Stigao je trenutak najave za nove 4 knjige Magicnog Vjetra!!!
Premda vjerujem kako i sami znate, u navedenim knjigama nalaze se epizode 13-24 iz redovnog talijanskog serijala.
Naslovnice, specijalno nacrtane za ovo nase izdanje, potpisuje genijalni Goran Parlov, a prekrasni dizajn djelo je neponovljive Meline. Iskreno, Dado i ja jednostavno ne mozemo pronaci dovoljno lijepih rijeci kako bi im se adekvatno zahvalili na svemu sto rade za nas! Hvala vam do neba!
Prijevod potpisuje Goran Marinic, Tomica iz Graferkona zaduzen je za upis, a lektura i redaktura djelo je Diva iz Kastel Stafilica – Curunira!
Sto se tehnickih detalja tice, radi se o tvrdom uvezu i originalnom Bonellijevom formatu. Naklada je 500 primjeraka, a sve knjige imaju 288 stranica, i tri originalne naslovnice unutar njih.
Uf, nadam se da nisam nista zaboravio.:-)
Uzivajte sada u Goranovim remek djelima!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Naslovnica 5e knjige mi je baš legla... misticna. 6a i 7a pinkicu zaostaju a osma djeluje najjednostavnije kao da ju je Goran tija što prije privesti kraju ali mi baš ta jednostavnost daje neku jebenu dozu nedoumice vidljive u izrazu lica MV. Puca u pravcu neke svjetlosti a u stvari izraz lica kaže "wtf!!!!" Stjeran je pred nekakav zid a bljesak je takav da je pokrija sve detalje okoline... cak ni sjena nije crna. Tija ne tija, moraš razmišljati o onome šta je isprid, kakav je to protivnik...
Gorane, moj naklon.
PS Just for the record. Naslovnice 1 i 4 knjige takoder rasturaju.
Fenomenalne naslovnice! Navodno i genijalne epizode Magicnog! I neobicno mi je vidjeti sada naslovnice u koloru ,kad sam ih vidio u skicama :-) Živili i predbilježba naravno :-)
Zakljucak pomnog proucavanja naslovnica glasi: U prvoj turi MV 1-4 imali smo konje u drugoj turi 5-8 konja nema ocekujmo u trecoj turi barem dva konja!
Moj jedini komentar je da vi iz Libellusa STVARNO niste normalni. Pa, ovo izgleda tako dobro (mislim i na Demiana i dva nova almanaha), kao i sve ostalo cime nas zasipate ovih mjeseci, da nemam rijeci. Tim više, kada sve ovo sagledam, višegodišnja apstinencija na ovim prostorima mora da bode oci. Kao trn, jebo te!!!
Moj jedini komentar je da vi iz Libellusa STVARNO niste normalni. Pa, ovo izgleda tako dobro (mislim i na Demiana i dva nova almanaha), kao i sve ostalo cime nas zasipate ovih mjeseci, da nemam rijeci. Tim više, kada sve ovo sagledam, višegodišnja apstinencija na ovim prostorima mora da bode oci. Kao trn, jebo te!!!
Potpisujem ovo da NISU NORMALNI!
Ovo je ludilo nad ludilom sto se tice svih izdanja do sada.
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"