Author |
Topic  |
markolar
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 20/04/2007 : 09:55:51
|
quote: Originally posted by DusMan
Nije danas izasao, bio sam u Omenu, ali verovatno ovih dana.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Evo - izašao - iz Slovenije imam više informacija od vas  
markolar |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 20/04/2007 : 12:15:16
|
quote: Originally posted by vope
Ako, ako, bitno je da je izdat. A i vi ste brate napredniji, evropska unija i te trice...
Ne treba to pogrešno shvatiti, pozdravljam srpski u filmskim komedijama, no pisana forma i stvaranje mracne atmosfere mi bolje leži na hrvatskom književnom jeziku (ima u njemu nešto komorno, zato su nam najbolje serije na ikavici i kajkavštini). |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 20/04/2007 : 12:27:47
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
Ako, ako, bitno je da je izdat. A i vi ste brate napredniji, evropska unija i te trice...
Ne treba to pogrešno shvatiti, pozdravljam srpski u filmskim komedijama, no pisana forma i stvaranje mracne atmosfere mi bolje leži na hrvatskom književnom jeziku (ima u njemu nešto komorno, zato su nam najbolje serije na ikavici i kajkavštini).
To ti je stvar licnog dozivljaja koji je kod svakog drugaciji. Meni je recimo ijekavica ili jekavica zakon za komediju u pisanoj formi.To je verovatno posledica citanja Alana Forda u ranoj mladosti     |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
|
vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts
Posted - 20/04/2007 : 12:45:50
|
Ne treba to pogrešno shvatiti, pozdravljam srpski u filmskim komedijama, no pisana forma i stvaranje mracne atmosfere mi bolje leži na hrvatskom književnom jeziku (ima u njemu nešto komorno, zato su nam najbolje serije na ikavici i kajkavštini).
Ovo je bila usputna zajebancija, ništa više, bez ikakvih insinuacija na bilo šta. DD Gigant#3 u prodajiiiiiiiiiiiiii     |
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Posted - 20/04/2007 : 13:49:55
|
Ovo je bila usputna zajebancija, ništa više, bez ikakvih insinuacija na bilo šta. DD Gigant#3 u prodajiiiiiiiiiiiiii    
Nisam ni mislio drugacije i slažem se s Dubcem, još je jedan pjesnik koji sada živi u Utrehtu rekao: navika ne blijedi lako teško se i stvara, privikne se svaka raga na svog gospodara. Nego, koliki je put od Darkwooda do More Comicsa te da li se vec kuži ritam izlaženja giganta, na koliko mjeseci ? |
Edited by - darkwoodaxe on 20/04/2007 13:54:57 |
 |
|
LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
Posted - 20/04/2007 : 17:30:12
|
Cena 920 kinti, jel tako?
O gde si Jelena, da mi srce smiris, da u ovoj noci malo dusom danem, neko prokletstvo sudbina sta li je, moram da lutam ne mogu da stanem... |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 20/04/2007 : 19:42:53
|
Hoce to do slijedece srijede stici u neku zagrebacku striparnicu? Baš si idem taj dan u Zagreb... pa da to si to onak pokupim. 
in the evidence of its brilliance |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/04/2007 : 01:43:54
|
quote: Originally posted by Curunir
kažu fali stranica
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
141 stranica ponovljena,142-ge nema uopste Zadnji Systemov strip koji sam kupio je DD Gigant 2,i tako ce i da ostane ukoliko ne urade nesto povodom ovoga
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 21/04/2007 : 02:03:24
|
Svasta.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
|
Tomas Otto
Average Member

Slovenia
699 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 21/04/2007 : 11:53:34
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Curunir
kažu fali stranica
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
141 stranica ponovljena,142-ge nema uopste Zadnji Systemov strip koji sam kupio je DD Gigant 2,i tako ce i da ostane ukoliko ne urade nesto povodom ovoga
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
To fali u Chiaverottijevoj epizodi ? ako da, onda i nije neka tragedija 
---------------------- I always keep a supply of liquor handy in case I see a snake - which I also keep handy. -- W.C. Fields
|
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Posted - 21/04/2007 : 11:55:07
|
quote: Originally posted by Constantine33
http://www.morecomics.hr/item/3594
i u more comicsu.... što vas briga što fali stranica, zbog toga ce imati vecu vrijednost za 20-ak godina, posebni kolekcionarski primjerak ;)
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
Tu nema pomoci, ponavljati seriju nece, a odustati od giganta radi jedne stranice je principijelno ali i suludo. Moja dilema je kratko trajala, ili kupiti treceg, ili prodati prva dva i ne kupovati u buducnosti. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 21/04/2007 : 12:05:45
|
Mogli su onda ponudit nižu cijenu giganta... ak mi moramo patit zbog manjkavosti, nek pate i oni... finansijski. 
