Author |
Topic  |
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 18/04/2007 : 09:14:03
|
Kako to da ga nema kod nas,nisam veliki poznavatelj stripa, no u striparnicama vidim lijepa velika izdanja manje popularnih junaka od D koji je ,ako se ne varam, odmah iza Zagora u Hrvatskoj. Buduci da se ionako radi o manjim i skupljim nakladama, zar to ne bi bila nakladnicima prilika da neke od nas još malo izmuzu?
|
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/04/2007 : 09:26:42
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
Kako to da ga nema kod nas,nisam veliki poznavatelj stripa, no u striparnicama vidim lijepa velika izdanja manje popularnih junaka od D koji je ,ako se ne varam, odmah iza Zagora u Hrvatskoj. Buduci da se ionako radi o manjim i skupljim nakladama, zar to ne bi bila nakladnicima prilika da neke od nas još malo izmuzu?
KOje ti to striparnice posjecuješ? Imaš srpske gigante...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16333 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Posted - 18/04/2007 : 09:37:51
|
quote: Originally posted by DeeCay
KOje ti to striparnice posjecuješ? Imaš srpske gigante...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
Rekao sam da nisam preveliki poznavatelj stripa, nisam znao da Hrvatska i Srbija imaju jedinstveno strip tržište i da se ta raskošna izdanja možda ne prodaju i po knjižarama (ne znam koliko je striparnica u Hrvatskoj), da li to znaci da Ludens nece objaviti redovne brojeve koje su izdali va,aba i sc do 12?
|
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 18/04/2007 : 10:19:23
|
Rekao sam da nisam preveliki poznavatelj stripa, nisam znao da Hrvatska i Srbija imaju jedinstveno strip tržište i da se ta raskošna izdanja možda ne prodaju i po knjižarama (ne znam koliko je striparnica u Hrvatskoj), da li to znaci da Ludens nece objaviti redovne brojeve koje su izdali va,aba i sc do 12?
MIslim da Ludens nece objaviti te brojeve. U glavnim striparnicama MC i Libellus može naci te gigante, a buduci da imaš publiku širom Juge na ovom forumu, uvijek možeš kontaktirati nekog da ti pošalje u krajnjem slucaju.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Posted - 18/04/2007 : 10:56:49
|
MIslim da Ludens nece objaviti te brojeve. U glavnim striparnicama MC i Libellus može naci te gigante, a buduci da imaš publiku širom Juge na ovom forumu, uvijek možeš kontaktirati nekog da ti pošalje u krajnjem slucaju.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
To bi onda znacilo završetak extra serije s brojem 59, za godinu i pol dana, ne znam kolika je tiraža DD na kioscima, no mora postojati neka srednja struja koja kupuje stripove,valjda strip tržište ne pociva na tvrdokornim fanovima koji hodaju po bankama i istražuju gdje je najniža provizija za deviznu uplatu. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 18/04/2007 : 11:03:22
|
Joj sorry, vidiš, skoro sam zaboravio na extra seriju! Ako toliko poživi možda ce objaviti i te epizode. Ako se dobro prodaj, ma zasigurno ce ici. Mislio sam ispocetka da si ti mislio (previše mislim ) da ce te epizode neko drugi izdati na hrvatskom u redovnoj seriji.
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
XIII
Senior Member

Serbia
1013 Posts
Member since 05/05/2002 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16333 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 18/04/2007 : 13:55:27
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by risbozg
samo što nije
el to info po Vuku?
  nije nego od izdavaca
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 18/04/2007 : 14:14:30
|
quote: Originally posted by risbozg
  nije nego od izdavaca
 da, kad je izasao drugi gigant u 12.-om mjesecu, onda je izdavac na jednom od strip foruma najavio da ce slijedeci broj izaci u cetvrtom... malo sam se zabrinuo jer cetvrti jos malo pa je gotov  ali ako je informacija jos uvijek aktualna, onda savrseno |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/04/2007 : 14:21:04
|
Gigant bi mogao vec i sutra (cetvrtak) da se pojavi. Tako rece izdavac pre dva dana.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 18/04/2007 : 14:57:31
|
Odlicno.
Nego, insajderu:p, jel' konacno izasao tvrdokoricni Inkal 3-6?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts
Posted - 18/04/2007 : 15:00:19
|
quote: Originally posted by DusMan
Gigant bi mogao vec i sutra (cetvrtak) da se pojavi. Tako rece izdavac pre dva dana.
SAVRSENO!!! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 18/04/2007 : 16:47:19
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Odlicno.
Aca je insajder, ne ja. :) 'Bem li ga za Inkale... ne znam. Nisam kupovao ni ove ostale, pa me nije zanimalo.
NEGO, jel' stiglo jos stogod iz Amazonije? :)
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1929 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 18/04/2007 : 17:44:21
|
To bi onda znacilo završetak extra serije s brojem 59, za godinu i pol dana, ne znam kolika je tiraža DD na kioscima, no mora postojati neka srednja struja koja kupuje stripove,valjda strip tržište ne pociva na tvrdokornim fanovima koji hodaju po bankama i istražuju gdje je najniža provizija za deviznu uplatu.
poslije broja 59 još 60 koji je izdan samo kao pirat zatim 7 komada koje je izdao srpski vanini i 12 komada koje je izdao system comics znaci jos 12 + 20 komada
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 18/04/2007 : 18:59:45
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by prozirna senka
Odlicno.
Aca je insajder, ne ja. :) 'Bem li ga za Inkale... ne znam. Nisam kupovao ni ove ostale, pa me nije zanimalo.
NEGO, jel' stiglo jos stogod iz Amazonije? :)
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Nije jos. Amazonke sujos na drvecu...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17398 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/04/2007 : 10:36:34
|
quote: Originally posted by jgoran5 poslije broja 59 još 60 koji je izdan samo kao pirat zatim 7 komada koje je izdao srpski vanini i 12 komada koje je izdao system comics znaci jos 12 + 20 komada
Poslije Vaninija je 6 brojeva Abatona, a System comics je objavio 5 ranije neobjavljenih epizoda. |
 |
|
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 19/04/2007 : 10:40:22
|
Izasli su Inkali HC, od 2-6, ali nisu zadovoljni stampom-listovi su onako lelujavi, kao da su pokvaseni-ne bas toliko lose, ali primecuje se. A zbog toga im je cena 600din (oko 60 kuna). |
 |
|
markolar
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 19/04/2007 : 17:00:18
|
quote: Originally posted by beli luk
Izasli su Inkali HC, od 2-6, ali nisu zadovoljni stampom-listovi su onako lelujavi, kao da su pokvaseni-ne bas toliko lose, ali primecuje se. A zbog toga im je cena 600din (oko 60 kuna).
Ima li novosti za GIGANT #3?!
markolar |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 19/04/2007 : 21:42:12
|
Nije danas izasao, bio sam u Omenu, ali verovatno ovih dana.
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1929 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 20/04/2007 : 07:52:46
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by jgoran5 poslije broja 59 još 60 koji je izdan samo kao pirat zatim 7 komada koje je izdao srpski vanini i 12 komada koje je izdao system comics znaci jos 12 + 20 komada
Poslije Vaninija je 6 brojeva Abatona, a System comics je objavio 5 ranije neobjavljenih epizoda.
zaboravi sam na abaton.mislio sam sve skupa sa systemom da je 12 neobljavljenih epizoda.ako oduzmeš 6 od abatona system je objavio 6 neobljavljenih epizoda a ne 5
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
BiDi
Senior Member

Slovenia
2449 Posts
Member since 06/05/2002 |
|
Topic  |
|