Bez vece konkurencije - lov na vuka je definitivno jedna od najgorih. U svakom slucaju spada u vrh "Worst of". Ma ima ih još dosta, prema mojem skromnom sudu uglavnom ove iz novije (regularne ZG) serije... neke sam epizode citao s mukom.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
hahahahhhahahahahahah,ovo je dobro,hahahah,Naravno,bolan,bolan,i citam svaku epizodu,samo sto mi se strip globalnone svidja...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176
Ni u zlatno vreme ZS ja sam bio jedan od retkih kone Zagor nije bas lezao, a sad pogotovo, eto, svako ima svoje ukuse, a meni je Zagor nekako na dnu liste.
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predvidati buducnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."
KAd je Bonelli u pitanju, samo Ken Parkera, Price sa DZ, Malog Rendžera i Tima i Dastija. Ništa Zagor, ništa Mister No i ostali. Dilan i Marti Misterija su OK, samo za njih nemam vremena.
Originally posted by osim
Ni u zlatno vreme ZS ja sam bio jedan od retkih kone Zagor nije bas lezao, a sad pogotovo, eto, svako ima svoje ukuse, a meni je Zagor nekako na dnu liste.
Kako sam ja Zagoroljubac iz one njegove zlatne ere gledam sve epizode tim ocima. Osim sto bi iz tog vremena barem 80% epizoda konkuriralo za onaj drugi topic (najbolje epizode), ima ih nekoliko koje su meni ocajne. Npr.Ostrvo magle/Tajna gejzira (placem kad se sjetim) ili Clark City.
Sto se tice novijih epizoda (SD/Ludens era) svaka druga mi je ocajna. Skuzio sam da mi Boselli nikako ne lezi i njegove epizode su mi uredno lose (ne sjecam se da li je on napisao Morsku stravu, fantasticnu epizodu. Zna li netko? Ako je Boselli, za to mu skidam kapu). Ove gluposti Crni brod ili ona ep. prije nje sa Jimmy Gitarom su potpuno necitljive, a o ovoj zadnjoj (Demonska knjiga) radije nebi.
Ali zato imam Extra seriju koja me iznimno raduje.
Kako sam ja Zagoroljubac iz one njegove zlatne ere gledam sve epizode tim ocima. Osim sto bi iz tog vremena barem 80% epizoda konkuriralo za onaj drugi topic (najbolje epizode), ima ih nekoliko koje su meni ocajne. Npr.Ostrvo magle/Tajna gejzira (placem kad se sjetim) ili Clark City.
Sto se tice novijih epizoda (SD/Ludens era) svaka druga mi je ocajna. Skuzio sam da mi Boselli nikako ne lezi i njegove epizode su mi uredno lose (ne sjecam se da li je on napisao Morsku stravu, fantasticnu epizodu. Zna li netko? Ako je Boselli, za to mu skidam kapu). Ove gluposti Crni brod ili ona ep. prije nje sa Jimmy Gitarom su potpuno necitljive, a o ovoj zadnjoj (Demonska knjiga) radije nebi.
Ali zato imam Extra seriju koja me iznimno raduje.
ostrvo magle/tajna gejzira mi je legendarna epizoda. procitao sam kao klinac ostrvo magle, a nastavak tek kada je dnevnik izdao tu epizodu u specijalcu. baš naprotiv meni je boselli fenomenalan. on je napisao morsku stravu. što se tice crnog broda to mi je jedna od apsolutno najboljih svih vremena, a i jimmy mi je odlican. što se tice demonske knjige tu se apsolutno slažem s tobom. katastrofa od burattinia.