Author |
Topic |
skot
Junior Member
Croatia
356 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 26/03/2007 : 17:39:20
|
Vidio sam ih danas u More Comicsu i ocekivao sam da ce biti bolje napravljeni. Jedina razlika u odnosu na prvih 9 brojeva je da su korice nešto kvalitetnije. Uglavnom, za duplo vecu cijenu nismo dobili skoro ništa. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 26/03/2007 : 17:41:59
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by hello
Od danas u prodaji u strip knjižarama MoreComics, Libellus i Tino svi brojevi, a na kioscima broj 10. Popis kioska možete vidjeti na web stranici: http://www.vangogh.hr/strip/popis_p_m.html
Takoder vec od sutra možete telefonski ili mailom naruciti i izravno od Van Gogh-a navedene brojeve i ostvariti popust od 5% za 2 narucena broja, 10% za 4 i 15% za 6 narucenih brojeva.
Kakav je plan za tiskanje prvih 9 brojeva? odnosno kada ih mozemo ocekivati? da li je izlazak brojeva 1-9 uvjetovan dobrom prodajom brojeva 10-15? ili ce izaci bez obzira na rezultate prodaje ove prve ture?
Prvih 9 brojeva ce se svakako tiskati, a trebali bi izaci u 6 mjesecu. |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 26/03/2007 : 17:47:15
|
quote: Originally posted by skot
Vidio sam ih danas u More Comicsu i ocekivao sam da ce biti bolje napravljeni. Jedina razlika u odnosu na prvih 9 brojeva je da su korice nešto kvalitetnije. Uglavnom, za duplo vecu cijenu nismo dobili skoro ništa.
Pa trebalo je biti i prošiveno a ne ljepljeno, a i neznam da li je bilo receno da ce biti u orignalnom Bonelli izadnju. Znaci 1 cm šire, kao Libellus i Fibrina (Ken Parker) izdanja. Ako je to što kažeš, onda nema šanse da to kupim. A baš sam sutra htio naruciti svih 6 . |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 26/03/2007 : 18:08:36
|
quote: Originally posted by altair
Moze li se s popustom kupiti i u MC i Libellusu ili samo direktno od izdavaca?
Samo direktno od izdavaca. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 26/03/2007 : 18:12:37
|
quote: Originally posted by Dalen
Vidio sam ih danas u More Comicsu i ocekivao sam da ce biti bolje napravljeni. Jedina razlika u odnosu na prvih 9 brojeva je da su korice nešto kvalitetnije. Uglavnom, za duplo vecu cijenu nismo dobili skoro ništa.
Pa trebalo je biti i prošiveno a ne ljepljeno, a i neznam da li je bilo receno da ce biti u orignalnom Bonelli izadnju. Znaci 1 cm šire, kao Libellus i Fibrina (Ken Parker) izdanja. Ako je to što kažeš, onda nema šanse da to kupim. A baš sam sutra htio naruciti svih 6 .
Ja ga još nisam vidio, ali sam cuo da odlicno izgleda; Knjige su šivane, a papir je deblji tako da ne stoji opaska da su samo korice kvalitetnije. A plus toga knjige su u vrecicama tako da ih vjerojatno nisi ni vidio kako treba. |
Edited by - hello on 26/03/2007 18:21:25 |
|
|
THeMiSFiT
Average Member
Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 26/03/2007 : 21:35:30
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by DeeCay
Te starije epizode MR zaista ne mogu svariti.... Poslije dolaze puno bolje epizode. Tako da nisam govorio za cijeli serijal u potpunosti nego te najstarije epizode.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
bez obzira na sve ne treba stvarati problem i ismijavati malog rendzera i onima kojima se svidja mali rendzer
neces vjerovati koliko starijih stirpofila voli malog rendzera
i bez obzira na sve mali rendzer ima dobru pricu i to je dobar strip
da se slozim i ja sa Krugerom
Mrzim mrznju! |
Edited by - mamlaz on 26/03/2007 21:37:39 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 26/03/2007 : 21:36:35
|
quote: Originally posted by Kruger
Te starije epizode MR zaista ne mogu svariti.... Poslije dolaze puno bolje epizode. Tako da nisam govorio za cijeli serijal u potpunosti nego te najstarije epizode.
bez obzira na sve ne treba stvarati problem i ismijavati malog rendzera i onima kojima se svidja mali rendzer
neces vjerovati koliko starijih stirpofila voli malog rendzera
i bez obzira na sve mali rendzer ima dobru pricu i to je dobar strip
Ma koju dobru pricu? Nemoj me nasmijavat... Novije epizode su superiorne totalno nad ovim prvima. Nisam rekao da su debilne ili nešto baš krajnje uvredljivo, ali su naivne i pisane za mladu publiku. Ako se drugima svidaju nek uživaju. Dapace!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
Volim sto nisam odrastao:)
Mrzim mrznju! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 26/03/2007 : 21:46:29
|
zajeb a?
Monster Factory Mertojak |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/03/2007 : 15:08:08
|
quote: Originally posted by lwood
zajeb a?
Monster Factory Mertojak
Evo sad sam ih dobio u ruke i napravljeni su odlicno. Korice su glatke i kvalitetne, papir deblji nego prijašnji nježno žuckaste boje, otisak vrhunski, listovi su šivani, a to je onda sljepljeno, a to se tako i radi kod mekog uveza, izgleda jako cvrsto. Ima i još nekih detalja, a nema više onih grešaka kod rezanja papira. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/03/2007 : 15:08:56
|
zajeb a?
