Author |
Topic |
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 15/04/2007 : 21:48:00
|
quote: Originally posted by osim
U IPS-u ocekuju otprilike 2014. za uskrs! Juce sam bio i oni natrcili 300 tako da naletiš na njega pravo s vrata, sve kontaju ljudi ce se primiti na film, pa ce pravac u knjižaru. A ostale stripove sve zgužvali na jednoj polici, ne možeš da da vidiš ljudski šta ima, sve jedan preko drugog. A druga izdanja Belog puta na stepništu, valjda na nikome ne smetaju. Ali zato su neke bljuvotine od literature stavili u 100 000 miliona primeraka na police... E.......
He, ja radim u IPS-u, doduse u BG. Znam kako su u NS zbudzili stripove, ali tamo bas i nema nekih stripadzija, pa nema ko da se posveti tome. A Beli put se najvise reklamira zato sto najvise ulaze u reklamu. System comics nema cak ni postere za svoje stripove, a Marketprint kao da ni ne zna sta znaci reklama. Iskreno, malo me nervira takav odnos prema poslu, kao da se ti izdavaci obracaju hermetickom krugu stripadzija koji znaju kad sta izlazi, a za ostale, novu publiku, ih bas briga. |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 16/04/2007 : 14:52:45
|
Ligu sam procitao vrlo sam zadovoljan. Film mi je bio iz pocetka ok, a poslje polovice prlicno smaran...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 17/04/2007 : 18:54:22
|
Ma, verujem da je IPS BG ok, Novi SAD IPS je teski smor, najbolje mi kad idu zamnom paze da nesto ne ukradem, a tek kad se priblizi kraj radnog vremena, pogase svetla i isteruju ljude!
quote: Originally posted by beli luk
quote: Originally posted by osim
U IPS-u ocekuju otprilike 2014. za uskrs! Juce sam bio i oni natrcili 300 tako da naletiš na njega pravo s vrata, sve kontaju ljudi ce se primiti na film, pa ce pravac u knjižaru. A ostale stripove sve zgužvali na jednoj polici, ne možeš da da vidiš ljudski šta ima, sve jedan preko drugog. A druga izdanja Belog puta na stepništu, valjda na nikome ne smetaju. Ali zato su neke bljuvotine od literature stavili u 100 000 miliona primeraka na police... E.......
He, ja radim u IPS-u, doduse u BG. Znam kako su u NS zbudzili stripove, ali tamo bas i nema nekih stripadzija, pa nema ko da se posveti tome. A Beli put se najvise reklamira zato sto najvise ulaze u reklamu. System comics nema cak ni postere za svoje stripove, a Marketprint kao da ni ne zna sta znaci reklama. Iskreno, malo me nervira takav odnos prema poslu, kao da se ti izdavaci obracaju hermetickom krugu stripadzija koji znaju kad sta izlazi, a za ostale, novu publiku, ih bas briga.
|
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/04/2007 : 00:19:19
|
Ma kakvi. Cujem da se i po BG IPSovima svasta desava. Npr. sefovi zakljucavaju radnice u ormane, radnice piske sefovima na fanzine koji ih cekaju na drugom spratu, itd.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
|
|
osim
Senior Member
Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 19/04/2007 : 10:03:07
|
quote: Originally posted by DusMan
Ma kakvi. Cujem da se i po BG IPSovima svasta desava. Npr. sefovi zakljucavaju radnice u ormane, radnice piske sefovima na fanzine koji ih cekaju na drugom spratu, itd.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Sve je to OK ali IPS u Podgorici je sa druge planete. Izdanja BP i SC kasne jednooo... godinu dana a i kad se pojave kao da su sa smetlišta došli. Vjerovatno obrnu širi krug citalaca dok de dodu na ciljno mjesto. Inace su ljudi koji rade tamo vrlo ljubazni ali im hvali malo inicijative |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Posted - 19/04/2007 : 10:20:16
|
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Hehe, sta ces brale, cvrsta ruka. Posle nekog vremena i zavole... |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Posted - 19/04/2007 : 10:23:04
|
quote: Originally posted by vope
Sve je to OK ali IPS u Podgorici je sa druge planete. Izdanja BP i SC kasne jednooo... godinu dana a i kad se pojave kao da su sa smetlišta došli. Vjerovatno obrnu širi krug citalaca dok de dodu na ciljno mjesto. Inace su ljudi koji rade tamo vrlo ljubazni ali im hvali malo inicijative
Tu je problem sto transport za PG ne ide tako cesto. Ti mi slobodno pisi na beliluk666@gmail.com sta te zanima, pa cu ti ja to poslati, upakovacu bolje, a i stavicu preporuku da je za sigurnog kupca, da ti odmah odvoje sa strane. |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 19/04/2007 : 10:48:18
|
quote: Originally posted by beli luk
quote: Originally posted by vope
Sve je to OK ali IPS u Podgorici je sa druge planete. Izdanja BP i SC kasne jednooo... godinu dana a i kad se pojave kao da su sa smetlišta došli. Vjerovatno obrnu širi krug citalaca dok de dodu na ciljno mjesto. Inace su ljudi koji rade tamo vrlo ljubazni ali im hvali malo inicijative
Tu je problem sto transport za PG ne ide tako cesto. Ti mi slobodno pisi na beliluk666@gmail.com sta te zanima, pa cu ti ja to poslati, upakovacu bolje, a i stavicu preporuku da je za sigurnog kupca, da ti odmah odvoje sa strane.
E to sam želio da cujem. Pišem... |
|
|
Topic |
|
|
|