Moram... se... odupreti.... :-)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Uzalud sine!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Topic |
|