forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dylan Dog gigant
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 23/04/2007 : 10:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Jebo cekanje zbog jedne stranice, jutros stigao, danas citanje!!!
A ta jedna stranica ce se procitati, eventualy...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29633 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/04/2007 : 14:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
procitao novi gigant,
mozda necete vjerovati, ali druga prica (chiavirottijeva!!) mi je zanimljivija, ali zato je prva prica puno bolje nacrtana, ipak je brindisi jedan od najboljih crtaca u bonelliju, dok dagnol nije ni sjena onoga u goblinu
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 23/04/2007 : 15:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

procitao novi gigant,
mozda necete vjerovati, ali druga prica (chiavirottijeva!!) mi je zanimljivija, ali zato je prva prica puno bolje nacrtana, ipak je brindisi jedan od najboljih crtaca u bonelliju, dok dagnol nije ni sjena onoga u goblinu

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 24/04/2007 : 00:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Kupujem kada uz strip stave i tu stranicu i to je to...

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27415 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/04/2007 : 01:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Najbolje da vam system šalje svaki tjedan po jednu stranicuTako ce te imati strip kao u dobra stara vremena.Macan ce biti oduševljen

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/04/2007 : 02:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Možemo li uskoro ocekivati reklamu:

Neki su izbacivali stranice!

Neki se trude da objave sve stranice!

Ali sada... jedinstveno na svjetskom tržištu... Imamo i viška stranica!!!

Ma dobro dogodilo se, ozbiljno... jbga tko radi taj i griješi ali me baš zanima snosi li ta tiskara nekakvu odgovornost. Ono, pa ipak nisu isporucili dogovoreno. Ne kažem da je System triba vratiti kompletan tiraž ( iako sam mišljenja da je to jedini i ispravan nacin, primjenjiv u cilom svitu ) ali ovdje se radi o kardinalnoj grešci. Zamisli da kupiš auto bez jednih vrata...

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16339 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/04/2007 : 08:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Možemo li uskoro ocekivati reklamu:

Neki su izbacivali stranice!

Neki se trude da objave sve stranice!

Ali sada... jedinstveno na svjetskom tržištu... Imamo i viška stranica!!!

Ma dobro dogodilo se, ozbiljno... jbga tko radi taj i griješi ali me baš zanima snosi li ta tiskara nekakvu odgovornost. Ono, pa ipak nisu isporucili dogovoreno. Ne kažem da je System triba vratiti kompletan tiraž ( iako sam mišljenja da je to jedini i ispravan nacin, primjenjiv u cilom svitu ) ali ovdje se radi o kardinalnoj grešci. Zamisli da kupiš auto bez jednih vrata...
www.gradac.hr

sa dodatnom uputom -- ulaz kroz prozor

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

Edited by - risbozg on 24/04/2007 08:17:27
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 24/04/2007 : 08:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Kupujem kada uz strip stave i tu stranicu i to je to...

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

Nije me smetao strip bez te stranice, no ako na kraju popuše samo oni koji su ga takvog kupili i na neki nacin podržali lakome nakladnike vec vidim svoju aukciju-prodajem prva dva,treci na poklon.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17401 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/04/2007 : 13:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Moze li neko da napise naslove epizoda u DD gigantu broj 3?
Go to Top of Page

panasonik
New Member

105 Posts

Member since 23/09/2003

Posted - 24/04/2007 : 15:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send panasonik a Private Message
Stranica ce danas biti odstampana i koliko vec sutra dostavljena knjizarama koje su dobile primerke ( Alan Ford,More Comics,Omen,Darkwood ). Svi koji su kupili do sada strip mogu da traze od knjizare gde su isti uzeli da im se dostavi naknadno odstampana stranica.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/04/2007 : 16:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

1 - LUTKA

pisali: Marchesselli/Anon
crto: Brindisi

2 - MJESECEV KOSAC

pisao: Chiaverotti
crto: Dall'Agnoll

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 24/04/2007 : 16:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by panasonik

Stranica ce danas biti odstampana i koliko vec sutra dostavljena knjizarama koje su dobile primerke ( Alan Ford,More Comics,Omen,Darkwood ). Svi koji su kupili do sada strip mogu da traze od knjizare gde su isti uzeli da im se dostavi naknadno odstampana stranica.

