Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Posted - 04/03/2007 : 17:42:46
|
Dakle, zaokružena cjelina i HC su prve dvi stvari koje ovom izdanju idu u prilog. Nadam se da ce sadržaj pratiti ostale pozitivne elemente, jer naravno, u dizajn i najprihvatljivije mogucu cijenu ne sumnjam.
Bravo Libellus.
PS Ne mogu virovat da se radujem Bonellijevom izdanju. Valjda zato što je novo i nije reciklaža reciklaže.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 04/03/2007 : 18:03:17
|
quote: Originally posted by kiky
Em Ruju, em neki bezvezni (gejevski ) sadržaj, em ga smjestili u Francusku... em HC ... malo toga mu ide u prilog.
in the evidence of its brilliance
Priznaj,kiky,da je ovakav cinizam samo radi tvrdokoricnog uveza...! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 04/03/2007 : 20:36:44
|
quote: Originally posted by Renky
Šta to znaci ? Da je MrNo peder... jel'?
taklo te u žicupa ti i dalje pituraji kosu ka pilot
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/03/2007 : 20:50:08
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Renky
Šta to znaci ? Da je MrNo peder... jel'?
taklo te u žicupa ti i dalje pituraji kosu ka pilot
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3876 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 04/03/2007 : 21:11:19
|
quote: Originally posted by kiky
Em Ruju, em neki bezvezni (gejevski ) sadržaj, em ga smjestili u Francusku... em HC ... malo toga mu ide u prilog.
in the evidence of its brilliance
Taman po tvom ukusu!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 04/03/2007 : 22:14:54
|
Mislim da su IZDAVACI poceli debelo pretjerivati sa brojem izdanja koje misle izdati u ovoj godini. Nas potencijalnih kupaca je malo, stripovi su bezobrazno skupi (to tvrdim ja koji mogu kupiti svaki strip, ali i te kako vodim racuna o svakoj kuni), ali se može reci i da su opravdano skupi (mali tiraž, luksuzna oprema i sl.) Objavljivanjem godišnjeg programa izdavanja stripova pomažete nama kupcima što mislimo kupiti, a što ne. MISLIM DA U KONACNICI GUBIMO SVI. Izdavaci ce imati velike zalihe neprodanih stripova, te nece ulaziti u nove projekte, tj. iduca, najkasnije ona sljedeca mi mogla biti krah strip scene u Hrvata. Izdavaci, razmislite malo o tome, dok ne bude prekasno. Bolje vam je izdati 10 stripova u tri godine, nego obrnuto. Daj Bože da griješim. |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
Posted - 04/03/2007 : 23:11:37
|
quote: Originally posted by boromir
Ma Zagor je zakon!!! on bi prebija demiana...
the evil that man do lives on and on!
Ali zato ne bi Bleka Stenu.
Ljudi moji, koje gluposti lupate. Zar nemate pametnija posla? |
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 05/03/2007 : 00:57:04
|
quote: Originally posted by deangelis
Mislim da su IZDAVACI poceli debelo pretjerivati sa brojem izdanja koje misle izdati u ovoj godini. Nas potencijalnih kupaca je malo, stripovi su bezobrazno skupi (to tvrdim ja koji mogu kupiti svaki strip, ali i te kako vodim racuna o svakoj kuni), ali se može reci i da su opravdano skupi (mali tiraž, luksuzna oprema i sl.) Objavljivanjem godišnjeg programa izdavanja stripova pomažete nama kupcima što mislimo kupiti, a što ne. MISLIM DA U KONACNICI GUBIMO SVI. Izdavaci ce imati velike zalihe neprodanih stripova, te nece ulaziti u nove projekte, tj. iduca, najkasnije ona sljedeca mi mogla biti krah strip scene u Hrvata. Izdavaci, razmislite malo o tome, dok ne bude prekasno. Bolje vam je izdati 10 stripova u tri godine, nego obrnuto. Daj Bože da griješim.
