Author |
Topic |
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 26/09/2007 : 23:46:06
|
quote: Originally posted by srdjandj A u drugoj mi je bilo krivo sto nije opalio policajku, ali ne moze da preboli devojku koju su ubili u prvoj epizodi. Sutra citam drugu knjigu.
razocarat ceš se jer u drugoj nema seksa |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 26/09/2007 : 23:49:08
|
quote: Originally posted by Motofunac
Dado, kad ce novi numeri?
Ako bude sve po planu, do kraja godine, a nema razloga da ne bude sve po planu. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Akul
Junior Member
Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
Posted - 26/09/2007 : 23:50:02
|
drago mi je da se zadovoljstvo dijeli, ali mi nije drago da se o Demianu baš ne prica i da im prodaja istog baš ne ide... šteta, nadam se da ce izgurat serijal do kraja svejedno..
Dado, kad ce novi numeri?
Damn, nisam znao da se loše prodaje...nadam se da ce barem uspijeti doci do kraja serijala...inace, slijedeci mjesec u italiji izlazi zadnja epizoda ako se ne varam... |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Member since 06/05/2007 |
Posted - 26/09/2007 : 23:53:57
|
oduševio sam se sada i nikako da splasne, jos jednom se nevjerojatno pokazalo kako je znanje sveopce i prisutno na svakom mjestu, samo ako te zanima
hvala Demiane!
naime, u prvom se albumu odmah na pocetku spominje usput Trenetova pjesma "La mer", i naravno mene odmah sve sto vuce na znanje zainteresira i trk na svemogucu wikipediju, ukucam "La mer", i vidim da je tekst Trenet napisao u roku od 10 minuta kad ga je inspiracija pukla na wc papiru u vlaku i tako neke stvari zanimljive i onda dodjem do podatka da je Jack Lawrence napisao rijeci na engleskom kao preradu (iako rijeci nemaju veze jedne s drugima), a pjesma je u izvedbi Bobbyja Darina 1960. postala svjetski hit te se pojavljivala u filmovima kao što su "Apollo 13", "Spašavanje vojnika Ryana", "Dobri momci", itd., a pjesma naravno nosi naslov "Beyond the sea". Nevjerojatno. Imam tu pjesmu u glavi i na pameti dobrih nekoliko godina i jedna mi je od omiljenijih, ali nikad nisam išao istraživat njen postanak, i sad tu preko Demiana na plaži dodjem do tih podataka. Nevjerojatno.
nije da citam stripove iz didakticnih razloga, ali sam jako zadovoljan kad nakon Demiana cujem za pastis, nakon Mr. No-a za cachacu itd., fora je... |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Posted - 26/09/2007 : 23:58:01
|
@djsrdjan - ma ne bi ni bilo u redu da sad on odmah pocne fukarat druge, ako vec toliko cmizdri svakodnevno i skriva se u jebenom svjetioniku tolko vremena
@dado - a kolko komada, odnosno knjiga?
btw nek se netko potrudi pa na siteu predstavi i Demiana kao lika
i jedan offtopic, ali važan, samo kratki odgovor i dosta - zašto na siteu pod stripovima i junacima nema velikog Bleka? |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Posted - 27/09/2007 : 00:07:56
|
zaboravih napisat kako se prica cini izvrsna za ekranizaciju cak, uz Bonea, najizvrsnija od svih zasad
jedva cekam za par godina, hm tko bi ga mogao glumit? nece valjda Brad Pitt?
Marie Velasco ce bit Halle Berry, valjda :) Gaston del Toro, a Tristan, hm, tu treba itekako pazit |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/09/2007 : 01:13:34
|
zaboravih napisat kako se prica cini izvrsna za ekranizaciju cak, uz Bonea, najizvrsnija od svih zasad
jedva cekam za par godina, hm tko bi ga mogao glumit? nece valjda Brad Pitt?
Marie Velasco ce bit Halle Berry, valjda :) Gaston del Toro, a Tristan, hm, tu treba itekako pazit
Val Kilmer bi bio dobar za tu ulogu,ako si gledao Heat znaces na sta mislim... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/09/2007 : 01:36:17
|
Dvije knjige, odnosno cetiri epizode, kako je i najavljeno. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/09/2007 : 01:44:46
|
quote: Originally posted by Akul
Damn, nisam znao da se loše prodaje...nadam se da ce barem uspijeti doci do kraja serijala...inace, slijedeci mjesec u italiji izlazi zadnja epizoda ako se ne varam...
Iskreno, nismo ni ocekivali da ce se prodavati poput vec poznatih junaka, no nismo niti nezadovoljni pokazanim interesom i prodajom. Prodaja se ne moze nazvati odlicnom, no ne spada ni pod jako lose, osobno bih rekao prema ocekivanju. Interes za potpuno nove stvari, pa i od Bonellija, nije posve velik, ali mi smo zeljeli prezentirati nesto novijeg datuma... a Demian nam je kao izdanje odgovarao. Obzirom kako se radi o kracem serijalu, unaprijed odredjenom, prihvatili smo se toga i ne treba biti straha hocemo li ga izgurati do kraja... hocemo.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/09/2007 : 03:43:52
|
quote: Originally posted by Dado
Dvije knjige, odnosno cetiri epizode, kako je i najavljeno.
zar nije trebalo biti devet knjiga, jedanaest epizoda? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/09/2007 : 04:12:24
|
quote: Originally posted by supermark
Dvije knjige, odnosno cetiri epizode, kako je i najavljeno.
zar nije trebalo biti devet knjiga, jedanaest epizoda?
