forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 kako doci do skeniranih stripova?????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 22/03/2007 : 18:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
Evo javljam se po prvi put. Veliki sam ljubitelj stripa i molim pomoc da mi netko objasni kako doci do skeniranih stripova. Za prvu ruku me zanima Bruno Brazil i Modesty Blaise (crtaci Romero i Jim Holdaway- ostali crtaci su bezveze).
Nadam se da ce netko imati strpljenja, ili mozda imate vec gotovu sprancu, jer vjerujem kako nisam jedina koju ovo zanima.

manhunter
Moderator

Switzerland
25570 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/03/2007 : 18:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
dobrodosla

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=22579

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/03/2007 : 19:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by kucni duh

Evo javljam se po prvi put. Veliki sam ljubitelj stripa i molim pomoc da mi netko objasni kako doci do skeniranih stripova. Za prvu ruku me zanima Bruno Brazil i Modesty Blaise (crtaci Romero i Jim Holdaway- ostali crtaci su bezveze).
Nadam se da ce netko imati strpljenja, ili mozda imate vec gotovu sprancu, jer vjerujem kako nisam jedina koju ovo zanima.

Za velikog ljubitelja, dajes neke poprilicno distabilne iskaze...

"Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 22/03/2007 : 19:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
sta su to distabilni iskazi? Molim navedi bar jedan stabilni da argumentiras moj distabilni????????
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/03/2007 : 22:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
ups, trebalo je da pise diskutabilne ...

"Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 22/03/2007 : 22:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
evo ljepo odi u svaštaru u topic "zene stripova.com"
da dokazeš da ima zena ovdje

.
.
up the irons..
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 23/03/2007 : 00:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

ups, trebalo je da pise diskutabilne ...

Pa diskutabilni iskazi su super iskazi
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 23/03/2007 : 02:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
hahahah ja polemike:)))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 23/03/2007 : 11:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Možda bi bolje bilo Kucna dušica? :)))
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 24/03/2007 : 00:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
Linkove za kompletnu Modesty na engleskom imas i ovde.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=21840&whichpage=14
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000