Hvala.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/04/2007 : 11:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

Prva prica:
MARIONETE -
Zanimljiva prica sastavljena u stvari od dvije price koje imaju zajednicku kulminaciju na kraju. Prva se bavi nasiljem u porodici i ljudskom izopacenošcu i traumatskim posledicama istog sa tragicnim završetkom naravno. Prica koja nam ne kazuje ništa novo vec nas podsjeca na to kakva cudovišta ljudi mogu biti.
Drugi dio price bavi se ubistvima za koja su odgovorni putujuci umjetnici tj. pozorište lutaka-marioneta. Ova prica nam šalje jasnu poruku koja je simbolicno prikazana na zadnjoj tabli price - svi smo mi, na neki nacin, koncima povezani za neciju upravljacu ruku iako imamo privid slobode misli i djelovanja. Zastrašujuce ali i stinito...

Druga prica:
MESECEV SRP -
Ova prica oživljava drevne Keltske rituale prinošenja ljudskih žrtava gdje je glavna protagonistkinja ta koja ubija djecu srpom zbog odredenih obreda a u koju se naš vjetroglavasti junak zaljubljuje dok ne otkrije strašnu istinu, koja opet nije onakva kakva izgleda, što otkrivamo u neocekivanom obrtu na kraju. Interesantna prica

Sveukupni utisak za DD G#3 je vrlo pozitivan i puno je bolji od prethodnog broja i, vjerujte, ona greška na 141. stranici uopšte ne umanjuje doživljaj i ukupnan pozitivan utisak izdanja.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/04/2007 : 14:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Vope sve super rece;

"Marioneta" vec od pocetka, ma vec od samog naslova pokazuje na što puca, što je poanta i tu poantu vuce vrlo dobro sve do kraja price. Brindisi odlican.

Kjavijev "Mjesecev srp" se bazira na keltskoj legendi na kojoj se gradi jednostavna prica, ali obogacena dobrom naracijom i odnosima izmedu aktera (Dylan - tajanstvena babisiterica, babisiterica - decacic kojeg cuva, majka decacica - babisiterica, suprug - supruga; roditelji decacica...). Naravno, tu je i preobrat koji malo je površan no nije pretjeran. Dall'Agnoll mi je natprosjecan, mracan, hladan i psihodelican crtež... ta bjelina... ludilo.

Marioneta - 8/10
Mjesecev srp - 9/10

Ako prižmirimo na cinjenicu da obe price malkice opadaju u ponešto površnim i zbrzanim raspletima, opet svejedno ispada da smo dobili jedan vrlo dobar gigant.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/04/2007 : 18:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Jel ima neku poveznicu Mjesecev srp sa nedavnim Rijekom zaborava?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/04/2007 : 20:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ma jok. Nikakvu.

Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 25/04/2007 : 20:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

www.gradac.hr

Renky,
U Srbiji retko ko snosi odgovornost za svoje govnarije.
Imao sam prilike da pricam sa ljudima kojima su bukvalno gazeni ugovori o distribuciji na kioske i placanju nakon toga...ili ono bjese, kom placanju??? To su klasicne kradje, te ne vracamo remitendu, te unistena je, te videcemo sta mozemo da uradimo, te prodali smo malo, te slabo ide.., a tuze se vec po sedam osam godina i jebeni srpski sudovi nista ne presudjuju ili kad presude, sve iz pocetka posle jedne zalbe itd. Takodje sam imao prilike da gledam sta je dogovorila da uradi stamparija, a sta je nastalo nakon obavljenog posla. Covek donese vrhunsku pripremu i trazi vrhunski kvalitet (koji ovde svaka druga stamparija nudi, a lazuuuuu) a dobiju govno koje se raspada u hiljadu komada, koncima mozes odmah cistiti zube koliko su dugacki, korice deformisane, takozvana plastifikacija nabubrila ko cir, i jos hiljadu zajebancija, papir ako si trazio 120 gr. dobices 120 gr u dva tri lista itd. I ti samo kazes, sta mi je ovo??? A smradovi kazu:ili * Ma losa ti je priprema - zamisli imbecile! ili * Dobro, videcemo nekako da resimo taj konac. A ti mozes samo da places pored njih, jer u ovoj zemlji, ko tuzi nekoga, moze samo finansijski i mentalno da padne vrlo nisko.

