Meni su to one epizode od kojih ocekuješ puno, a onda te razocarju bezveznim raspletom. Npr Sveti breg i zakon predaka su izvrsne epizode, dok treca, 1000 lica straha- katastrofa Zagor uzme sjekiru i cijelu epizodu lupa po cudovištu. bio sam tako razocaran nevjerojatnom neinventnošcu autora.
Ili, Kandraksova mumija ili Beli tigar Odlicne ideje i zaplet, ali završetak... Vjerujem da su ovakvi završetci nastali radi Dnevnikova kasapljenja epizoda i jedva cekam da te epizode ponovo procitam u ZEXu i da me uvjere da su to ipak dobre epizode
Pa zar vi ne vidite da je Ciko pracovjek jedno od najboljih pokušaja interpretiranja covjekova porijekla, samo objavljivanje spomenutog stripa je pokušaj Bonellijeve izdavacke kuce da se infiltrira u znanstvene krugove i potkopa same temenje suvremene antropologije. Jedna dosta suptila poruka koju, kako vidim, mnoštvo citatelja nije uspjelo primjetiti!
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predvidati buducnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."
ciko pracovjek, kao i ostali cikovi specijalci su sasvim ok. do toga sam došao citajuci hegela.[quote]
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predvidati buducnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."