I jeste 9 knjiga po 2 epizode,ali za ovu godinu jos 2 knjige. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 27/09/2007 : 04:40:33
|
Naravno 9 knjiga odnosno 18 epizoda, no mi pricamo za ovu godinu... |
|
|
Motofunac
New Member
Croatia
118 Posts
Posted - 27/09/2007 : 05:03:07
|
@dado - ok, samo hrabro naprijed!
@tex willer - naravno da sam gledao Kilmera u "Vrucini", i bio je ok, ali trebalo bi se tu još mnogo toga preispitat...sigurno bi se našao koji nature marseille da pogodi taj štih |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 27/09/2007 : 05:53:04
|
Damn, nisam znao da se loše prodaje...nadam se da ce barem uspijeti doci do kraja serijala...inace, slijedeci mjesec u italiji izlazi zadnja epizoda ako se ne varam...
Iskreno, nismo ni ocekivali da ce se prodavati poput vec poznatih junaka, no nismo niti nezadovoljni pokazanim interesom i prodajom. Prodaja se ne moze nazvati odlicnom, no ne spada ni pod jako lose, osobno bih rekao prema ocekivanju. Interes za potpuno nove stvari, pa i od Bonellija, nije posve velik, ali mi smo zeljeli prezentirati nesto novijeg datuma... a Demian nam je kao izdanje odgovarao. Obzirom kako se radi o kracem serijalu, unaprijed odredjenom, prihvatili smo se toga i ne treba biti straha hocemo li ga izgurati do kraja... hocemo.
Mislim da ce se prodaja nakon sljedeca dva broja poboljšati. Isto je bilo kao i kod MV. Citaoci su na pocetku uvijek nesigurni, no kada vide da serijal ide puno parom, onda se odlucuju na kupovinu. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/09/2007 : 12:18:06
|
quote: Originally posted by Dado Sigurno nije greska, vec ti nisi dobro pratio crtez. Pogledaj jos jednom pa ces vidjeti da u trenutku kada je ovaj prvi put pucao u njega ne vidis uopce je li mu pucao u ledja, ili sprijeda... U kasnijem nastavku vidis tri ubrzane sekvence te radnje, ovaj mu puca u ledja, to su prvi hici, u iducoj sekvenci zenska se baca pred njega, a to je hotac koji mu je uputio nakon razgovora, dakle tada je bio vec okrenut prema njemu, i treca sekvenca je Demina ubija placenika...
Da, malo se crtac poigrao sa prikazom vremena u stripu, samo je mene zbunilo to što je momak dobio nekoliko metaka u leda, no nije ni trepnuo ni pomaknuo se (nije ni umro?!). Ubojica zatim mrtav hladan šece po plaži i dolazi ispred Demiana i opet puca u njega, samo što ovaj put na metak naleti cura (ovaj još živ!). MIslim, logicno je zašto sam pomislio da momak ima nadnaravne moci.
quote:
Pa kao prvo, kako sa sigurnoscu mozes reci da je 500 metara, kao drugo isto ne mozes predpostaviti da su ovi istu sekundu istrcali iz svjetionika, kako znas da su bili odmah do vrata? Koliko znam svjetionik ima vise prostorija pa i na katu (ili su prozori postavljeni radi estetike), mogli su lako biti u nekoj od gornjih prostorija, pa dok oni izadju, moze i on pretrcati dvjestotinjak metara...
Ovako, mafijaši konstatiraju da je neko pucao kod kuce tek na vratima svjetionika (vani) što bi znacilo da su se pucnjevi desili u tome trenutku, a ne kad su oni bili na 3. katu svjetionika. A vec sljedeci trenutak, pojavljuje se carolijom Demian. Sad jel to 500m ili više, malo je neuvjerljivo.
Nisu to neke greške, sve to više manje doprinosti efektivnosti situacije i eksplozivnosti sekvence, samo me onda ovo upucuje na neko nadnaravnu sposobnost junaka, a on to, kako velite, nema. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Akul
Junior Member
Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
Posted - 27/09/2007 : 16:11:15
|
Uh, sad mi je lakše...vec sam se bojao da necemo docekati kraj serijala...Demian mi je jedan od zanimljivijih novih likova i bilo bi mi žao da se prestane izdavati na našim podrucjima... |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 27/09/2007 : 22:50:16
|
Naravno 9 knjiga odnosno 18 epizoda, no mi pricamo za ovu godinu...
uf, vec ste me uplasili...
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/09/2007 : 01:29:46
|
Mislim da je vec odavno postalo jasno kako nema mjesta za strah... Ne brini. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
targon
stripovi.com suradnik
Croatia
113 Posts
Member since 10/07/2003 |
Posted - 05/01/2008 : 10:05:10
|
Procitao prve dvije epizode. Za sada me neodoljivo podsjeca na Lazarusa. Posebno mi se svida što je radnja smještena u Europi...
|
...yet with stranger aeons, even Death may die... |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3846 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 05/01/2008 : 14:09:38
|
quote: Originally posted by targon
Procitao prve dvije epizode. Za sada me neodoljivo podsjeca na Lazarusa. Posebno mi se svida što je radnja smještena u Europi...
potpisujem :) |
Dragi Teen, imam 18 godina i zaspala sam pokraj otvorene boce! Da li sam pijana?
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/01/2008 : 12:43:59
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by targon
potpisujem :)
Ja se odmah sjetim Poljuda i suzavca... |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Topic |
|