forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dylan Dog gigant
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/04/2007 : 17:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by panasonik

Stranica koja fali ce biti naknadno odstampana i bice ubacena u Gigant br.3 tokom sledece nedelje. Na zalost to je bila jedina izvodljiva opcija tako da ljubitelji stripa nece izgubiti nista prilikom citanja. Stranica nece biti uvezana u strip nego ce biti samo ubacena posebno.

pokusaj da bude mrvu manja od standardne, time se lakse prelijepi onim malim superljepilom preko duple... takodjer, neka ne bude pretanak papir tako da se ne prozire... to za one kojima nije bitno samo citanje

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Lex
New Member

Serbia
194 Posts

Member since 12/09/2004

Posted - 21/04/2007 : 21:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex a Private Message
A mi koji smo vetj kupili Gigant #3 tjemo tu stranicu dobiti kako?

Kick You Down Like Gravity!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2870 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/04/2007 : 22:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Da je fotokopirate ;)?

Jack the Black.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29615 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/04/2007 : 22:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Eventualno da se stavi pdf u visokoj rezoluciji samo s tom jednom stranicom na systemov sajt, pa neka ljudi skinu i isprintaju, to ce ispasti dobro na vecini modernih printera. Malo zvuci glupo (tiskajte sami svoj strip?), ali sto da se radi.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 21/04/2007 : 22:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Evo vidis,Markos se cijelo vrijeme bori protiv pirata a sad nagovara narod kako da prave stripove

Porter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/04/2007 : 22:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ih, kad bi ovo samo glupo zvucalo... Jednostavno neman rici za opisati ovakvu situaciju.

No ništa novo...ovako su i pirati u onim Thorgalima ubacivali stranicu sa tekstom. Komicno do suza, za razliku od Systema koji je tragican do suza.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2007 : 22:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Do jucer smo bili sretni sa stripovima u kojima su izbacivane stranice, ponekad na desetke stranica.
Danas nam jedna fali i odmah cjepidlacimo...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/04/2007 : 23:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Nije to nikakva velika katastrofa, ipak je samo strip u pitanju, ali ja to necu kupiti...

Mjenjam stripove...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/04/2007 : 23:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Do jucer smo bili sretni sa stripovima u kojima su izbacivane stranice, ponekad na desetke stranica.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

ajde ti onda izdaj sljedeceg mr noa bez jedne str. kad imas muda

Go to Top of Page

corpz
Starting Member

52 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 22/04/2007 : 01:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send corpz a Private Message
SLazhem se sa Markosovim predlogom. To je jedino i najbezbolnije reshenje.
Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 22/04/2007 : 01:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
ma ja ga ionako kupujem, s tom stranicom ili bez nje, ali moram reci da me ovo sve skupa jako zabavlja.... samoljepljivi stripovi... ;):);)

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 22/04/2007 : 10:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

markolar
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29632 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/04/2007 : 11:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja sam svoj gigant kupio usprkos nedostatku jedne stranice,
ta jedna stranica ionako mi nije (previse) vazna
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/04/2007 : 12:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:

Kao prvo, mi ne izbacujemo, mi docrtamo sami dodatne stranice, od glave visak ne boli.
Kao drugo, tvoja lektura im je dovoljna kazna, izbaciti jos i neku stranicu, dotuklo bi kupce.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29615 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/04/2007 : 12:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Eh...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/04/2007 : 12:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Sto ti uzdises? Kupi i ti sebi...

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/04/2007 : 12:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
mnogo profesionalno
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/04/2007 : 13:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

quote:

Kao prvo, mi ne izbacujemo, mi docrtamo sami dodatne stranice, od glave visak ne boli.
Kao drugo, tvoja lektura im je dovoljna kazna, izbaciti jos i neku stranicu, dotuklo bi kupce.

a, tako znaci!!! ma NJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJNJabij se!!!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/04/2007 : 14:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ti ces na NJ, ja cu u Nj...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/04/2007 : 16:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
bolje u NJu

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 22/04/2007 : 16:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
...nego na NJega:-)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

Edited by - prozirna senka on 22/04/2007 16:47:07
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/04/2007 : 16:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ce da bidne ovde svašta, vidim ja

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/04/2007 : 17:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Gadan topic vidim ja, a nesto i globinjo otvara slicne u svastari, koji je qurac moderatorima...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/04/2007 : 17:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

ja cu da sacekam kad odstampaju i ubace u gigant, onda tek kupujem

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 23/04/2007 : 09:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Eventualno da se stavi pdf u visokoj rezoluciji samo s tom jednom stranicom na systemov sajt, pa neka ljudi skinu i isprintaju, to ce ispasti dobro na vecini modernih printera. Malo zvuci glupo (tiskajte sami svoj strip?), ali sto da se radi.

Ako je netko kupio strip bez obzira na grešku i nije kalkulirao najmanje što sc može napraviti je poslati u zagrebacke striparnice te stranice prema broju prodanih primjeraka.
Ako mogu slati bale stripova za mlacenje love onda mogu napraviti i ovakav minimalni ustupak na teret svoje komocije.
Svi poznamo prodavace, a ako treba može se stranica dati po predocenju stripa.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000