in the evidence of its brilliance |
 |
|
panasonik
New Member

105 Posts
Member since 23/09/2003 |
Posted - 21/04/2007 : 14:37:59
|
Stranica koja fali ce biti naknadno odstampana i bice ubacena u Gigant br.3 tokom sledece nedelje. Na zalost to je bila jedina izvodljiva opcija tako da ljubitelji stripa nece izgubiti nista prilikom citanja. Stranica nece biti uvezana u strip nego ce biti samo ubacena posebno. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/04/2007 : 15:02:08
|
quote: Originally posted by panasonik
Stranica koja fali ce biti naknadno odstampana i bice ubacena u Gigant br.3 tokom sledece nedelje. Na zalost to je bila jedina izvodljiva opcija tako da ljubitelji stripa nece izgubiti nista prilikom citanja. Stranica nece biti uvezana u strip nego ce biti samo ubacena posebno.
Aj' to je bar kakvo-takvo resenje. Ajde neko nek da savet kako to najbolje ubaciti da lici na nesto Vid'o sam da ovde ima onih koji se razumeju u "Uradi Sam"
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/04/2007 : 15:19:43
|
Stranica koja fali ce biti naknadno odstampana i bice ubacena u Gigant br.3 tokom sledece nedelje. Na zalost to je bila jedina izvodljiva opcija tako da ljubitelji stripa nece izgubiti nista prilikom citanja. Stranica nece biti uvezana u strip nego ce biti samo ubacena posebno.
onda cekamo, pa kupujemo  
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 21/04/2007 : 15:41:29
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Aj' to je bar kakvo-takvo resenje. Ajde neko nek da savet kako to najbolje ubaciti da lici na nesto Vid'o sam da ovde ima onih koji se razumeju u "Uradi Sam"
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Jednostavno je prelepi preko te koja je dupla.To ti je kao ono sa slicicama u albumu kada slucajno zalepis na pogresno mesto.Tada je bolje prelepiti preko te nego odlepljivati pogresnu.Manja je steta.Mislim da cak moze i pristojno da izgleda ako je covek vest |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 21/04/2007 : 15:49:12
|
Panasonik sta ce te od sledeceg sto predlazem preduzeti prema odgovornima predpostavljam stampariji:
1.Zapaliti stampariju do temelja
2.Stampanje Giganta 4 u 50 000 primeraka besplatno - placa stamparija naravno.
3.Puna materijalna i finansiska satisfakcija za pretrpljeni stres i bol.
4.Odpustanje sa posla ukoliko je odgovoran neko iz Systema
5.Kombinacija svega toga sto licno preferiram
Ne salim se uopste za ovo sto sam napisao. |
Edited by - dubac on 21/04/2007 15:57:19 |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 21/04/2007 : 15:55:38
|
i u more comicsu.... što vas briga što fali stranica, zbog toga ce imati vecu vrijednost za 20-ak godina, posebni kolekcionarski primjerak ;)
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
Skoro da si mozda i u pravu.Za 20 godina ce stanje te dodatne stranice mozda biti kljucan faktor kupovine recimo kompleta DD Giganta ili nacin kako je ubacena u album. Ko zna mozda ce imati i vrednost sama za sebe kao raritet.Cudni su ljudi kolekcionari. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/04/2007 : 16:35:42
|
quote: Originally posted by dubac
Skoro da si mozda i u pravu.Za 20 godina ce stanje te dodatne stranice mozda biti kljucan faktor kupovine recimo kompleta DD Giganta ili nacin kako je ubacena u album. Ko zna mozda ce imati i vrednost sama za sebe kao raritet.Cudni su ljudi kolekcionari.
da bice aukcija - prodajem neobjavljenu stranicu iz giganta 3   
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 21/04/2007 : 17:13:00
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by dubac
Skoro da si mozda i u pravu.Za 20 godina ce stanje te dodatne stranice mozda biti kljucan faktor kupovine recimo kompleta DD Giganta ili nacin kako je ubacena u album. Ko zna mozda ce imati i vrednost sama za sebe kao raritet.Cudni su ljudi kolekcionari.
da bice aukcija - prodajem neobjavljenu stranicu iz giganta 3   
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
     Ili prodajem komplet-Gigant 3 plus 142 stranica |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 21/04/2007 : 17:18:54
|
da bice aukcija sa ili bez dodatne stranice, za one koji je izgube, zato sad kad je nabavite, kopirajte, dostampavajte, mislite na buducnost. :P :P
 |
|
Topic  |
|