bokte, nikad dobro... ni kad nema ni kad ima stripova... |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 01:48:22
|
Mislim da su IZDAVACI poceli debelo pretjerivati sa brojem izdanja koje misle izdati u ovoj godini. Nas potencijalnih kupaca je malo, stripovi su bezobrazno skupi (to tvrdim ja koji mogu kupiti svaki strip, ali i te kako vodim racuna o svakoj kuni), ali se može reci i da su opravdano skupi (mali tiraž, luksuzna oprema i sl.) Objavljivanjem godišnjeg programa izdavanja stripova pomažete nama kupcima što mislimo kupiti, a što ne. MISLIM DA U KONACNICI GUBIMO SVI. Izdavaci ce imati velike zalihe neprodanih stripova, te nece ulaziti u nove projekte, tj. iduca, najkasnije ona sljedeca mi mogla biti krah strip scene u Hrvata. Izdavaci, razmislite malo o tome, dok ne bude prekasno. Bolje vam je izdati 10 stripova u tri godine, nego obrnuto. Daj Bože da griješim.
tog se i ja bojim... Libellus decki stvarno evo izdaju sve i svašta,svaka im dala,al valjda su dobro razmislili kad su odlucili izdati toliko stvari u jednoj godini... ko ce im to sve pokupovati?a da se financijski pokriju? nadam se da im nece prisjest,nadam se da su izradili dobar poslovni plan i ugovorili prodaju unaprijed,bar u jednom dijelu...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 06:14:49
|
quote: Originally posted by darkraver
tog se i ja bojim... Libellus decki stvarno evo izdaju sve i svašta,svaka im dala,al valjda su dobro razmislili kad su odlucili izdati toliko stvari u jednoj godini... ko ce im to sve pokupovati?a da se financijski pokriju? nadam se da im nece prisjest,nadam se da su izradili dobar poslovni plan i ugovorili prodaju unaprijed,bar u jednom dijelu...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Pa nisu Dado&Dado budale koje ne znaju šta rade. Nece njih dvoje otici u bankrot samo da zadovolje naše stripofilske strasti. 500 kupaca ce se uvijek naci, zar posljednjih par mjeseci nisu najbolji dokaz za to?
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 05/03/2007 : 08:57:57
|
quote: Originally posted by kico
Pitaj Dok Lestera! On je sigurno procitao :-))) više puta.
nazalost, nisam imao priliku cak niti drzati u rukama niti jedan broj demiana
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15806 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2007 : 09:43:14
|
Rujuev okot... Pa sad konacno budemo imali prilike vidjeti kako se snalazi sa svojim vlastitim likom, buduci da je Dylana htio i odveo u mutnije i drugacije vode... Nadnaravno i više akcijski orijentirani krimic.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 05/03/2007 : 11:39:49
|
quote: Originally posted by Dok Lester
quote: Originally posted by kico
Pitaj Dok Lestera! On je sigurno procitao :-))) više puta.
nazalost, nisam imao priliku cak niti drzati u rukama niti jedan broj demiana
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Ups! Pa tko je prevoditelj? |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 05/03/2007 : 13:05:43
|
quote: Originally posted by DeeCay
Rujuev okot... Pa sad konacno budemo imali prilike vidjeti kako se snalazi sa svojim vlastitim likom, buduci da je Dylana htio i odveo u mutnije i drugacije vode... Nadnaravno i više akcijski orijentirani krimic.
Ruju je Dylana odveo u k...c!
in the evidence of its brilliance |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 05/03/2007 : 21:19:54
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
quote: Originally posted by Aco
Ako se ne varam,mislim da je Damian "zatvoren" serijal,dakle zna se tocan broj epizoda koje ce izaci i tako zaokružiti pricu - mislim da 18 ali nisam siguran
Bond.James Bond.
Ne varas se Aco!
Unaprijed odredjen mini serijal!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
E vidiš to mi se svida, da se unaprijed zna koliko ce biti dug serijal! Kad je vec u HC-u super je da ima samo 18 brojeva. Kupit cu sigurno prve brojeve i ako mi se svidi, kupujem i ostatak!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 10:47:11
|
Da, 9 knjiga ukupno bi trebalo biti...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 11:49:21
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Ja Rujua ne mogu da svarim ni u DDu, kakav li je kao ovde kao autor serijala?!? Nema podivljalih usisivaca u veleobrtu?
Isto sam i ja pomislio! Siguran sam bio kako Ruju ne moze napraviti dobar strip, no, srecom, bio sam totalno u krivu. Trust me. Dapace, stvorio je izvrsno djelo! Cim prolistaš - vidjet ceš.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Topic |
|