Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
The Hammer of Hell
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 06/03/2007 : 07:42:36
|
Jutros na kiosku. Najava za 3 godine unaprijed, amo redom:
Navis, integrali od Vancea: XIII, Bruce Hawker, Bruno Brazil i Ramiro KGB Durango Mali Spirou, Iznogoud, Lucky Luke - 4 albuma dva Blueberryja najava za još Tabaryja Marvel na kioscima Corto Maltese - Sjecanja, Balada i Kelti Umpah pah nešto od Trondheima Blake i Mortimer - 2 albuma Broncano doba Martin Milan, Norbert i Kari,, T. Poussin Rosco Le Rouge Tiha invazija Wheeling !!!!!!!! Yessssss!! Škorpije i Ernie Pike Universal War One
Živi bili, pa vidili.
E, da, unutra je je još i kratki stripic, valjda pocetak od Navis, tako da ako živite u pripizdini gdje nema "More Comicsa", isplati se uzeti i tu nebulozu od flip-stripa Ultimate SM/XM (stripovi su OK, flip sistem je nebuloza:)
|
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27142 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 08:01:01
|
XIII Buno Brasil Ramiro Blueberry Marvel? Navis? Wheeling![](icon_smile.gif) Universal war 1 Škorpioni Prodajem bubreg!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DannyTrejo
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 06/03/2007 : 08:55:32
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Durango
ZAKON!
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
nenno
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15930 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Rico
Advanced Member
![](AvatarUpload/freedom-avatar-100X100.jpg)
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15930 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6262 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 06/03/2007 : 11:12:35
|
Fantasticne vijesti!!!Integrali od Vancea,Blueberry,Wheeling,Škorpije(ovo me posebno oduševilo jer nikad nisam citao ali kažu da je zakon).Uljepšalo mi dan!
KGB Durango Rosco Le Rouge Tiha invazija Ernie Pike Universal War One
Ovi stripovi su mi nepoznati..
Bond.James Bond. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47401 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2007 : 11:14:47
|
srica da nisan kupija umpah paha na aukcijama ![](icon_smile_big.gif)
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47401 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/03/2007 : 11:15:23
|
kad ce umpah izac? ove godine?
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 11:49:12
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell (stripovi su OK, flip sistem je nebuloza:)
fulao si redosled ovde - treba da pishe:
(stripovi su nebuloza, flip sistem je OK:)
od najavljenih stvarchica jedino me interesuje umpah pah i donekle mali spirou... i da, shta bi bilo to "neshto" od trondhema? enivan?
**************** "It eats you starting with your bottom!" |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 06/03/2007 : 11:51:54
|
quote: Originally posted by Aco
Fantasticne vijesti!!!Integrali od Vancea,Blueberry,Wheeling,Škorpije(ovo me posebno oduševilo jer nikad nisam citao ali kažu da je zakon).Uljepšalo mi dan!
Ovi stripovi su mi nepoznati..
Bond.James Bond.
Duranga sam citao na njemackom. Odlican strip. http://kult-editionen.de/titel/durango/
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Tally
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 06/03/2007 : 12:01:50
|
Novo, tj. najnovije od Trondheima: OTOK BURBON 1730! Tek izaslo u Francuskoj kod Delcourta. Knjižurina od 288 stranica, Scenarij: Appollo. Crno/bijelo. Cijena: 149 kn.
Tally
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15930 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/03/2007 : 12:26:00
|
quote: Originally posted by Tally
Novo, tj. najnovije od Trondheima: OTOK BURBON 1730! Tek izaslo u Francuskoj kod Delcourta. Knjižurina od 288 stranica, Scenarij: Appollo. Crno/bijelo. Cijena: 149 kn.
Tally
kulijana. jedan primerak prodat:))
**************** "It eats you starting with your bottom!" |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6262 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 06/03/2007 : 13:13:40
|
quote: Originally posted by nenno
taj Wheeling je tko (ili što) kad vidim toliko oduševljenje? ;-)
"...I only dream in black and white..."
Western, Hugo Pratt... vanserijsko ostvarenje...
Objavljen u Eksu / Mini Eksu...kao Fort Wheeling.
