Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
jgoran5
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1928 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 25/04/2007 : 23:49:24
|
uglavnom citam martija,texa,dylana,nathana i nove brojeve zagora...extra zagora sam prestao odavno citati,isto tako i mister noa ali ih redovito kupujem.. tex je bio moja velika ljubav jos dok sam bio klinac tako da bilo koji tex koji izade je za mene dobar tex. bleka i marka jednostavno nisam mogao citati pa sam odustao i sa kupnjom inace sam veliki fan conana i njega uvijek mogu citati,ali nikako da uhvatim vremena i pocnem citati svage sword of conan i conana barbarina.... uglavnom se u zadnje vrijeme guštam na hellblazera,usgija,100 bullets,lovelles,fables,y the last men i walking dead..da spomenem samo neke.. a kad smo kod starih stvari,naravno da nisam mogao odoliti i kupio sam millerovog daredevila omnibus..nemogu docekati da mi stigne :)
------------- carpe diem... -------------
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/04/2007 : 17:28:26
|
quote: Originally posted by srdjandj
Citam sve odreda, staro ( jos nisam stigao sve da procitam), a i sve novo sto mi dodje pod ruku, najvise volim Alan Forda, Zagora, Mister Noa, Martija...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Citaš li ove pomodne novotarije od strip albuma po nekoliko desetaka kuna ili stotina dinara?
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|