Author |
Topic |
danielp
Senior Member
Serbia
1372 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 12:16:17
|
Daj nemojte vise da ga hvalite, imam i ja sad osecaj da je strip super( sto vise razmisljam o njemu), a nemam vise kesha da i to kupujem u poplavi HC izdanja, koja kupujem sve.( napravio sam pre nekoliko dana spisak prioriteta, a sad ne znam da li i njega da ubacim), mada iskreno mislim da je AGENCIJA ALFA bolji strip i da bi se vise prodavao, lakse je prodavati strip junaka koji vec ima puno fanova, npr NN, nego nekog novog junaka-Demiana, pa stvarati nove fanove.(moze da prodje gore od Dampyra), mada je Dampyr puno bolji od Damiena, ma i Brendon je bolji, ali ipak cu ga kupiti, ali samo jedan, da vidim kakav je
Daniel Pinku |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 12:23:34
|
Meni je Agencija ALFA, vjerojatno kao i svakom drugom Nathanovom ljubitelju, zaista izvrstan strip!
S druge strane, pokusavamo kombinirati starije naslove s onim recentnim i nadamo se kako cemo pogoditi ukus publike. Naravno, nije to lako, ali ono sto je sigurno je da cemo uvijek dati 100% posto od sebe!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 06/03/2007 : 15:04:55
|
quote: Originally posted by Gaston
Meni je Agencija ALFA, vjerojatno kao i svakom drugom Nathanovom ljubitelju, zaista izvrstan strip!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 15:06:01
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by prozirna senka
Ja Rujua ne mogu da svarim ni u DDu, kakav li je kao ovde kao autor serijala?!? Nema podivljalih usisivaca u veleobrtu?
Isto sam i ja pomislio! Siguran sam bio kako Ruju ne moze napraviti dobar strip, no, srecom, bio sam totalno u krivu. Trust me. Dapace, stvorio je izvrsno djelo! Cim prolistaš - vidjet ceš.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Jedva cekam "prolistati"....! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 06/06/2007 : 20:01:25
|
Zanimaju me komentari onih koji su "prolistali" Demiana...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 06/06/2007 : 20:06:51
|
Mogu ja prviiiiii....?
Vec sam govorio o tome na nekoliko topica!
Ovako:----stvarno iznenadenje! Demian je definitivno drugaciji...i opuštenije se cita. Sad da li je to zato što je "noviji" izdanak Bonellijeve štale,ili radi toga što je stvarno valjan? Prva knjiga onako:-uvid u atmosferu,bla bla bla,ovakav onakav,teško da je iti jedan junak iz Bonellija imao ovako detaljan uvod u samog pricu s opisom junaka. Druga knjiga.---odlicna!Napetost,brzina,izvanredne price,atmosfera. treba samo malo da se opustiš i udeš u drugaciji svijet kakav Demian nudi. Zakljucak:------ u,jebote,kad ce još dvije knjige da smažem i to za sekundu!
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 06/06/2007 : 20:08:32
|
Demian me pozitivno iznenadio. Nisam ocekivao nešto posebno, tako da sam ugodno iznenaden.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 06/06/2007 : 20:18:36
|
ovako. prilikom listanja zna se dogoditi da katkad obuhvatim nekoliko listova. takodjer, neki od njih imaju 5, a neki manje slika. cesto se javlja nekoliko likova, no katkad uopce ne govore nista. primjecujem i da su korice i neki listovi u boji, te da je jezik neka vrsta hrvatskog. zanima me i zasto naslov stripa nije Damjan. eto, nadam se da sam bio konstruktivan
ps drago mi je da si ovo pitao, znas dobro zasto!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 06/06/2007 : 20:35:09
|
Za sada sam procitao samo prvu knjigu i ostao sam ugodno iznenaden! Izmedu ostaloga i zato jer ima samo 18 brojeva, koje cemo dobiti u devet knjiga i to je ono što me privlaci. Da je to još jedan klasican Bonellijev serijal sa 100+ brojeva, mislim da ne bih bio zainteresiran. Ovako jedva cekam ostale brojeve da vidim kuda vodi prica i kako ce sve završiti. Jedino što mi je malo lošije u prva dva broja je Siniscalchijev crtež. Ne svida mi se kako crta lica likovima iz stripa.
Naravno, velike pohvale Libellusu na izgledu same knjige! Savršeno...
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
branimir
New Member
Bosnia and Herzegovina
144 Posts
Member since 11/08/2003 |
Posted - 07/06/2007 : 09:38:38
|
Obje knjige procitao. Odlican. Podsjeca na LL (tajni red i borba protiv zla, ubijena ljubav, želja da se napusti akcija ali nemogucnost zbog preodrednosti za borbu (vidi LL Heroji). Uglavnom kupit cu svih 9 knjiga, ali mislim da ce Bonelli, ako bude prodaja dobra nastaviti s Demianom i poslije 18. epizode jer mi ne izgleda kao strip koji odpocetka, poput vecine "francuza", traži dovršetak price. |
|
|
Rache
New Member
Croatia
198 Posts
Member since 31/08/2005 |
Posted - 07/06/2007 : 18:20:49
|
Procitao sam prvu knjigu i moram priznati da nisam bas odusevljen. ocekivao sam malo bolju pricu - neki zaplet s tom tajnom organizacijom i to. a ovako malo losiji noir (sto autori ipak i ne skrivaju navodeci i uzore:) sto je pozitivno) no crtez mi se svidja uglavnom- konacno malo suvremene akcije:) a i slab sam na noir :P pa cu ipak vjrojatno kupiti bar jos knjigu il dvje da vidim kud to sve ide.
Sto se samog izdanja tice fenomenalno :)
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 08/06/2007 : 01:00:52
|
Procita san prvu pricu i opci dojam je zadovoljavajuci ( ne može biti gore od Zagora ). Nisan ljubitelj Bonellijevske škole ali ovdje dajem prolaznu ocjenu.
Pa da i obrazložim: Prica je korektna, samo to, jer je ovo sve vec videno u gomili knjiga, stripova ili filmova. Pomalo kombinacija Bourneova identiteta i "osvetnickih" prica. Ne znam, nekako mi pretanko izgleda onolika pucnjava a da se ne pojavi niti jedna službena osoba ( citaj: pandur ). I... hoce li se ikad pojaviti negativac ( btw VRHUNSKI PROFESIONALAC ) koji ce svoj posao obaviti profesionalno. Pa placen je za nešto, koji kurac ima držati litanije? Obavi posa, pucaj, kidaj i uzmi lovu. Jednostavno. Kakva predavanja? Ah... Buduci da je serijal zaokružena cjelina, vec me kopka kakav su kraj smislili.
Crtež je sasvim ok. Doduše na par mista traljavo odraden ( vidi neke scene sa psom ili veranja po krovu ) da bi vec na sljedecim pasicama odskocija od Bonellijevskog prosjeka. No te moje sitne zamjerke zanemarite jer su lavirane scene odlicno napravljene i dižu kompletan strip za skalin više. Radila su dva crtaca. Imam osjecaj da se ne radi o klasicnoj olovka/tuš kombinaciji nego da je svaki odradija svoj dio stripa. Jedan lavirane dijelove ( uglavnom scene iz prošlosti ) a drugi ostatak. Originalna je i baza sa uvodnom pricom. Dakle još jedan plus. Nasovnica je ok a tehnicka izvedba Libellusovog izdanja fantazija.
Ako je suditi po jednoj prici, prolazno... idemo dalje
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
Topic |
|