Jebeno teško nabavljivo...
Za preporuku...
PS Nekidan sam naiša na pojam PRAWESTERN kojim se objašnjava pionirsko doba Amerike. Može li taj pojam proci i u ovom slucaju?
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
nenno
Advanced Member
![](AvatarUpload/kurdy(1).jpg)
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 06/03/2007 : 13:16:44
|
quote: Originally posted by Renky Western, Hugo Pratt... vanserijsko ostvarenje...
Objavljen u Eksu / Mini Eksu...kao Fort Wheeling.
Jebeno teško nabavljivo...
Za preporuku...
thanks, renky...
"...I only dream in black and white..." |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 06/03/2007 : 13:29:29
|
Ovi stripovi su mi nepoznati.. Bond.James Bond.
Durango: Tako - tako... nije loše ali ni za pretjerano oduševljenje. Kad upoznate Bluberija i Komancu, sve ostalo vam izgleda kao za diciji vrtic. Iz ovoga zakljucuješ da je ric o westernu. Dvi epizode vec postoje u izdanju DeNo. HC kolor albumi. Tko zna možda kao serijal ima dobar smijer...
Enri Pike: Poslušaj me i kupi bez razmišljanja. Nešto što spada u najbolje stripove ikada. Uglavnom kratke ratne price ( WW II ) ali vrhhunski napisane i nacrtane. Naravno, One and Only ... Hugo Pratt!! Drugaciji Pratt... ne kao u Kortu, ne kao u Škorpijama, najbolji Pratt!
Kupi... ako ti se ne svidi, preuzimam materijalnu odgovornost ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Edited by - Renky on 06/03/2007 13:30:31 |
|
dmar
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
249 Posts
Member since 27/10/2005 |
Posted - 06/03/2007 : 13:59:28
|
quote: Originally posted by Renky
Ovi stripovi su mi nepoznati.. Bond.James Bond.
Durango: Tako - tako... nije loše ali ni za pretjerano oduševljenje. Kad upoznate Bluberija i Komancu, sve ostalo vam izgleda kao za diciji vrtic. Iz ovoga zakljucuješ da je ric o westernu. Dvi epizode vec postoje u izdanju DeNo. HC kolor albumi. Tko zna možda kao serijal ima dobar smijer...
[b]Enri Pike: Poslušaj me i kupi bez razmišljanja. Nešto što spada u najbolje stripove ikada. Uglavnom kratke ratne price ( WW II ) ali vrhhunski napisane i nacrtane. Naravno, One and Only ... Hugo Pratt!! Drugaciji Pratt... ne kao u Kortu, ne kao u Škorpijama, najbolji Pratt!
Kupi... ako ti se ne svidi, preuzimam materijalnu odgovornost ![](icon_smile_big.gif) [/b] www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
jesu li sve price izašle u stripotekama ili ih ima još koje nisu izašle? |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 06/03/2007 : 14:31:23
|
Pazi; u Stripoteci su objavljene i neke duže price koje tematikom mogu pripadati ovom ciklusu ali obimom ne. Cini mi se da je jedna na cak 27 stranica, "Stražar i djevojcica" ili nešto tako. Ja san to uvik svrstava pod EP ciklus ali nisan siguran jer je velika vecina prica na 5 - 10 stranica. Mislim da ima oko 180 stranica ukupno. Mora bi provjeriti. No bez obzira na to, ovo je MUST HAVE izdanje.![](icon_smile_big.gif)
Ja imam cak i ukoriceno ( hvala Renda ), vrhunski uvezano, odlican papir, zlatotisak... ali kupujem!!!![](icon_smile_approve.gif)
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 06/03/2007 : 14:44:39
|
KGB; Cini mi se da je ovo potpuno novi serijal. U nekom katalogu san naiša na jedan album. Mislim prije nepunu godinu. Ako se ne varam to je još uvik jedini, dakle friška roba, nice. Ne znan francuski pa o sadržaju neman pojma osim procitane najave, crtež... pomalo vuce na Largo Vinca, taj stil otprilike, ako vam to išta znaci?![](icon_smile_big.gif)
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|