A sto se tice automobila bez vrata, ma i toga ima u Srbiji. Samo se treba obratiti u fabriku automobila Zastavu. Kupis novog Juga i pet krugova malo startnijih, malo lijevo, malo desno nesto jace voznje i videces da li ce ti se vrata zatvarati kao pre te voznje. A ne vjerujem da ces moci da zatvoris ni staklo na autu, ukoliko si ga pre voznje otvorio.
Ali, imaju oni i obrazlozenje za to. Pa nismo mi pravili auto da ga svaka budala vozi. Zato ja vozim Mazdu, jer joj se zatvaraju vrata.A bogami i prozori.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/04/2007 : 20:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ali stvarno ta neodštampana stranica uopce nije nikakav problem, kao da su pogodili koju ne odštampat ;) jer je uistinu toliko mala i nebitna za razumijevanje i ugodaj, zapravo najnebitnija stranica u cijeloj prici o Mjesecevom koscu. Šteta je skoro pa nikakva.

Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 25/04/2007 : 21:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Koja je cena DD GYG 3 u Zagrebu, jel 90 kuna? Gde se moze kupiti? More comics?

@Perper - Zadovoljan sam sa stripovima koje si mi poslao, nadam se da ti je kcerkica dobro. Sve najbolje, ziv bio!

O gde si Jelena, da mi srce smiris, da u ovoj noci malo dusom danem, neko prokletstvo sudbina sta li je, moram da lutam ne mogu da stanem...
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 26/04/2007 : 08:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by LeeMan

Koja je cena DD GYG 3 u Zagrebu, jel 90 kuna? Gde se moze kupiti? More comics?

@Perper - Zadovoljan sam sa stripovima koje si mi poslao, nadam se da ti je kcerkica dobro. Sve najbolje, ziv bio!

O gde si Jelena, da mi srce smiris, da u ovoj noci malo dusom danem, neko prokletstvo sudbina sta li je, moram da lutam ne mogu da stanem...

Da, ovih dana se ocekuje i famozna stranica za umetanje, vidio sam 10 neraspakiranih kutija.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/04/2007 : 18:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ti falicni primjerci se lako isprave! Skineš 15-tak kuna u cijeni za nove kupce za ove gigante koji imaju 1 stranicu manje i ljudi ce biti zadovoljni.

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/04/2007 : 18:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Video sam danas primerke sa umetnutom stranom.
Znaci, gotovo je.

She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions.
No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 26/04/2007 : 19:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Stvarno dobismo dobar gigant, vala bas bas.

Zao mi je sto cesce ne gledamo Dall' Agnola, momak je u ovoj svojoj fazi sjajan - ali dobih i ovaj Rujuov novi italijanski, gde takodje crta Dall'Agnol posle duzeg vremena - i isto deluje fino.I da, palac gore Kjaverotiju, umesto uobicajenog srednjeg prsta:) Dobra prica, dobra. Brindisi briljira kod prve price, naravno.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/04/2007 : 19:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
'De si bre ti, Leo? Tebe kad nema, stvarno nema.
Jesi cuo za domaci DD fan-fiction konkurs? Viden si da ucestvuješ.

She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions.
No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 26/04/2007 : 19:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Joj ma u obavezama sam do guse, jbg. Redovno citam, ali (veoma) neredovno postujem o utiscima.

Da, juce sam bio da pazarim Sinove Alhambre, DD Gigant i Ligu izuzetnih dzentlmena, pa videh na izlogu Darkvuda reklamu za to... zanimljivo! A cuh i da ti stojis iza toga:)

Rado bih se nekako ukljucio, ali ne verujem da cu postici. Zavrsio sam roman nedavno, pa mi je vreme da malo pisem tekstove za novi album jbg:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000