forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Almanah Mister No
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/03/2007 : 00:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
plus dva Texa od 125 i 110 kuna = 440 kuna!
Jeftinije nego prošla tura!!!!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 02/03/2007 : 11:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by lwood

šta je u ovom almanahu? opet ona bagra iz Caatinge?

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!

je, i prica s tihooceanskog bojišta, 1943...

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

Pacifik, WWII?! Eeee, ovo je presudna cinjenica: UZIMAM!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 02/03/2007 : 11:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Originalnih almanaha ima samo 5... kako ce Libellus to srediti? sledeci ce imati sve preostale 3 price?
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 02/03/2007 : 12:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message
quote:
Originally posted by jang

Originalnih almanaha ima samo 5... kako ce Libellus to srediti? sledeci ce imati sve preostale 3 price?

Možda dotada taliani izdaju i šesti
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 02/03/2007 : 12:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Slovenac

quote:

vec je davno crko almanah, kasnije i Mister No
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/03/2007 : 12:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Uz peti ce biti pisma citatelja i burza stripa na 96 strana.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47318 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/03/2007 : 12:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Slovenac

quote:

vec je davno crko almanah, kasnije i Mister No

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
Go to Top of Page

MoD
Starting Member

Croatia
46 Posts

Member since 26/10/2002

Posted - 02/03/2007 : 13:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send MoD an ICQ Message  Send MoD a Private Message
Sve je super, samo imam jedno pitanjce.

zašto ne objavite svaki almanah posebno kad vec toliko vjerno pratite orginalna izdanja??
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/03/2007 : 15:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
A zašto bi objavljivali svaki zasebno?!
Nije li ovako brže,kada se ispucaju svi almanasi doticnog junaka/heroja može se prijeci na nove naslove,nove junake i nove stripove.Za svakoga ponešto!
Ne bi me cudilo kada bi nakon ispucavanja almanaha krenuli specijali.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/03/2007 : 16:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Slazem se. Odlican recept su po 2 epizode u jednom almanahu. Na 96 stranica HC varijanta bi izgledala jadno i definitvno preskupo.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/03/2007 : 16:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by MoD

Sve je super, samo imam jedno pitanjce.

zašto ne objavite svaki almanah posebno kad vec toliko vjerno pratite orginalna izdanja??

Ja mislim da oni idu po sistemu MM Extra serija koja u Italiji reprintira te stare Almanahe po dve epizode u komadu. Samo ovdje je to Mister No. Eto, vrlo jednostavno.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!

Edited by - DeeCay on 02/03/2007 16:31:36
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15815 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/03/2007 : 16:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Slazem se. Odlican recept su po 2 epizode u jednom almanahu. Na 96 stranica HC varijanta bi izgledala jadno i definitvno preskupo.

još bi bilo bolje da su izdali almanah - integral - sa svih 5 epizoda i gotovo - idemo dalje

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/03/2007 : 17:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

quote:

još bi bilo bolje da su izdali almanah - integral - sa svih 5 epizoda i gotovo - idemo dalje

Hmmm, kod MISTER NO-a bi jos to proslo koliko toliko na skoro 500 stranica, ali kod MM i TX nikako. Jedino da iznajmis jedan viljuskar za citanje stripa od preko 1000 stranica !

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6241 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 02/03/2007 : 18:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:

Znaci uskoro cemo riješiti MNO ALmanah(ukupno 5) i Maxi(ukupno 2).Uz specijalce i redovnu seriju Strip-Agenta te Libellusov reprint,naš Jerry ima stvarno kraljevski tretman !

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/03/2007 : 18:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
I vrijeme je bilo za MRNO-a da dobije takav tretman:)

Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 02/03/2007 : 18:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
Ja taj almanah imam u piratskom izdanju...
Vidim raspravlja se o kap.Vendeti ali meni je licno druga prica bolja...PAPUA NOVA GUINEA RULEZ!!!!!!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/03/2007 : 18:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by scaramanga

Vidim raspravlja se o kap.Vendeti ali meni je licno druga prica bolja...PAPUA NOVA GUINEA RULEZ!!!!!!

Sada ce biti legalno izdanje u pravoj opremi!

Go to Top of Page

MoD
Starting Member

Croatia
46 Posts

Member since 26/10/2002

Posted - 02/03/2007 : 22:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send MoD an ICQ Message  Send MoD a Private Message
quote:
Darkwood Devil Posted - 02/03/2007 : 16:11:28
--------------------------------------------------------------------------------

kako 96?? ja imam talijanske almahahe i svaki ima 176 strana. znam da su neki popratni tekstovi malo zastarili ali bi mogli napisat neke nove a ne samo izbacit, ima tamo zanimljivih stvari...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15815 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/03/2007 : 09:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by risbozg

quote:

Hmmm, kod MISTER NO-a bi jos to proslo koliko toliko na skoro 500 stranica, ali kod MM i TX nikako. Jedino da iznajmis jedan viljuskar za citanje stripa od preko 1000 stranica !

samo na almanah mr.no-a sam i mislil

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/03/2007 : 09:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
Onda dobro:))) Al i to bi bila mrcina, kaj ne!?:))))

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15815 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/03/2007 : 10:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
volim mrcine :-)))))

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/03/2007 : 10:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
A i meni su drage mrcine! ;)))))) al naravno u strip formi! :))))))))

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17152 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/03/2007 : 10:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by scaramanga

Citao sam to izdanje i ni jedna od te dvije epizode mi se nije svidjela. Teško je i ocekivati da može biti dobra epizoda Mister Noa na samo 96 strana.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29444 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/03/2007 : 10:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobri su to almanasi, vrlo dobri. U principu, MN alamnasi su najbolji uopce medju almanasima. Ardenne 45 je meni najdrazi...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/03/2007 : 10:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Dobri su to almanasi, vrlo dobri. U principu, MN alamnasi su najbolji uopce medju almanasima. Ardenne 45 je meni najdrazi...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000