Monster Factory Mertojak
Evo sad sam ih dobio u ruke i napravljeni su odlicno. Korice su glatke i kvalitetne, papir deblji nego prijašnji nježno žuckaste boje, otisak vrhunski, listovi su šivani, a to je onda sljepljeno, a to se tako i radi kod mekog uveza, izgleda jako cvrsto. Ima i još nekih detalja, a nema više onih grešaka kod rezanja papira. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/03/2007 : 15:20:25
|
aj popodne cu uzet desetku pa cemo vidit ko je od vas dvoje u pravu.
Monster Factory Mertojak
Knjiga je stvarno napravljena kako treba, a primjedba na cijenu je besmislena jer radi se o nakladi od 500 komada i samim tim cijena ne može biti manja. Van Gogh je ucinio i cini s dodatnim popustima sve što može da cijena bude što prihvatljivija. Tko voli strip Mali Rendžer taj ce ga i kupovati. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 27/03/2007 : 15:23:18
|
quote: Originally posted by hello Tko voli strip Mali Rendžer taj ce ga i kupovati.
A forum pršti od ljubitelja Malog Rendžera tako da ce te u prvom danu vjerovatno sve rasprodati. Imaj vjere u to. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47346 Posts
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/03/2007 : 15:28:15
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by hello Tko voli strip Mali Rendžer taj ce ga i kupovati.
A forum pršti od ljubitelja Malog Rendžera tako da ce te u prvom danu vjerovatno sve rasprodati. Imaj vjere u to.
extra Tex se prodavao u jednakim kolicinama kao i MR, dakle oko 1000 komada, pogledaj sve topice na temu MR i vidjet ceš koliko je stranica odgovora bilo. U prodaji ce biti samo 480 komada, od toga nešto u Sloveniju, nešto u Srbiju, možda nešto i u knjižnice i ostat ce oko 300 do 350 komada za prodaju, pa nek ga kupi svaki treci koji ga je kupovao i prije i MR ce biti rasprodan. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 27/03/2007 : 15:31:30
|
Prije je MR bio dostupan po relativno prihvatljivoj cijeni na kioscima diljem države. Sada samo odabrani kiosci i striparnice. A pregršt izdanja prijeti :-) Ne vjerujem u prodaju po traci... Daj Bože,da tako bude...ali iskreno ne vjerujem. Extra Tex bi prošao svakako i u mekom izdanju i u malo boljem mekom izdanju,koje svakako nije tvrdo,al ima slicnu cijenu. Ocvali Rendžer nece.... |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/03/2007 : 15:37:13
|
quote: Originally posted by kico
Prije je MR bio dostupan po relativno prihvatljivoj cijeni na kioscima diljem države. Sada samo odabrani kiosci i striparnice. A pregršt izdanja prijeti :-) Ne vjerujem u prodaju po traci... Daj Bože,da tako bude...ali iskreno ne vjerujem. Extra Tex bi prošao svakako i u mekom izdanju i u malo boljem mekom izdanju,koje svakako nije tvrdo,al ima slicnu cijenu. Ocvali Rendžer nece....
Ja se ipak nadam da ce se od 4 i po miliona ljudi u Hrvatskoj naci 300 ljubitelja Malog rendžera. I ponavljam MR se prodavao u jednakim kolicinama kao i extra Tex. |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 27/03/2007 : 20:41:39
|
Zašto se onda od Texa skroz odustalo a Randžer nastavlja pohod?? Samo zbog vece cijene prava od strane SAF-a? To mi uopce nije logicno, pošto se pricalo da Van Gogh krece u izdavanje prvenstveno zbog tog junaka!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 27/03/2007 : 20:56:37
|
quote: Originally posted by Vega
Zašto se onda od Texa skroz odustalo a Randžer nastavlja pohod?? Samo zbog vece cijene prava od strane SAF-a? To mi uopce nije logicno, pošto se pricalo da Van Gogh krece u izdavanje prvenstveno zbog tog junaka!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
Vec se sve reklo na temu extra Tex-a, njega na srecu možeš nabaviti u izdanju Libellusa, a Van Gogh ostaje na Malom rendžeru i Juliji, jedan stari i jedan novi junak, tj. junakinja. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/03/2007 : 21:33:48
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by Vega
Vec se sve reklo na temu extra Tex-a, njega na srecu možeš nabaviti u izdanju Libellusa, a Van Gogh ostaje na Malom rendžeru i Juliji, jedan stari i jedan novi junak, tj. junakinja.
U izdanju Libellusa imas samo preskocene epizode,tako da bi leg'o Extra Tex. Sto se tice Julie daleko bolje resenje je bilo nesto u fazonu Ludensovog Marka ili Bleka ili Libellusovog MV. Ja odustajem od Julie,ali ne zbog cene vec zbog presporog ritma,jer zelim da kad tad citam epizode bez prevelikog zakasnjenja u odnosu na Italijane. Zasto je toliko tesko ubrzati ritam kao npr.Libellusov MV(24 epizode godisnje,a u Italiji 6)? Tih 500 kupaca Julie medju kojima bih i ja bio bi uzimali i po 2 broja mesecno,jer se ocigledno radi o kolekcionarima bolje platezne moci kojima je bitniji tempo izlazenja od cene stripa
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 27/03/2007 : 21:36:04
|
quote: Originally posted by Tex Willer
U izdanju Libellusa imas samo preskocene epizode,tako da bi leg'o Extra Tex.
Od prve epizode! |
|
|
Topic |
|